Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrmaz

Uwaga przeczytajcie proszee

Polecane posty

Gość gość
A jesli ten czlowiek mowi prawde? Mialam taka sasiadke, tez prosila ludzi o pomoc na portalu, mieli ja za oszustke i naciagaczke, a ona serio potrzebowala pomocy...

Gość Piotrmaz
Wchodzę sporadycznie jak mogę nie spędzam tu całych dni pracuje na budowie od 7 do 19 więcej nie mogę więc według Pana kiedy mam pracować dodatkowo muszę też pomagać żonie w domu może pan ma inne podejście i nie pomagał by żonie ja mam inne podejście co do przelewów to co może jeszcze udostępnienie dane do konta abysie państwo sobie sprawdzili jakie ile mi zostało przelane heh naprawdę to jest żałosne co wypisujecie i jak doznacie biedy i ciężkiej sytuacji do wtedy porozmawiamy bo jak ktoś nie zaznał biedy to jej nie zna i to wasz tak naprawdę problem dla was każdy to oszust i naciagacz ja już mówiłem nie chcecie nie wplacajcie ja na nikim nic nie wymusza wasza dobra wola ale poczytajciesobie co piszecie i sami zobaczycie jakie to żenujące bo ja nawet jeśli nie miał bym pewności do kogoś to na pewno bym się nie nabijal tylko zostawił to bez komentarza by kogoś nie skrzywdzić (radzerownierz prześwietlić wosp tam również się na pewno czegoś do patrzycie)

Gość Piotrmaz
Mentalność ludzka jest różna wasze zdanie macie prawo je mieć ale myślę żeby prowadząc to trzeba mieć ku temu podstawy ,naprawdę żałosne i mam ogromną prośbę nie pomagajcie jak nie chcecie naprawdę i przypuszczam że autor tego wpisu o sąsiadce który umieścił go chwilę wcześniej to będzie zeto mój wpis więc nie będę nawet tego komentowal

Gość gość
Żałosne to jest jak zdrowy młody facet chce by inni mu kase przelewali, myślisz że nam pieniądze z nieba spadają i czekamy kogo by tu wesprzeć. A skoro masz na prawdę zarabiasz tylko 1700zł na 4 osobowa rodzinę, to należą ci się różne dodatki, zasiłki, a tym bardziej masz ciężarną chora żonę, przeceiż jestes ubezpieczony, no i jeszcze "+500" ale co tam. Lepiej będąc na budowie co chwila wchodzić na portal i ponawiac apel. A dowodów na twoją historyjkie jak nie było tak nie ma.

Gość gość
Piotr masz rację, takie proszenie o kasę jest żenujące.:-O

Gość Piotrmaz
A wpisy o tym ile to nie uzbieralem to też trzeba mieć tupet mogę wysłać wyciag i na pewno będą tam te wpłaty po 400 po 500 i przede wszystkim tysiąc pięćset dwa dziewięćset jednego autora i parę po 100 naprawdę żal czytać ale jak już powiedziałem nie będę tego już komentować bo jedyna osoba która mi faktycznie zapłaciła i jej podziekawalem na forum to pani Z.R 40 zl

Gość Piotrmaz
A ja prosiłem o e-mail to wyślę jak nie było tak nie ma ,może i żenujące jest proszenie o pomoc dla was dla mnie to już było ostatnie wyjście

Gość gość
Nie wpłacacie Piotrusiowi? To jest żenujące forum, Piotruś potrzebuje a chętnych brak :-D

Gość gość
Przecież przez ostatnie kilka dni przelano kilka wpłat, były i są wisy. Jeśli mamy Tobie wierzyć, że piszesz prawdę, to i musimy wierzyć też tym osobom, że przelali pieniądze. Chyba nie powiesz, że to kłamcy i oszuści.

Gość gość
Piotrzemaz nie denerwuj się tak, spożytkuj swój czas i energię na pracę, zamiast pisać tu co chwila monologi na pół strony, wytykając innym żałosność :)

Gość gość
ja Pana oceniac nie bede, za to napisze jak bylo z nami. Z kasa bylo u nas zawsze ok, kiedy zachowrowalam i pieniadze sie skonczyly moj maz biegal na okolo po sasiadach, odśnieżyć pomoc sciagac ozdoby swiateczne, solic babciom chodniki wywieszal kartki z ogloszeniami ze pomoze jako zlota raczka, nie marnowal ani godziny na czcze gadanie i proszenie ludzi by dali cos za darmo gdzie jest prawie pewne ze za nic, nic sie nie dostanie. A pan, facet z krwi i kosci zamiast zarobic po godzinach tyle dni juz tutaj zmarnowal siedzac sobie przed komputerem.. masakra.. pana wybor

Gość gość
A czyli rozumiem, że ci co napisali, ze zrobili przelewy to kłamcy, a ty co napisałes tą historię jesteś jedyny prawdomówny. Faktycznie niesamowita sprawa. Ech, napisz do Owsiaka skoro już wyciągnąłes nawet wątek wośpu.

Gość gość
Ta, do roboty, ileż mozna robić-czas to można miło spedzać z żona-a nie odśnieżaniu.

Gość gość
wlasnie, czemu nie pojdziesz nigdzie dorobic? odsniezyc, pomoc komus cos w domu. Czlowieku jaki z Ciebie facet? na leki nie mana zarcie nie ma a ty zebrzesz na forum dla kobiet?;/ a tak apropo odpowiedz na jedno pytanie, napisales ze to co robisz to juz ostatecznosc? wiec napisz co zrobiles wiecej ze uznales to za ostatecznosc

Gość gość
To żona i dziecko juz drugi tydzień chorują na grypę, a Ty autorze dalej recept nie wykupiłes? To trzeba było babcinym sposobem herbata z miodem i cytryną, czosnek i do łóżek. Na to chyba parę złotych by się znalazło, skoro są pieniążki na internet i jakiś sprzęt do niego.

Gość gość
a co do twojej zony, wiekszosc z nas KOBIET nie musi pracowac w chwili obecnej ale mysli o przyszlosci i takich wlasnie sytuacjach, wiekszosc z nas kobiet ma dzieci i musi pracowac w sklepach resteuracjach i fabrykach na zmiany i wiekszosc z nas kobiet pracuje zeby miec na starosc na emeryture i zeby dzieci nie musialy później robic na czyjes zasilki na starosc bosie komus robic nie chcialo, na ogol jestem wyrozumiala ale twojazona jest leserem dopotegi n'tej

Gość gość
oszust , uważajciee !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Można po pracy dorobić sobie, jak wyżej napisano odśnieżać, węgiel komuś zrzucić, ulotki albo gazetki reklamowe roznosić, czy nawet prywatnie remonty robić skoro znasz sie na budowlance. No i czemu z żadnej pomocy społecznej nie korzystacie? Ty, zona w ciąży, dwójka dzieci 1700 zł i nic nie bierzecie dodatków, zasiłków w mopsie? Caritas nawet by pomógł. Tym bardziej że masz od ponad tygodnia recepty na które nie ma pieniędzy.

Gość gość
autorowi poprostu nie chce sie dorabiac, prawie kazda babcia zaplaci 20 zl za zrzucenie wegla czy odsniezenie, i nie wpieraj autorze ze tak nie jest sa 2 opcje 1.nie chce Ci sie porobocie isc do nastepnej 2. nie chcesz sie prosic o prace za grosze.

Gość gość
Chyba łatwej kasiorki niet.

Gość gość
Piotruś pracuje na budowie od 7 do 19, a jego wpisy dziś o 14. Coś kiepsko pracuje na te budowie.

Gość gość
21:45 te wpisy są od rana i w kilku ponawianych tematach od ponad tygodnia. Ma sporo czasu na tej budowie ;)

Gość gość
autorze ale chyba juz sa zdrowe, to juz chyba nie zbierasz?

Gość gość
Może buduje domy w..... Minecraft.

Gość gość
jestes uczciwy i nigdy nie bierzesz nic nawet od rzadu za darmo? a kto bedzie na starosc placil na twoja leserowata zone ktora do pracy nie idzie bo nie musi?

Gość gość
Oj Piotrze Piotrze :) widzę że jednak masz sporo czasu, bo nie tylko na kafeteri się rozpisujesz i szukasz pieniędzy, ale także na "forumowisku"., "forum02", "forum gazeta.pl". itd. Tu jeden link, zeby nie było że zmyślam i to wszystko w godzinach pracy pisane :) http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=7189875

Gość gość
Ciężka ta jego praca...

Gość gość
Hehehe oby nikt nie wpłacił mu.

Gość gość
No to ups. Ale wyszło na to, że dodatkowej pracy nie może znaleźć, ale jeśli chodzi o prośby o pieniądze, to potrafi znaleźć kilka portali :)