Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Witam! Piszę z dość dziecinnym pytaniem, aczkolwiek niestety, nie wiem co mam sensownego wymyślić. W sobotę mam kolęde (wizyta księdza...). W piątek mam randkę, która przeciągnie się do soboty ( jestem z tą osobą umówiony na noc ) Muszę jechać do tamtego miejsca ( miasta) pociągiem pod wieczór w piątek. Do domu wróce po południu dopiero więc już będzie po kolędzie. Co mam powiedzieć rodzicielce? Czy możecie podać jakieś sensowne wytłumaczenia? Wiem, że stąpam po kruchym lodzie, ryzykuje wyśmianie mnie... Nie zamierzam mówić prawdy, gdyż moje życie uczuciowe i seksualne nie jest sprawą moich rodziców, poza tym jestem pełnoletni. Dodam jeszcze, że nie jestem związany z kościołem katolickim i chodzenie tam jest dla mnie przymusem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 68 Napisano poniedziałek o 16:55 Ciut inna kolęda... do zobaczenia o czym. : ) Chyba dzisiaj nie posiedzę tak długo bo już spać mi się chcę: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamiennykrąg 0 Napisano poniedziałek o 17:28 Dnia 12.01.2017 o 19:36, Gość gość napisał: Witam! Piszę z dość dziecinnym pytaniem, aczkolwiek niestety, nie wiem co mam sensownego wymyślić. W sobotę mam kolęde (wizyta księdza...). W piątek mam randkę, która przeciągnie się do soboty ( jestem z tą osobą umówiony na noc ) Muszę jechać do tamtego miejsca ( miasta) pociągiem pod wieczór w piątek. Do domu wróce po południu dopiero więc już będzie po kolędzie. Co mam powiedzieć rodzicielce? Czy możecie podać jakieś sensowne wytłumaczenia? Wiem, że stąpam po kruchym lodzie, ryzykuje wyśmianie mnie... Nie zamierzam mówić prawdy, gdyż moje życie uczuciowe i seksualne nie jest sprawą moich rodziców, poza tym jestem pełnoletni. Dodam jeszcze, że nie jestem związany z kościołem katolickim i chodzenie tam jest dla mnie przymusem... Skoro Kościół katolicki nie był dla ciebie ważny to dlaczego wstydziłeś się powiedzieć rodzicom, że zamiast być obecnym na kolędzie będziesz spał poza domem bo masz randkę. Dla mnie to oszukiwanie siebie samego co jest dla kogoś ważne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach