Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Punkt Przedszkolny Fantazja Szczecin

Polecane posty

Gość gość

hej, jakie macie opinie o tym przedszkolu? czy warto zapisać tutaj dziecko ? pytanie kieruję do osób, które zapisały tam swoje pociechy

Gość gość
polecam z ręką na sercu :) przedszkole realizuje cele i zadania określone w ustawie o systemie oświaty, dodatkowo wspiera ciągły rozwój dzieci poprzez różne rozwijajace zajęcia, zabawy uważam, ze moje dziecko się tutaj nie nudzi, a ja mogę spokojnie pracować i o nic się nie martwić

Gość gość
mam dobre doświadczenia z tym przedszkolem moja córka tu chodziła warunki super, czesne raczej standardowe, a w ramach niego dużo ciekawych zajęć, które mają wpływ na rozwój i wyobraźnie dziecka z pewnoscią nie trzeba się stresować zapisem, to będzie dobry wybór i świetny start dla dziecka

Gość gość
Polecam! To przedszkole mile mnie zaskoczyło nie tylko samą ofertą, ale atmosferą jaka tu panuje. To właśnie ta domowość dała mojemu dziecku pewność, że nic mu nie grozi. Poza tym tak wspaniała kadra pedagogiczna wie dokładnie jak zająć się dziećmi, by dobrze się bawiły i miały super wspomnienia. Rozbudowany program i mnóstwo zajęć warto!

Gość gość
witam dziewczyny, chciałabym wiedzieć jakie jest czesne w tym przedszkolu? planuję zapisać tu swoje dziecko, ogólnie oferta mnie w zupełności przekonuje, do tego mam prosty dojazd do tego przedszkola, po drodze do pracy, więc to byłaby dobra decyzja czytałam już parę opinii o tym przedszkolu, co dodatkowo utwierdziło mnie w przekonaniu, że warto ;)

Gość gość
czesne jest od 750 zł ;) więc wydaje mi się, że niedrogo jak na Szczecin ;)

Gość gość
a oni przypadkiem nie mają jakichś pakietów cenowych ? 750 to chyba najniższy pakiet, ale wydaje mi się, że można wybrać droższy i bardziej bogaty, ale nie jestem pewna ktoś coś wie? jestem ciekawa, czy jeśli to prawda, to ktoś z was korzysta z tego najdroższego pakietu? kiedy rozpoczyna się nabór na nowy rok szkolny? tak oficjalnie

Gość gość
polecam, w tym przedszkolu moje dziecko się nie nudzi jest zadowolone, spełnione, czuje się kochane i nie płacze lubi pozostawać w przedszkolu przedszkolanki są sympatyczne,kulturalne,doskonale rozumieją potrzeby maluszków takie przedszkole za taką cenę, to ja rozumiem warto było zapisać tu swojego malca!

Gość gość
powiedzcie mi czy przedszkole ma własną kuchnie, czy korzysta z firmy cateringowej? jakiej jakości jest to jedzenie? co bardziej cenicie? jakie macie w ogóle opinie ?

Gość gość
Przedszkole korzysta z usług firmy cateringowej, stabilnie ugruntowanej na rynku, ale zapewniam, że jedzenie jest naprawdę smaczne i zdrowe. Uważam, że catering doskonale trafia w gusta dzieci, co daje im energię na cały dzień polecam!!!

Gość gość
witam, czy może mi ktoś podesłać bezpośredni link do ich strony www? chyba że nie mają?

Gość gość
Ja mam świetne, moje dzieci są naprawdę bardzo zadowolone. Panie są bardzo miłe i otaczają dzieciaki świetną opieką, nigdy nie miałam zastrzeżeń. polecam jak najbardziej, mają fajne zajęcia, http://prywatneprzedszkole-szczecin.pl/ tu można sobie poczytać zresztą