Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrmaz

Uwaga przeczytajcie prosze

Polecane posty

Gość Piotrmaz

tam mam do wszystkich ogromną prośbę. Mam żonę w ciąży oraz dwoje dzieci w wieku 15 i 7 lat żona od dwóch dni ma grypę i jest w 6 miesiacu ,córeczka też ma wirusa i goraczkuje. Wcześniej pracowałem w Anglii ale zjechałem do polski bo skończył mi sie kontrakt i nie dotrzymanoano warunków jakie miały być chodzi mi o kwestie finansowe teraz pracuje na budowie i zarabiam 1700 zł miesięcznie i do tego jeszcze nieraz muszę czekać na pieniądze bo nie zawsze pracodawca ma żeby wypłacić nie pobieramy 500 plus na dzieci ze względu na to że pracowałem w Anglii i z tamtad nasz urząd musi pobrać informacje czy pobieranej tam jakieś świadczenie a co jest w tym tragiczne to to że wniosek złożyła żona o 500 plus w czerwcu 2016 i do tej pory to trwa co jest chore ale w takim kraju żyjemy i nic na to nie można poradzić dzwoniąc do urzędu za każdym razem słyszę tylko że trzeba jeszcze czekać az przyjdą dokumenty z angli. Mam ogromną prośbę do wszystkich jeśli ktoś może mnie wspomóc finansowo to będę bardzo wdzięczny nie zależy mi na tym by sobie przez to polepszyć poziom życia tylko nie mam na wykupienie recepty dla żony i dziecka jest to bardzo przykre dla mnie że muszę wten sposób prosić ludzi o pomoc ale niestety nie mam pomysłu rodzina na tyle co mogła to wcześniej pomogla. Mam nadzieję że znajdą się osoby o dobrym sercu i pomogą liczy się każda Złotówka . Bardzo proszę o pomoc lub jeśli ktoś mi jest wstanie pomoc to może jakieś portale gdzie można by napisać o pomoc podam nr konta dla tych którzy są wstanie pomoc serdecznie dziękuję Piotr Obiegło nr konta 81249000050000400025275231

Gość gość
Zrób jeszcze kolejna trójkę dzieci. Najgorsze, że nie sa winne głupocie rodziców... P.S. na co właściwie zbierasz? Na leki? Może uczciwie byłoby w takim razie dołączyć skany recept?

Gość Piotrmaz
Mogę wysłać na e-mail zdj. Tak na leki

Gość gość
Zal zebrac po forach

Gość gość
Bajka dla idiotów.

Gość Piotrmaz
Nie jestem żadnym oszustem i ani naciągacze i nie jest mi z tym dobrze że muszę prosić w ten sposób o pomoc . Nie można traktować wszystkich jedna miarą dziękuję każdemu za pomoc i naprawdę nikomu nie życzę takiej sytuacji. A osobie co napisała o Mops Caritas itd to proszę się dowiedzieć najpierw lub spróbować starać się o jakąś pomoc wówczas zobaczy pan jak to naprawdę jest a potem się wypowiadać .Nie prosił bym o pomoc jeśli był bym sam ale nie jestem mam dzieci i jeszcze jedno w drodze więc poprosiłem o te pomoc . Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc

Gość gość
po co robisz tyle dzieci przecież padniesz na pysk

ale obleśne komentarze. co jak Wam Wasze lepsze, bogatsze dzieci pozdychają? uważajcie co piszecie, bo się zemści:( autorze, może ktoś przeleje, ale kafe to jak widać średnie miejsce na tego typu akcje - tu siedzą tylko ludzie bogaci, spełnieni, z odpowiednią ilością dzieci:O

Gość gość
idz do księdza tylko od razu z receptami ,może pomoze

Gość gość
a może tu siedza tacy co nawet na jedno sobie nie pozwalają bo czekają na lepszy czas,

Gość gość
ja nie lubie jak kobieta robi z chłopa woła roboczego,no chyba ze sam nalegał na przedszkole

Gość Piotrmaz
"brokeninside87" znasz może portal na którym mógłbym poprosić o pomoc ? A co do innychych pytań to do pewnego momentu było w miarę ok dopiero od pewnego czasu jesteśmy w takim dołku i niespodziewalem się że aż taka bieda mnie dosięgnie ,jeśli chodzi o dzieci to ostatnie które się urodzi nie było planowane ale myślę że to nie jest najwazniejsze

Gość gość
brokeninside87 bardzo dobrze napisalas!

Gość gość
O doraźną pomoc - pożyczenie na leki - można prosić też sąsiadów czy znajomych bliższych czy dalszych. Oni znają Cię i będą wiedzieli, że jesteś wiarygodny. Na forach piszą ludzie różni i więcej tutaj fałszu niż prawdy. Do tego tą prawdę trudno zweryfikować bo skany recept można też sfałszować. Dlatego odradzam liczenie na pomoc finansową przez fora internetowe. Możesz z receptami pójść do jakiegoś właściciela firmy i prosić o ich wykupienie czy o pracę czy pożyczkę nie. Szefowie firm to też ludzie. Sąsiedzi czy znajomi znając trudną sytuację realnego człowieka mogą też realnie pomóc np. w znalezieniu pracy. Pozdrawiam i polecam modlitwe szczególnie na Roozancu w intencji znalezienia lepszej pracy. Niech Bóg błogosławi Tobie i Twojej rodzinie. Modlitwa czyni cuda :) Zobacz na youtub kanał Dotyk Boga. Wiele tam jest świadectw o wsparciu finansowym i lepszej pracy kiedy człowiek prosi Najwyższego.

Gość gość
Ja czasem wchodze na forum...mam 4 dzieci. I co ? Glupio Wam? Ale 500 nie dostaje bo dzieci są juz dorosle. Ciekawa jestem z jakich rodzin pochodzą wszyscy Ci co piszą takie durne komentarze.

Gość gość
kolego. W poniedziałek rano zaginaj do mopsu. Ja miałem podobną sytuację. Nikt mi nie pomagał po ciężkiej chorobie. Zus odmówił mi renty bo pomimo że mam składek uzbieranych przez 20 lat, ale w ostatnich dziesięciu latach trzeba mieć 5 lat składkowych. Mnie zabrakło 4 miesiące i renta się nie należy. Mam grupę niepełnosprtnych i teraz gdy sgłosiłem się do mopsu to trafiłem na bardzo fajną panią, która sama nakierowała mnie co mam złożyć żeby mieć coś tam więcej. Radzę tam się zgłosić.

Gość Piotrmaz
Tak tylko zeby dostać jakakolwiek z kolei pomoc to nie może przekraczać dochód 540 zł na osobę a mój przekracza bo po za wypłata mam dodatek mieszkaniowy czyli płacęczynsz tylko 190 zł za mieszkanie a nie 650 bo dopłaca państwo a oni to wliczają do dochodu

Gość gość
Panu niestety nie mam jak pomóc bo starczą mi od 10 do 10 ale mam nadzieję że znajdą się chętni i pomogą sama mam 2 dzieci i domyślamy się jak to jest być w takiej sytuacji. Powodzenia i pozdrawiam

Gość gość
Czyli wlasnie przyznales ze masz 540zl na osobe i nie dajecie sobie rady finansowo, bo grypa? :)

Gość Sarra 79
Jeśli jeszcze będzie potrzeba to pomogę ale 25 dopiero jeśli do tej pory nie znajdzie pan pomocy to proszę napisać mi e-mail i przypomnieć Pio.obi.85@wp.pl pozdrawiam i powodzenia . A teraz do innych wszyscy potrafią tylko pisać i komentować ale nie widzę chętnych by pomóc WSTYD !!!!!! I zenada żeby człowiekowi nie pomoc w potrzebie myślę że jak każdy by wysłał po parę zł to nikt by nie zbiednial aczlowiekowi mogło by bardzo pomoc

Gość Piotrmaz
Tak przyznaje że tak wychodzi ale nie czyta pan uważnie ja zarabiam 1700 a z urzędu miasta mam przyznany dodatek mieszkaniowy bo sam czynsz za mieszkanie mam 650 zł który mi doliczaja do dochodu a te pieniądze idą z urzędu miasta do tbv nie do mnie ale mi to doliczaja więc proszę sobie policzyć bo widzę że trochę to Pana bawi z 1700 zapłacić wodę prąd gaz tv i za resztę wyżyć cały miesiąc z 2 dzieci i kobieta w ciąży bo z tego co mi się wydaje to chyba mieszka pan sam nie ma dzieci i nie zna pan zycia

Gość Piotrmaz
Grypa to kolejny schodek , a kobieta w ciąży też przyjmuje różne leki i proszę mi wierzyć nie są one tanie i jak bym nie musiał to bym nie prosił bym no forach o pomoc a przy mojej pracy niestety nie mogę złapać nad godzin mimo że bym bardzo chcial

Gość gość
To po co Panstwo zdecydowali sie na kolejne dziecko? Tabletki + gumy chronia obecnie bardzo dobrze. Dodatkowo 7-letnie dziecko nie jest male - pana zona powinna pracowac i wtedy na macierzynskim mialaby pensje.

Gość gość
Już na przynajmniej trzech stronach internetowych dałeś to ogłoszenie, także w sumie dobry sposób na BIZNES.

Gość gość
Kolejna ściema, żeby nabrać naiwnych.

Gość gość
szuka naiwnych

Gość gość
Wez sobie pozyczke w feratum lub vivus. Pierwsza pozyczka jest bez kosztow. Wez w skupie zlota pisprzedawaj coś z biżuterii i też masz kasę. A nie wyłudzaj od ludzi. Jak masz stały dochód to bez problemu limit w koncie dostaniesz. Nie wyłudzaj .

Gość gość
Przecież oni te kity wciskają na wielu stronach internetowych i sami sobie odpisują o rzekomej pomocy, żeby zachęcić innych. NIE dajcie się NABRAĆ.

Gość gość
i ty k***a piszesz na takim c******m forum jak to ? a dwa, najważniejsze!!! nie rób z państwa polskiego pośmiewiska ! bo wystarczy że pójdziesz do pomocy społecznej i ile będą mogli tyle dadzą i pomogą ! trzy, jeśli naprawdę masz ciężko o ile nie kłamiesz to napisz do TVP info ...tam zajmą się Twoją sprawą !