Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy emocjonalne, pieszczenie się nad sobą

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam ze sobą nie mały problem. Jestem dorosłą kobietą która pieści się nad sobą jak mała dziewczynka. Moi rodzice rozwiedli się jak miałam 7 lat, było to dla mnie ciężkie ponieważ ojciec wyrzucił moją mamę i moją siostrę z domu.Przeprowadzałyśmy się wielokrotnie przez co nie miałam jakiejś stabilności. Jak miałam 15 lat moja starsza siostra i ojciec zerwali ze mną kontakty, bo nie pozwalałam na to, aby ojciec wyzywał mamę, a siostra za nim stawała. W każdym razie, bardzo brakuje mi ciepła i problem jest w tym,że jakoś nie mogę się zebrać żeby przestać ciągle sobie dogadzać. Dotyczy to zarówno diety, ćwiczeń, a nawet regularnego sprzątania. Rodzice próbowali mi to wszystko jakoś wynagrodzić i cały czas mnie rozpieszczali. Nie umiem panować nad swoimi zachciankami.

Gość gość
probuj dalej probuj, a niebawem cie rozp******** w drobny mak! rozyeb.e jak bura s.uke!

Gość gość
O czym ty piszesz?

Gość gość
Piszesz nielogiczne, bo z jednej strony ojciec wyrzucił matkę z domu, z drugiej- rodzice Cię rozpieszczali. Jesteś po prostu gnuśna i leniwa, a dzieciństwo takie czy inne, nie usprawiedliwia rozlazlosci czy brudu w mieszkaniu.