Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja jestem

Nie zdradziłem fizycznie żony ale i tak czuję się teraz jak świnia.

Polecane posty

Gość to ja jestem

Mam pracę związaną z częstymi wyjazdami i czasem nie jeżdżę sam. Czasem też zdarza się nocować w motelu. Pojechała ze mną pewna gościówa z pracy. Po ożenieniu się nigdy nie startowałem do żadnej gościówy i w ogóle uważałem zdrady za coś skrajnie obrzdliwego a zdradzających facetów za ludzi bez honoru łamiących przysięgę małżeńską a kobiety dające innym doopy za dzifki. Gościówa która ze mną pojechała nigdy nie otrzymała ode mnie żadnej oznaki zainteresowania. Nawet mi się nie podobała a nawet gdyby była w moim typie to i tak bym do nie wystartował tak jak nie startowałem do żadnej innej kobiety odkąd noszę obroczkę na palcu. Mimo to gdy rozlokowaliśmy się w motelu to ona sama do mnie zapukała i powiedziała, że ma ochotę coś się napić i czy nie dotrzymałbym jej towarzystwa na dole w barze. Jadaliśmy wcześniej w przydrożnych knajpach więc czemu teraz miałbym odmówić. Naturalnie każdy płacił za siebie. Ona się lekko wstawiła. Ja nie mogłem bo rano prowadzę. Gdy potem szliśmy z powrotem na górę ona poprosiłam by wstąpił do jej pokoju bo potrzebuje mojej opinii w pewnej kwestii. Sądziłem, że chodzi o sprawy zawodowe i nawet poczułem coś na kształ irytacji, że w nocy po paru głębszych znalazła sobie porę na omawianie projektu. W pokoju siadłem na fotelu a ona poszła do łazienki. Za chwię wychodzi w samej tylko czerwonej bieliźnie i pyta się o moją męską opinię czy taka kolekcja erotyczna jest ładna dla mnie jako faceta. Szczerze to wyglądała jak tania dzifka ale zamiast prawdy skinąłem głową, że ładnie wygląda ale odpowiedziała, że po mojej minie widzi, że wcale mi się to nie podoba po czym na moich oczach zdjęła stanik i majtki. To co teraz opiszę zabrzmi niewiarygodnie i sam nie wiem jak jest możliwe połączenie takich sprzeczności. Wyglądała okropnie. Duże bufiaste piersi były całkowitym zaprzeczeniem moich upodobań. Moja żona ma małe piersiątka za którymi przedam. Po drugie, wbrew obecnej modzie lubię owłosione ci.pki i z trudem udało mi się namówić żoneczkę by sobie nie goliła. Natomiast gościówa która przede mną stała była wydepilowana na zero. Kolejna sprawa stopy. Lubię smukłe stopki a nie platfusowate płetwy jak u tej gościówy. Uwierzcie mi żaden centymetr jej ciała mi się nie podobał. Wyglądała jak te z rozkładówek CKMu ale to nie mój typ. Mimo to gdy patrzyłem osłupiały na nią nagą i penis wbrew woli i rozumowi zaczął pęcznieć mi pod dżinsami. Ona stała czekając na moją reakcje a ja siedziałem nieruchomo i nic. Sytuacja patowa uległa zmianie gdy podeszła i chciała usiąść mi na kolanach. Silny zapach mdłych perfum (na dole w barze nie pachniała tak intensywnie) jakby oprzytomnił mój umysł. Wstałem, wyminąłem ją szybko i bez słowa wyszedłem z pokoju nie oglądając się. U siebie w pokoju zamknąłem się na klucz, wydobyłem twardego penisa ze spodni i zonanizowałem się w 15 sekund. Nie rozumiem siebie ani tej sytuacji. Jest mi głupio, że sobie zwaliłem na widok obcej baby i że wcześniej tak długo na nią patrzyłem. Czułem się po wszystkim jak świnia która zdradziła żonę chociaż do fizycznej zdrady przecież nie doszło. Minęło już trochę czasu od tego zdarzenia i wciąż mnie to męczy. Chciałbym jakoś powiedzieć o tym żonie ale czuję, że to nie jest dobry pomysł. Chyba dlatego Wam to piszę. Jakbym chciał się wyspowiadać z tego co zaszło.

Gość gość
c*****e 0/10

Gdyby mąż mi opowiedział taką historie, uwierzylabym i w końcu zapomniała. Taka relacje mamy, zasłużył ;) jeśli uważasz że żona zrozumie, powiedz jej. Przecież nic złego nie zrobiłeś.

Gość gość
Nic złego nie zrobiłeś, nie czuj sie winny, erekcja to naturalna reakcja na widok nagiej kobiety, nie zdradziłeś zony. Zapomnij o tym incydencie i nie mów żonie, bo może ci nie uwierzyć albo zbytnio to rozkminiac. Kobiety często przejmują sie różnymi drobiazgami. Jak jej powiesz to jej podejrzenia mogą popsuć wasz związek.

Gość gość
jeśli to prawda to jesteś bohater i ja bym Cię wycałowała jako żona. później zadzwoniłabym do gościówy i powiedziałabym co myślę o jej bieliźnie ero.

Gość to ja jestem
2 cytaty X te verde dziś uważasz że żona zrozumie, powiedz jej. Przecież nic złego nie zrobiłeś. X gość dziś nie mów żonie, bo może ci nie uwierzyć albo zbytnio to rozkminiac. Kobiety często przejmują sie różnymi drobiazgami. Jak jej powiesz to jej podejrzenia mogą popsuć wasz związek X Czyli znowu jestem w punkcie wyjścia i nie wiem mówić czy nie mówić. Dotąd nie miałem przed żoną tajemnic. Ta byłaby pierwsza. A co jeśli będzie to rozkminiać i wracać myślami do tego?

Gość gość
moc co ci serce dyktuje

Gość gość
*mow co ci serce dyktuje

Gość gość
0/10

Gość gość
Ciężko cokolwiek doradzić. Do zdrady nie doszło i z jednej strony żona podejrzewam cieszyła by się, że na takiego męża a z drugiej myślę, że jednak zaczelaby myśleć, że być może coś Ci się w tej kobiecie spodobało, skoro taka była Twoja reakcja i potem onanizowales się w toalecie. Wiadomo, była to reakcja naturalna na to, co zobaczyłes, ale my kobiety lubimy roztrzasac takie rzeczy. Poza tym często wyjeżdżasz i obawiam się, że Twoja żona od tej pory ciągle zastanawialaby się nad tym, co dzieje się na wyjeździe. Myślę, że bardzo by ją to gryzlo, ta niepewność, czy sytuacja się nie powtórzy, czy kiedyś nie ulegniesz itp. R.

Gość gość
Ewentualnie omin fragment z onanizowaniem się, chociaż myślę, że tak na prawdę właśnie to najbardziej Cie boli..

Gość gość
beznadziejne prowo zmyślona historia 0/10

Gość gość
Po co chcesz jej o tym mówić? Chyba po to żeby Tobie było lżej. Człowieku idziesz z pijana babką do pokoju i nie wiesz czego ona będzie chciała? Oprzytomnij, na jakim Ty świecie żyjesz:-) Trzymaj język za zębami , a jak Cię to tak bardzo gryzie to idź do psychologa a nie zawracaj żonie głowy swoimi wyrzutami sumienia. To jest twój problem a nie twojej żony. Boże, jaki ty jesteś bezmyślny... Mówię, to jako kobieta.

Gość Rennea
Hahaha Autor zmysla :D Ktory facet masturbuje sie na widok kobiety ktora mu sie nie podob hahaha :D

Gość gość
Pewnie o żonie myślał :D

Gość gosia___
@ Rennea dziś Hahaha Autor zmysla :D Ktory facet masturbuje sie na widok kobiety ktora mu sie nie podob :D hahaha  x Renna nie wiem ile masz lat ale widać że nie masz jeszcze pojęcia o facetach. Primo, facet się nie masturbuje tylko onanizuje. Masturbują się kobiety. Secundo, każdy facet jest wzrokowcem. Jeśli przed wzrokowcem postawisz nagą kobietę to ten widok MUSI wzbudzić w nim reakcję nawet jeśli rozum będzie podpowiadał mu co innego. Prędzej bym nie uwierzyła gdyby napisał, że widok nagiej kobiety nie zrobił na nim żadnego wrażenia. To co Autor opisał jest jak najbardziej możliwe i potwierdza psychikę facetów. Renna lepiej pogódź się z tym, że facet za którego w przyszłości wyjdziesz za mąż (mniemam po Twoim niezorientowaniu ześ nadal panną) będzie też wzrokowcem i oby umiał trzymać na wodzy swój popęd jak trzyma Autor, którego z tego miejsca chciałabym serdecznie pozdrowić i poprosić - jeśli można - by napisał parę słów o charakterze żony bo trudno mi cokolwiek doradzić jeśli nie mogę nawet w przybliżeniu określić jak zareaguje Twa żona na wieść, żeś się onanizował pod widok nagiej kobiety.

Gość gość
Autor to zwykly pies na baby niczym nie rozniacy sie od reszty psow na baby. Niby krytykuje zdrady malzenskie i pogardza zdradzajacymi ale sytuacja jasno pokazala ze gdyby przed nim postawic laske to zaraz kootas mu stanie :D

Gość gość
Nic jej nie mów to błahy epizod a ty jarasz się jak dziecko.

Gość gość
@ gość dziś [12:11 ]Nic jej nie mów to błahy epizod a ty jarasz się jak dziecko. x BUUUUUUHAHAHA blachy epizod buuuhaha Facet idzie z pijana laska do jej pokoju. Ona robi przed nim striptiz on to oglada potem sie trzepie a ty piertolisz, ze to blachy epizod??? Buuuuhahaha ON MA ZONE a oglada gole laski i sie trzepie. Nastepnym razem ona mu o******** i tez napiszesz blachy epizod??

Gość to ja jestem
gość dziś @ gość dziś Nic jej nie mów to błahy epizod a ty jarasz się jak dziecko. x BUUUUUUHAHAHA blachy epizod buuuhaha Facet idzie z pijana laska do jej pokoju. Ona robi przed nim striptiz on to oglada potem sie trzepie a ty piertolisz, ze to blachy epizod??? Buuuuhahaha ON MA ZONE a oglada gole laski i sie trzepie. Nastepnym razem ona mu o******** i tez napiszesz blachy epizod?? X Jeśli sugerujesz, że uległbym gdyby ta kobieta chciała uprawiać ze mną seks to przypominam Ci, że ona właśnie chciała uprawiać ze mną seks. Twoim zdaniem dlaczego się rozebrała? Naprawdę sądzisz, że zdjęła bieliznę bo zobaczyła dezaprobatę w moich oczach i tak po prostu pokazała mi się nago? Nie bądź śmieszna / śmieszny (jesteś kobietą czy mężczyzną?). Nie, myślę, że do pełnej zdrady nie jestem zdolny. Jednak nawet to co się stało wywołuje we mnie poczucie zażenowania.

Gość 30stkaaaa892
moje pytanie brzmi: "a co byś zrobił jakby ta Kobieta ci sie podobała??? miala male piersi,kudlata piczkę i male stopy"??? Urosles jak paw w piorka ,bo miales okazję ja przeleciec ale nie zrobiłles tego...ale nie z powodów moralnych...tylko... dlatego ze ci sie nie poodbała....no co za szuja...! pogoniłabym dziada

Gość gość
pies to pies ...

Gość gość
Dlaczego kafeteria to taka hejtownia? Facet zachowal sie uczciwie a prawie wszyscy po nim jada jak po psie :(

Gość gość
uczciwie , bo poszedl do pokoju i sobie strzepal

Gość gość
Na kafeterii dużo sfrustrowanych psycholi. Autorze postąpiłeś dobrze, nie masz sobie nic do zarzucenia. Nie ma sensu mówić żonie. Nie przejmuj sie hejterami.

Gość gość
skoro postapil dobrze to powinien powiedziec o tym zonie , nie ma czego ukrywac

Gość to ja jestem
30stkaaaa892 dziś moje pytanie brzmi: "a co byś zrobił jakby ta Kobieta ci sie podobała???miala male piersi,kudlata piczkę i male stopy"??? X Myślę, że też bym nic nie zrobił. Znam jedną dziewczynę - wypisz wymaluj mój typ. Jest nawet młodsza od żony bo ma dopiero 20 lat ale wygląda bardzo dziewczęco i wkurza się gdy przy kupnie alkoholu żąda się od niej dowodu osobistego. Z wyglądu jest właśnie taka jak opisałaś. Malutkie piersi, wąskie stopki. Podobała mi się w czasach gdy byłem jeszcze singlem ale ona wtedy była jeszcze siksą. Nie wiem czy teraz ma obrośniętą bo nie widziałem i raczej po ślubie nie chciałbym widzieć. Gdybym jakimś dziwnym zrządzeniem losu znalazł się z nią sam na sam i ona byłaby bez ubrania to pewnie też bym się w jakiś sposób podniecił ale wątpię bym rzucił się na nią by zgwałcić. Czemu tak trudno przyjąć Wam do wiadomości, że są mężowie którzy kochają swoje żony i którzy nie chcą zdradzać.

Gość gość
Ale żona może nie rozumieć ja działa fizjologia mężczyzny i ze każdy zdrowy seksualnie facet zareagowałby erekcja na widok randomowego nagiego ciała kobiety. Może ją to niepotrzebnie zranić. Autor jej nie zdradził i nie ma zamiaru, po co tej kobiecie psuć humor czymś nieistotnym. Przeciez kobiety czuja sie zranione nawet jak facet spojrzy zbyt długo na inną.

Gość gość
jasne nie podobala mu sie a stana mu fiut i poszedl sobie zwalic , swinia jestes i tyle

Gość szczery Edek
@ gość dziś Dlaczego kafeteria to taka hejtownia? Facet zachowal sie uczciwie a prawie wszyscy po nim jada jak po psie :( x Większość tutejszych kuref kafeteryjnych zdradza i jest zdradzana i dlatego teraz zwyczajnie zżera je zazdrość, że jakiejś innej trafił się uczciwy facet a one mają kurfiarza.