Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja jestem

Nie zdradziłem fizycznie żony ale i tak czuję się teraz jak świnia.

Polecane posty

Gość to ja jestem
gość dziś jasne nie podobala mu sie a stana mu fiut i poszedl sobie zwalic , swinia jestes i tyle X Wiesz, masz rację. Ja sam uważam się za świnię i nawet umieściłem świnię w tytule niniejszego wątku. Naprawdę wstyd mi z powodu tego co zaszło, z powodu gapienia się na nagie cyce i brochę obcej baby. Najśmieszniejsze, że ona nawet mi się nie podobała. Całkowicie nie mój typ i sam jestem zdziwiony własną erekcją. Zdziwiony i teraz zażenowany. Na domiar złego zonanizowałem się. Zonanizowałem jakby nadal stała przede mną zupełnie rozebrana i jakbym nadal się na nią gapił. Tak, to świńskie co zrobiłem i słusznie czuję się jak świnia. Naprawdę. Ktoś wyżej pytał czemu chciałbym powiedzieć o tym żonie. Otóz przysięgałem nie tylko miłość i wierność ale także uczciwość małżeńską. Nigdy nie miałem przed żoną tajemnic i nie chcę mieć. Czasem zastanawiam się co będzie gdy nie powiem a żona jakimś cudem dowie się. Np. tamta gościówa w ramach zemsty puści plotę albo przyśle anonim. Nie podądzam jej o to ale...? Co wtedy powiem? Przecież nie zaprzeczę, że byłem z obcą gościówą sam na sam i ona był nago. Jeśli teraz wszystko opowiem to jestem pewien na 100% że żona mi uwierzy. Znam żonę. Niestety jestem teżpewien, że mimo wszystko żona będzie to rozstrząsać. Skąd to wiem? Bo znam żonę.

Gość gość
To faceci maja sumienie?? Nie wierze ze ta historia jest prawdziwa i ze jakis facet az tak sie przyjmuje

Gość gość
sumienie to głos jez/usa sam to powiedział do faustyny kowalskiej Napisz: Jestem święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną. Polskę szczególnie umiłowałem, a jeżeli posłuszna będzie woli mojej, wywyższę ją w potędze i świętości. Z niej wyjdzie iskra, która przygotuje świat na ostateczne przyjście moje.

Gość gość
afa dopiero przeczytałem ten głoss sumienia to tyczył sie masturbacji i 6 przykazania nie pozadaj kobiet do spowiedzi i tak musisz isc

Gość gość
autor klamie jak sie laska nie podoba to k***s nie stanie kazdy facet wam to powie a jemu nie podobaly sie piersi , stopy , zapach wiec by mu nie stanal

Gość gość
17:10 Na jakim ty swiecie zyjesz? Facet roocha wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka :D :D :D

Gość gość
@ gość dziś Autor to zwykly pies na baby niczym nie rozniacy sie od reszty psow na baby. x Jakby byl naprawde psem na babyyy to by ja zroochal. Widziales kiedy psa na baby zeby mial okazje i nie skorzysta?

Gość gość
to tez pies , nie skorzystal tylko poszedl do pokoju sobie zwalic , i jeszcze pisze ze mu sie nie podobala

Gość gość
To w koncu pies, swinia czy bohater? Zdecydujta sie baby :O

Gość gość
Provo to brzmi jak opowiadanie jakies. Jak ktoś ma problem to pisze konkretnie a tu wszystko ze szczegolami by rozpalic wyobraznie, bzdury.

Gość gość
hehe dobre hehe ale wpadles koles hehe

Gość to ja jestem
Co wyraża wzruszenie ramion? Powiedziałem o wszystkim żonie. O onanizmie też. Spodziewałem się jakiegoś zdziwienia, sam nie wiem, może bury? Żona wysłuchała w spokoju i najpierw niec nie odrzekła. Dopiero jak spytałem czy mi wybaczy powiedziała, że wybaczy i że dobrze zrobiłem wychodząc z pokoju. Lecz gdy zagadnąłem o ten onanizm, czy nie ma mi za złe to wzruszyła ramionami. Jakoś tak inaczej wzruszyła niż zazwyczaj. Teoretycznie wzruszenie ramionami może wyrażać obojętność ale jestem pewnien, że nie obojętność chciała okazać. Więc co? Nie drążyłm dalej tematu żeby nie zadrażniać.

Gość gość
Przy jej skokach na boki twoje trzepanie rogaczu nie zrobilo na niej wrazenia dlatego wzruszyla ramionami :D

Gość gość
nie zapytała " kochanie,a jakby to byla miss swiata,z malymi cyckami i kudlatą piczką"?...szarpałbys jak reksio szynke?

Gość Pantegram
"Ale żona może nie rozumieć ja działa fizjologia mężczyzny i ze każdy zdrowy seksualnie facet zareagowałby erekcja na widok randomowego nagiego ciała kobiety. Może ją to niepotrzebnie zranić. Autor jej nie zdradził i nie ma zamiaru, po co tej kobiecie psuć humor czymś nieistotnym. Przeciez kobiety czuja sie zranione nawet jak facet spojrzy zbyt długo na inną." x Zgadzam się bardzo z tym komentarzem... Przykra sytuacja autorze, ale nie panikuj - ważne, że nie zdradziłeś żony :) x "Naprawdę wstyd mi z powodu tego co zaszło, z powodu gapienia się na nagie cyce i brochę obcej baby. Najśmieszniejsze, że ona nawet mi się nie podobała. Całkowicie nie mój typ i sam jestem zdziwiony własną erekcją. Zdziwiony i teraz zażenowany. " Istotna rzecz - nie wbijaj się z powodu erekcji w poczucie winy, bo to niepotrzebne i może być szkodliwe dla Twojej seksualności. Tak naprawdę padłeś ofiarą seksualnego molestowania. Wyobraź sobie (taki abstrakcyjny, hipotetyczny przykład) - gdyby ta kobieta Cię związała i zaczęła majstrować przy Twoim penisie, to też pewnie by Ci wskutek fizjologicznej reakcji stanął, nawet, gdybyś seksu nie chciał. x Tutaj IMO podobnie - od samego patrzenia na nagie kobiece ciało, nawet nieatrakcyjne, również mógł Ci stanąć, ponieważ dzięki takim właśnie ewolucyjnym mechanizmom mogliśmy się jako gatunek rozwijać - gdyby mężczyźni mieli erekcję tylko na widok atrakcyjnych kobiet lub takich, które kochają (i żadnych innych), to jako gatunek zapewne byśmy wymarli - Twoja erekcja w takiej sytuacji jest zapewne spadkiem po poligamicznych przodkach, i nie ma się co obwiniać za te mechanizmy, szczególnie, że przecież nie odpłynęła Ci cała krew z mózgu do penisa, tylko nadal (jak już otrząsnąłeś się z szoku), zachowałeś trzeźwość myślenia i nie zacząłeś uprawiać seksu z kobietą tylko dlatego, że się przed Tobą rozebrała... Nie obwiniaj się za fizjologię - pomimo fizjologii zachowałeś się fair i to się liczy, a na to, kiedy Ci staje, masz ograniczony wpływ - kiedyś na widok Twojej ukochanej żony może Ci nie stanąć i to nie będzie przecież znaczyło, że ją mniej kochasz, tylko może znaczyć, że jesteś fizycznie nie w formie (np. bardzo zmęczony, chory). x To z kolei, że się gapiłeś, spokojnie można wytłumaczyć szokiem - ja sama nie wiem, jak bym się zachowała w podobnej sytuacji, ale podejrzewam, że również mogłabym zgłupieć i z tego szoku nie zareagować tak ostentacyjnie, jakbym tego po sobie oczekiwała... x Z jednej strony dobrze byłoby nie mówić żonie, by jej nie zranić, ale z drugiej - jak ta kobita odwaliła coś takiego, to faktycznie może puścić plotę... Możesz najpierw zadzwonić na Telefon Zaufania aby poukładać sobie to w głowie, wygadać się: http://telefonzaufania.org/ a potem zdecydować. Ja bym nie mówiła żonie po to, by było Ci lżej - to powinieneś przepracować sam - tylko ewentualnie po to, by ją ostrzec / poradzić się, jak to partnerki, przyjaciółki, co w takiej sytuacji zrobić / zwierzyć się z tego, że spotkała Cię taka okropna sytuacja :/ Żona pewnie zauważy Twój nastrój i będzie chciała wiedzieć, co jest nie tak, skoro jesteście blisko... niepokojąca jest też ta koleżanka, warto pomyśleć, co z nią zrobić, a skoro jesteś w związku, nie musisz być z problemami sam... No ale i tak powinieneś najpierw sam to sobie w głowie ułożyć jak tylko jesteś w stanie, bo to dla żony i tak może być ciężkie przeżycie - dobrze by było, byś to Ty ją wspierał też w takiej sytuacji a nie tylko ona Ciebie.

Gość gość
Zobaczył ją ale walił pod głębokie gardło koleżanki. O tym już nie powiedział, a powinien zmusić żonę do wysłuchania pod co walił przez całe małżeństwo. Niech se kobieta posłucha.

Gość gość
Jak mozecie krytykowac faceta za WZOROWA postawe?? Zachowal sie WZOROWO! Autorze BRAWO!

Gość gość
wzorowa ? chyba cie p****alo

Gość gość
No i jak żona się zachowuje??

Gość gość
co wy tu pieprxycie? nie widzi cie ze to prowo pseudo zdradzonej zony który wszędzie widzi kielbe i klnie jak popiertolona?? Żaden facet nie pisalby takich rzeczy na babskim forum a wy głupie dajecie sobie kity wciskac ze szok :o Ze niby kochanka taka bee brzydka a zona najwspanialszą piękna itp. taaaa juz to widzę jak maz po 15 latach małżeństwa wychwala swoja zone pod niebiosa. Tak naprawdę to po tylu latach tak naprawdę nie chce się na siebie patrzeć a nie ma mowy o zachwycaniu się. Mój kolega mi opowiadał ze zna swoja zone 10 lat 2 po ślubie i woli sobie zrobić dobrze sam niż iść z nią do łóżka bo ona juz go po prostu nie kręci ... wiec nie wypisujcie tu bzdur :o

Gość gość
baba,cyce,brocha,gosciówa.... to juz wystarczajacy dowód na to ze napewno nie jesteś dorosłym facetem

Gość gość
Żaden facet nie pisalby takich rzeczy na babskim forum x AAAAAA jepem :D :D :D To forum jest babskie tylko z nazwy. Tu wiecej prawikow i koniotrzepow niz kobiet :D :D :D

Gość gość
Z psychologicznego punktu widzenia erekcja jest procesem nie związanym z rozumem tylko z postrzeganiem. Na widok gołej kobiety normalnemu facetowi musi stanąć. Nie ma w tym nic dziwnego. Rozumowe było wyjście autora z pokoju i poskromienie własnego popędu. Rozum ponad ciałem.

Gość gość
Pięknie się autorze zachowałeś :-)

Gość gość
Wiocha? Gosciowa co to jest?