Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dla Was to normalne uk

Polecane posty

Gość gość

Ze do prostych prac, do sieciowek na kase wymagaja doswiadczenia najlepiej kilkuletniego, referencji od co najmniej 2-3 osob (nauczyciel, pracodawca) oraz czesto gesto udokumentowania ostatnich 5 lat zycia (praca/nauka)? Tak jest m.in do WH Smith oraz Rymans (sklepy, placa to najnizsza krajowa, a etat czesto gesto tylko na 20 godz tyg badz mniej)

Gość gość
chyba zartujesz :D ja po sredniej bez matury i z zalosnym dorobkiem pracy fizycznej w pl zrobilam tu kurs grafiki komputerowej w okrojonym wydaniu i dostalam od razu prace przy obrobkach graficznych :D :D

Gość gość
Ja pracuje na swoim wiec mam gleboko gdzies ich wymagania.

Gość gość
Uk jest tylko dla emigracyjnych parowek. W pl full wypas teraz.

Gość gość
troche przesadzasz autorko, bo ja kiedys dostalam prace w sieciowce bez doswiadczenia w branzy (byla to moja pierwsza praca w uk). Po prostu referencje (pozytywna opinia) i poprzednia praca lub nauka uklada sie w calosc. Pokazuje, ze czlowiek nie ma dwoch lewych raczek, nie bedzie sie obijal i umie sie zachowac. I tyle. Moze dla ciebie jest to oczywiste, ale sa na swiecie i matolki, ktore tych podstawowych umiejetnosci nie opanowaly, wiec o to chodzi zeby ich wyelimonowac. No jesli kogos odstraszy samo wypelnianie glupiego formularza, to tez jakas eliminacja. NO a skad niby maja wiedzec, ze jestes ogarnieta i pracowita? Ze szklanej kuli?

Gość gość
@17:32 co to za sieciowka i kiedy to bylo?

Gość gość
W JD Sports (jak przejdziesz interview i zakwalifikujesz sie na indaction) to wypelniasz formularz, w ktorym musisz opisac ostatnie 2-2.5 roku, co robiles dokladnie miesiac po miesiacu (praca, nauka). Ewentualne przerwy musisz wytlumaczyc jakos, a jak ktos pobieral zasilki to od razu mu dziekuja. Mowie tu o pracy za najnizsza krajowa np przy dostawach czy jako sprzedawca... Oni nawet na Oxford Street, gdzie zapiernicz jest niemaly (robisz wszystko, od obslugi przeroznych klientow po sprzatanie, prace na magazynie i z dostawami) tez placa 7.20 jesli masz 25 i wiecej lat i odpowiednio mniej, gdy jestes mlodszy/a...

Gość gość
W pl nic nie musisz tlumaczyc. Kto sie uczyl i ma rece do pracy ten aplikuje i zyje godnie. Bez durnych referencji ha ha. Gnijcie w uk i placccie 1000f za pokoj buehehheheheheheh:D

Gość gość
04:24 Debenhams i bylo to kilka lat temu. Po prostu na interview bylam ogarnieta, widac bylo ze nie pogryze klientow, jestem normalna no i mnie przyjeli. A papierki zawsze trzeba wypelniac.

Gość gość
Bez durnych referencji ha ha. xxx Pewnie, skoro praca przez znajomosci hahaha sam sie podlozyles

Gość gość
Znajomosci sa dla ludzi. Ty sam przyznales ze nie masz zadnych znajomych w uk bo jesteś tam, gdzie znajduje sie kurz na moich butach. Nigdy nie będziesz pracował w Polandii, ponieważ jesteś niemota, nieudacznikiem. Jesteś osrusem, który nawet w uka nie potrafi ogarnac roboty za dwa tysiace funtow. Jesteś ukowskim marginesem społecznym, który wykonuje prace haniebna dla tubylców. Jesteś faking forejnarsem, emigrantem, obcokrajowcem, kimś kto zawsze będzie gorszy. Nieudacznik, który spuerdolil z kraju, ponieważ ma dwie lewe ręce.

Gość gość
Dziecinko sfrustowana, znajomosci i przyjazni w UK mam mnostwo, ale nie uzywam ich do zalatwiania sobie pokatnie pracy, bo do tego wystarcza moje kwalifikacje. W Polsce nie bede pracowac, zgadza sie, te smieszne pensje byly dobre na pierwsza prace. Teraz zarabiam o wiele lepiej.

Gość gość
A ty tam cwelu gdzie gowno w doopie twojego znajomego :D przyglup je/bany, ci twoi super znajomi kazdego dnia obrabiaja ci tego twojego osranego doopala. A ja spier/dolilem z kraju zeby nie miec do czynienia z takimi cwelami jak ty no ale niestety wielu takich tu niestety tez gnije ale na szczescie mozna pedalow takich jak ty cwelu unikac :D i zycie stalo sie przepiekne :D