Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie femdom, czy tak mi zostanie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem prawiczkiem. 19 lat. Od małego (okres podstawówki) podnieca mnie femdom. Czy tak mi zostanie? Nie będę umiał zadowolić się w "waniliowym" związku? Z jednej strony jestem romantykiem, potrzebuje związku opartego na miłości, zaufaniu, a z drugiej podnieca mnie femdom. Kobieca władza (tylko w sferze seksualnej).

Raczej zostanie. Każdemu, kogo znam i kto posiadał kiedykolwiek takie preferencje - zostało. W tym mnie. Co nie znaczy, że wanilia również satysfakcjonująca się nie okaże. Choć z drugiej strony patrząc - jesteś prawiczkiem, więc wszystko odbywa się gdzieś w strefie Twojej wyobraźni, fantazji. Może się okazać wręcz przeciwnie - że bycie dominowanym podoba Ci się jedynie na obrazku, nie w doświadczaniu. Sądzę, ze wszystko jest kwestią doświadczenia wszystkiego - dopiero wówczas będziesz mógł ocenić czy faktycznie jedynie strefa femdom jest dla Ciebie.

Gość gość
gość dziś Jestem w takiej samej sytuacji mam 22 lata, jestem prawiczkiem i kręci mnie femdom i chciałbym być w takim związku ale gdzieś w środku czuję ze gdybym znalazł kobietę która mnie pokocha to nawet "waniliowy" związek był by doby. A może się też okazać tak jak wspomniał niebieskakreska że pierwsze spotkanie w sferze seksualne gdzie bedę zdominowany moze być dal mnie klęską. Najlepiej znaleść dziewczyne nie mówić jej od razu o tym że kręci cię femdom i sam zobaczysz jak się wszystko ułoży.

Gość gość
Albo to przejdzie albo nie, najpierw sprawdz jak to jest z dziewczyna apotem sam zobaczysz czy cię kręci, swoją drogą ja z femdom chciałbym mieć tylko jedną rzecz - klatke erekcyjną aby to moja kobieta decydowała kiedy się kochamy.

Gość gość
Co za pieprzenie, sprawdź, jak to jest z dziewczyną najpierw. blablabla. Może go nie interesują waniliowe związki ? Sam tak mam, jestem prawikeim 26 letnim i femdom pociąga mnie od młodości. Miałem dominującą Panią wirtualnie, która miała nade mną władzę psychiczną i nad moim kroczem. Byłem w takim układzie bardzo długo, podniecało mnie to jak cholera. I jest mi mało, potrzebny mi real i taki układ. A związki waniliowe mnie nie interesują, więc doświadczenie w tym przypadku na nic się zda, skoro sam nie chcę waniliowego związku. A na seks ochotę nieraz mam, ale femdom jednak i masochistyczne pragnienia u mnie są o wiele silniejsze niż chęć z********** chociaż nieraz mam na to ochotę.

Gość gość
No własnie chcesz związku femdom i masz 26 lat i żadnej osoby która cię kocha, ja też lubie femdom ale jeśli miałbym dziewczyne która mnie pokocha i ja ja pokocham to moze odechce mi się tej dominacji - nie wiesz jak to jest w związku waniliowym, wogóle nie wiesz jak to jest w związku gdzie jest normalny seks więc nie gadaj że tak zostanie. Jak to mówią - nie będziesz wiedział dopóki nie spróbujesz, dotyczy się to zarówno związków jak i innych sfer życia.

Gość gość
Nie, nie szukam normalnego związku bo go po prostu nie chcę. Czuję, że nie mógłbym pogodzić swoich upodobań z waniliowym związkiem, może ty tak, ale ja nie. Za długo takie pragnienia się u mnie utrzymują. Zresztą, nie znasz moich odczuć w tym względzie. Relacja Femdom to jedyna relacja która mogłaby mnie zainteresować z kobietą, bo w przeciwnym razie wolę być kawalerem do końca życia.

Gość gość
Jak chcesz, to twoja decyzja ale ja zanim podejmę decycje że albo femdom albo sam chętnie sporóbuje innego związku np. waniliowego.

Gość gość
Jestem autorem pytania, jak coś Przejrzałem dyskusję i sprawdzę jak to jest w waniliowym związku. Jeżeli będzie mi źle, to powiem o swoich upodobaniach. Jeśli partnerka się nie zgodzi, poszukam już innej, w konkretnej sferze.

Gość gość
Moja dziewczyna nie umie/nie chce wejść w taką relację... trochę ostatnio u nas w związku niezręcznie odkąd jej powiedziałem o femdomowych upodobaniach :/

Gość gość
Halo, odbjur

Gość gość
Powiedz jej że żartowałeś i że wolisz aby to ona była uległa w łóżku. Może tego własnie chce i dlatego jest niezręcznie bo ona nie chce/nie lubi/ nie umie dominować i woli żebyć ty to robił?