Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cwiczenia na biust EFEKTY

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Nie zaglebiajac sie bardziej w szczegoly chcialam ujedrnic biust. Istnieje masa cwiczen na klatke piersiowa, ale niewiele jest wypowiedzi osob ktorym to pomoglo. Czy sa tu jakies babeczki ktorym podniosly sie i ujedrnily piersi i po jakim czasie byly pierwsze efekty? Obawiam sie ze cwiczac spale z nich tez tluszczyk i bedzie jeszcze gorzej..

Gość MASAŻYSTA 24 LATA
Ja robię masaże ujędrniające! Podaj numer telefonu!

Miałam za duże cycki i po ćwiczeniach, gdy się nieco zmniejszyły zrobiły się jędrniejsze i uniosły się. Więc tak, działają.

Gość gość
Masuj piersi i dekolt kostkami lodu, potem masuj okragłymi ******* używając do tego oleju lnianego.

Gość offerma 91
ZielonaSylwia dziś Pokażesz ?

Gość gość
Kurcze chodzi o to ze po ciazy troche opadly nie ma tragedii z czasem skora sie napiela ale nie tak bardzo jakbym chciala..no nie sa takie jak byly przedtem i nie licze ze beda i zastanawiam sie czy cwiczac nie zgubie tego tluszczyku ktory jest i skora bardziej bedzie wisiec..naprawde ujedrnia sie i podniosa? :)

Gość gość
Mogę Ci je wymasować będą efekty 4-6 masaży będą jędrne. Daj namiary 100% anonimowo i darmowo.

Gość gość
Mozg se wymasuj moze ci urosnie.

Gość gość
Wiem, że są kobiety które mają spory biust i do tego jak ćwiczą to nic im z tego biustu nie leci a ja mam niezbyt duży i jak na złość jak chudnę, to w pierwszej kolejności z biustu. Średnio zachęca mnie to do ćwiczeń.

Gość gość
na piersi to tylko masażę, poczytaj dużo tego w necie, ona jedynie coś daję, ale cudów nie ma.