Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blondynki sa najlepsze i kazda brunetka im zazdrosci

Polecane posty

Gość gość

to udowodnione , ze kazda ciemnowlosa chce miec jasne wlosy dlatego nienawidzi z natury blondynki , ja mam jasny blond ale naturalny i zaluje,ze wyanleziono farby bo mialabym mega branie ( i tak mam duze ) moglabym byc miliarderka bo kazdy facet by chcial blondyneczke wsrod tych ciemnowlosych cip, których 99 % na ziemi, reszta to farbowance.

Gość gość
nienawidzą blondynek i jak , ktoras brunetka sie farbnie na jasno robi z siebie kretynke tak aby faceci mysleli,ze to prawda z tą głupią blondynką hahah, za nim ocneicie inteligencje dowiedzcie sie jaki leb miala w gimnazjum jakiego koloru.

Gość gość
albo jak facet zdradzi zblondyną to jest foch forever jak z brunetką to jest inaczej, lagodniej, kolezanki tez blondyny miec nie moze.

Gość gość
zazdroszczą az kipią wiec sie farbują zeby nie byc tak wiecznie w****ione i zazdrosne. Blondyny sa bardziej sexy i brunetki tow iedza , one tylko na zony sie nadaja a do seksu blodnyki.

Gość gość
zielona Sylwia az naturalne jakie masz?

Gość gość
ja wlasnie tez mam takie odchyly czasami,ze ciemne mi sie posobaja bo chcemy zawsze tego co nie mamy ale uwierz,ze jak przefarbujesz na ciemny to szybko zatesknisz za blondem, kto zasmakowal blondu juz zawsze bedzie go wielbił rzadko kiedy brunetki wracaja do naturalnych ciemnych wlosow mimo,ze rozjasnianie mocno im wlosy niszczy.

Gość prawictwo pospolite 114
Ja powiem tak : za kobietami z czarnymi włosami nigdy się nie oglądam szatynki i blondynki uwazam za atrakcyjniejsze Więc coś w tym musi być , że czarne włosy to minus

Gość fan Sylwii
Dobrze ci w takich wlosach

Gość gość
to farbowana blondi nie naturalna z tego zdjecia

Gość gość
zauwazylam,ze naturalne blondynki mniej o siebie dbaja, jak zrobi taka makijaz jak brunetka to wygląda u niej jak mega tapeta a brunetka wygląda naturalnie.

Gość gość
Sylwia wlasnie taki przewaznie maja polskie "blondynki" ja mam zlotawy jasny blondzik taki mysi wygląda szaro i paskudnie wiec sie nie dziwie ,ze sie farbuja juz bardziej podoba mi sie czarny niz taki mysi blond.

Gość gość
prawictwo to sa wszystko brunetki juz nawet pomijam odrosty , ktore widac na ryju

Gość gość
Jestem naturalną blondynką, ale temat uważam za denny. Kobiety są jak czekoladki. Platynowe blondynki, ciemne i jasne, szatynki, brunetki i rude ( jeśli mają ładną cerę ) mają swój urok. Nie ma lepszego i gorszego koloru włosów. Jeśli włosy są gęste i lśniące to są piękne.

Gość gość
gdzie te brunetki?

Gość gość
Od razu widać, że to prowokacja. Gdybym jednak się myliła. . . Boże, czy to widzisz? Jak to czytam to nabieram coraz więcej przekonania że nigdy w życiu nie zmienię swojego koloru włosów. Przenigdy. Po wypowiedziach widać jakie jesteście głupie. Która normalna, szanująca się kobieta robi sobie takie zdjęcia? No chyba tylko blondynka. Która kobieta wypowiada się o innych kobietach "c**y"? No chyba tylko blondynka. "Blondynki nadają się do sexu a brunetki na żony" Ludzie, co to za stwierdzenie? Czyli każda blondynka to d****** Komplement, klękajcie narody. "Jak zdradzi z blondynką to foch jak z brunetką to nie".Po ile wy macie lat 15? Jak facet zdradzi to obojetnie z kim. Zdrada to zdrada.

Gość gość
Blądynki to tylko nadaja sie do BURDELI takie jest moje zdanie ( Brunetka od urodzenia)

Gość gość
A pani z 17:24 krótko i na temat.Jest wyjątkiem potwierdzającym regułę ;)