Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkąd mama mi TO powiedziała odsunęłam się

Polecane posty

Gość gość
15.56 wydaje mi się, że to prowo. Zadna matka nie kazałaby zapierniczac córce od 7 rano bez śniadania. Nie zmysłaj juz nic.

Gość gość
To ja gnebi, że gdyby nie ty to może ona ułożyły sobie życie z kimś innym. Powiedziała odruchowo to co zawsze leżało jej na sercu.

Gość gość
w nosie mam to czy uważasz mój temat za prowo czy nie udzielać się nie musisz! ona by sobie tego życia nie ułożyła sama, bo wtedy żadnych rozwodów nie było, nikt nawet o tym nie myślał. zreszta jako nastolatka wiele razy prosiłam ją żeby odeszła od niego, to nigdy nawet nie wzięła tego pod uwagę, chociaż w awanturach, nawet tych nocnych (kiedy mysleli że śpię) wiele razy przewijała się sprawa rozwodu

Gość gość
Daj juz spokój, czasu nie cofniesz, nie wiesz jak tobie się ułoży zycie. Może będzie lepsza babcia niz mamą dla ciebie. Ja mam siostrę która zawsze faworyzowali rodzice i ona zawsze miała lepsze powodzenie u chłopaków bo bladynka po matce a ja po ojcu czarna. Ona taki aniołek zawsze dla nich była a teraz ja mam super życie a ona klepie ledwo. Brata to bym zniosła ale gdybyś taka siostrę miała to byś zobaczyła wtedy.

Gość gość
Były rozwody zawsze. Może chciała odejść do swoich rodziców, coś musiała planować ale jej nie wyszło. Teraz powinnaś rozumieć, że skoro były awantury w domu to jej ciąża nie cieszyła. Swoją drogą to ty chyba do miłych nie należysz.

Gość gość
no dobrze, powiedziała to odruchowo i...na co liczyła??????? że będę kochającą córeczką nadal, durną idiotką?

Gość gość
dlaczego do miłych nie należę???? nie masz o mnie żadnego pojecia a takie oceny wystawiasz?

Gość gość
aa moja matka nie wróciłaby do rodziców, bo wyszła za mąż żeby uciec z domu

Gość gość
Rozwody były zawsze, ale w latach 80. była to skala może 0,5% a dziś ze 40%. Kiedyś pracowałem w ankietach i robiliśmy takie wyliczenia, ale szczegółów nie pamiętam.

Gość gość
Zawsze mówiłam że każdy zanim zostanie rodzicem powinien przejść intensywny kurs pedagogiczny i odpowiednie nauki zakończone egzaminem

Gość gość
Olac to, zyj swoim zyciem

Gość gość
Zastanawia mnie dlaczego matki tak nienawidzą córek. Nie zastanawia was to?

Gość gość
" Zastanawia mnie dlaczego matki tak nienawidzą córek. Nie zastanawia was to? " Moja najpierw za to, ze byłam wpadką, w dodatku wczesną. Potem, ze byłam powodem dla którego ciągnęła związek z ojcem (bił mnie, ale no "dla dobra dziecka" byli razem :O ), potem bo zaczynałam mieć swoje zdanie (więc ona zaczęła mnie bić), później bo okazywało się, ze jestem zdolna, ładna i ogólnie dobrze rokująca (zniszczyła na wiele lat moją pewność siebie i niestety czasu już nie cofnę) a ona w tym czasie zaczęła tracić młodość, byłam dla niej "konkurencją". Zawsze się musiała odstawić, przyćmić wszystkich - być najlepszą "laską". Nawet na pogrzebie...

Gość gość
rety jakie to chore

Gość gość
Wypisz wymaluj MOJA SYTUACJA Mogłabym napisać słowo w słowo co Ty Autorko :-O :-(

Gość gość
straszne

Gość gość
Moj ojciec tez mnie nie chcial. Wciskal matce kase na skrobanke :o Teraz mi wypomina, ze gdyby nie ja to by sobie kupil porshe albo bentleya za pieniadze ktore poszy na moje wychowanie. Wiec autorko nie jestes sama :) Olac takich rodzicow.

Gość gość
wykrzyczałaś mu to? tę skrobanke?