Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci którzy twierdzą że kobiety lecą na kasę są żałosnymi nieudacznikami

Polecane posty

Gość gość

Bo sami jej nie mają, a gdy widzą faceta, który ma kobietę taką jaką chcieliby mieć myślą że "poleciała na kasę". Po prostu inteligentny, zaradny mężczyzna potrafi zarobić pieniądze, a zatem jest to skutek uboczny. Tej subtelnej różnicy nie dostrzegają prymitywne samce i stąd te gorszące opinie o kobietach.

Gość gość
kobiety lecą raczej na wygląd...

Gość gość
To jest logiczne ze podswiadomie ich do tego ciagnie(nie mam na mysli milionerow tylko niezle zarabiajacych mezczyzn) skoro prawie kazda chce miec conajmniej dwoje dzieci a do tego potrzebne jest odpowiednio wielkie mieszkanie(dom) oraz samochod.Czysta logika.

Gość gość
dlatego dobrze robią faceci ktorzy pieprzą baby a potem sie ulatniają, nie ujawniają swoich prawdziwych danych popieram to

Ale przecież są kobiety dla których priorytetem jest zasobny portfel. Jedne czują się bezpieczniej przy takim, inne pragną futer. Nie ma w tym nic złego. Dlaczego pragnienie inteligentnego mężczyzny uchodzi, a bogatego stanowi takie społeczne niezrozumienie? Nie dziwmy się mężczyznom, że czasem widzą w kobietach materialistki, bo kobiety materialistki faktycznie się zdarzają. Jeśli natomiast autorko, czujesz się źle przez kogoś oceniona, to bardzo mi przykro.

Gość gość
Pragnienie inteligentnego partnera jest do przyjęcia jesli dziewczyna jest inteligentna. Bo po co głupiej inteligentny partner, taki mezalians intelektualny...Pragnienie bogatego tez w porządku jak panna sama dobrze zarabia ma perspektywy albo z bogatego domu bo ma posag. Ale żałosne są biedne jak myszy kościelne nieudacznice które chca bogatych a nie maja zadnego posagu. To byłby mezalians dla tego bogatego.

Gość gośćjjbkyuioo876
Prawda jest taka że nie spotkałam przyzwoitego faceta który by sie tak wypowiadał o kobietach nawet jesli duzo z nich faktycznie leci na kase..za to znałam paru gołodupców którzy w ten sposób usprawiedliwiali brak powodzenia u kobiet

Gość gość
powiedz to kurka wodna mojemu koledze, którego żona od początku źle traktowała nie wyszło jej z bratem to zajęła się nim dlaczego? bo chciała się wkręcić do zamożnej rodziny nie ważne było który z braci na nią poleci istotne, że będzie żyła sobie wygodnie no i ma teraz to co chciał zdradziła go na każdym kroku urąga (poniża, obraża) i to przy rodzinie kobiety potrafią być wyrachowane i zimne to jest niepodważalny fakt

Gość gość
gość dziś Znowu wspominasz swojego ojca :P ?

Gość gość
gośćjjbkyuioo876 dziś Ja przez długi czas obawiałem się, czy wiążąca się za mną kobieta, nie robi tego głównie z powodu mojej firmy i związanego z tym bezpieczeństwa finansowego. Dzisiaj z powodu choroby straciłem prawie wszystko, ale kobiety... nadal nie uciekają przede mną :).

Gość gość
Jak jesteś bogaty i bierzesz biedną bez posagu, to intercyza jest koniecznością. Uczciwa podpisze intercyzę a nieuczciwa sie obrazi.