Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samobojstwo 12 latki na livie w usa !!!! od 18 lat !!!!

Polecane posty

Gość gość
Ja to oglądałam z wyłączonym dźwiękiem, ale boję się, że coś mnie podkusi i obejrzę "on".

Gość gość
Na noc idealny

Gość gość
Nie wchodzccie na te 2 ostatnie to wirusy

Gość gość
Smutna historia. Biedna, patologiczna rodzina, mieszkająca w obskurnym domu, syf, wydzierające się bachory, brak pieniędzy, matka zakochana w obleśnym ojczymie... Ta mała też normalna nie była. Obejrzałam kilka jej filmików na youtube i... dziwne zachowanie jak na 12-latkę.

Gość gość
Tak jak piszesz. Bieda,patologia i rozpadajacy sie dom. Matka widac boi sie zostac sama dlatego wybrala faceta zamiast dzieci. A codo dziewczynki to no coz stala sie taka, bo sama sie chowala. Moze gdyby nie mieszkali na prowincji a w miescie kots zauwazyl by jej placz ale ile osob ginie po cichu i bez tej otoczki internetowej.

Gość gość
Szkoda mi jest jej rodzeństwa, że tak wcześnie i w taki sposób zabrakło ich ukochanej siostrzyczki.

Gość gość
Mój ulubiony filmik Katelyn to Im a babysitter. Widać na nim jak świetnie się bawią i wygłupiają z braciszkiem. Kurwa mać! Ty głupia dziewczyno! Jak mogłaś im to zrobić!

Gość gość
Zwykla patologia jakich wiele w Polsce. Rozkapryszona dziewucha chciala wiele nie wytrzymala i sie powiesila. Slabe jednostki sa eliminowane ze spoleczenstwa. Chciala swoich 5 minut slawy to ma.

Gość gość
Takie tematy i nachalne promowanie samobojstw wsrod dzieci kojarza mi sie tylko ze spiertolinami umyslowymi jak satanisci czy inne odpady spoleczne.

Gość gość
08:18 jeśli normalność to dla ciebie zbyt wiele to mam nadzieję, że nie masz dzieci. Ona była molestowana, a ty piszesz, że w główce jej się poprzewracało???

Gość gość
I ten syf na chacie. Brudne ściany, plamy na podłodze i wiecznie drąca mordę matka. Kto chciałby dorastać w takich warunkach? :( Syf i malaria, ale trójka dzieci jest... Niektórych powinno się sterylizować/kastrować.

Gość gość
Mam nieodparte wrazenie ze to jakos eksperyment socjalny, cos mi tu nie gra.

Gość gość
No i skasowali wideo. Kto nie obejrzał, to już nie obejrzy.

Gość gość
Nic nie skasowali wszystko jest

Gość gość
Dlaczego telefon wchodził w tryb oszczędzania akurat w tym momencie krytycznym? Ale z drugiej strony chyba nekrolog i ogłoszenie o pogrzebie w lokalnym zakładzie pogrzebowym chyba nie byłoby sfingowane...

Gość gość
Biedna,ona sie udusila a nie przerwala kregi szyjne.Linka byla za krotka,przy odpowiedniej flugosci nadtepuje automatyczne przerwanie kregow i smierc jest ponoc natychmiastowa a w innym przypadku to jest "powolne" uduszrnie sie.

Gość gość
Nie podbijajcie tego tematu, lepiej tego nie oglądać

Gość gość
Sądzę, że dobrze się stało, że ta mała to puściła na żywo. Żal jej, oczywiście. I tak, są o wiele gorsze tragedie, wojny, gwałty, pedofilia. Ale jej przypadek jest...jej. Być może, ale tylko być może, przyczyni się to do zwiększenia nadzoru nad dziećmi w Stanach. Pewnie nie... Ale nadzieję dla innych dzieci z rodzin typu redneck można mieć. Biedna dziewczyna. Tyle mogła jeszcze w życiu przeżyć, gdyby tylko poszła do kogoś dorosłego z tym bałaganem.

Gość gość
Jeszcze ciagniecie ten temat? Mam kilkanascie wirusów przez ten temat

Gość gość
Koniec tematu !!!!! Nie podbijajcie.

Gość gość
Obejrzałam i teraz nie mogę się tego pozbyć z głowy :( biedna dziewczynka.

Gość gość
Obejrzalam i zaluje teraz nie moge o tym przestac myslec

Gość gość
Tak to jest jak sie nie mysli i ciekawosc wygrywa, też obejrzałem jak powstal ten temat i zapominam o tym ale chyba takie obrazy na zawsze pozostaja w głowie

Gość gość
w który link mam wejść żeby obejrzeć?