Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35latekwawa

Dlaczego kobiety na kafe bulwersują związki panów po 30 i dziewczyn 18 24 lata

Polecane posty

Gość 35latekwawa

Dlaczego związek załóżmy 35 latka z 21 latka jest przez was tak negatywnie postrzegany ? Co w nim takiego złego ?

Gość gość
mam 20 lat i jak dla mnie to jest nienormalne a nawet obrzydliwe :o

Gość gość
no właśnie mając tyle lat jesteśmy tego świadome że nasze rówieśniczki wiążą się że starymi dziadami tylko i wyłącznie dla kasy i bulwersuje nas to że taki osobnik potem udaje nie wiadomo jakiego donżuana

Gość gość
to znowu ten 37 letni donżulian z zakolem i wiszącą dżdzownicą buahah

Gość gość
Mam znajomą, której 16letnia siostra spotyka się z 42latkiem i nikogo to nie bulwersuje. A tu 20latka z 30latkiem wzbudzają taką burzę.

Gość gość
Jak dla mnie różnica 10 lat to żadna różnica. Ostatnio dowiedziałam się ze moja znajoma jest z facetem starszym o 28!

Gość gość
Bo trochę to obrzydliwe, że stary dziad się tak upiera przy młodej dziewczynie, jak pedofil przy dziecku, podczas gdy większości młodych dziewczyn stare dziady NIE INTERESUJĄ.

Gość gość
Bardzo fajna analogia, że porównujesz 20 latkę do dziecka a 30latka do starego, zdziadziałego pedofila. Ps w polskim prawie od ukończenia 15 roku życia możesz legalnie uprawiać seks z kim chcesz.

Gość gość
to zacznij w końcu wyrywać te 20 na prawo i lewo a nie smęcisz tutaj od kilku lat, że żadna nie chce!

Gość gość
Bo na kafe jest sporo kobiet 25-35, które wiedzą, że na faceta w podobnym wieku nie mają co liczyć, bo taki wybierze młodszą i są tym sfrustrowane. Tak jak moja znajoma 32 latka oburzyła się ostatnio na wiadomość, że rówieśnik zaczął się spotykać z 23 latką. Stwierdziła, że przez to ona i jej koleżanki w podobnym wieku są poszkodowane i mogą co najwyżej liczyć na 40 letnich rozwodników ;)

Gość gość
Aha, no fajnie a teraz wróć do świata realnego i zastanów nad sobą. Żenua.

Gość gość
Znowu ten 37 letni manager? Czemu on sie nie leczy? :O

Gość gość
Porównuję młodą dziewczynę i dziada do dziada i dziecka, bo powody w gruncie rzeczy te same - dla dziada liczy się przede wszystkim wiek dziewczyny/dziewczynki. Pedofilia to zło w czystej postaci, nie zaprzeczam. Ale to samo uczucie wzbudza we mnie staruch śliniący się do młódki. Sama mam 21 lat i raczej nie kieruje mną oburzenie, że krąg dostępnych partnerów się zmniejsza dla dojrzalszych kobiet, tylko odstręcza mnie sama myśl, że takiemu facetowi staje fiut na samą myśl o młodym ciele, w którym nie liczy się nic innego i że w takim układzie dziewczyna jest jedynie trofeum do ******** i pokazywania. :O

Gość gość
jemu nie przetłumaczysz, to stary wioskowy głupek

Gość gość
Tak, wiem.

Gość gość
Powiedz to Hugh Hefner. Miliony facetów go jeszcze za to podziwiają.

Gość gość
Hugh Hefner miał branie TYLKO dlatego bo naczelnik Playboya

Gość gość
To jeszcze gorzej świadczy o tych kobietach, bo tylko z powodu pieniędzy się nim interesowały.

Gość gość
Stary dziad Jak nie ma kasy ktora placi za towarzystwo mlodej kobiety, to more sobie o takiej co najwyzej pomarzyc I poczepac to zdjecia w rozkladowce. Stare oblesne zboczence, czy wy na serio myslicie ze jestescie Dlaczego tych 10-15-20 lat mlodszych kobiet atrakcyjni? Smiech na sali.

Gość 35latekwawa
No ale co w tym zasadniczo złego ?

Gość gość
Kafeteryjne prukwy się buntują bo 20latki biorą atrakcyjnych 30latków a im zostają tylko stare grzyby po 50 xD

Gość gość
Nic w tym nie jest złego, to po prostu nierealne, dziecinne marzenia. Kobiety też takie miewają, ale na ogół wyrastają w wieku nastoletnim z fantazji o np. gwiazdach rocka, aktorach, piłkarzach itp. - którzy są dla przeciętnej dziewczyny niedostępni i choć istnieje niby "szansa" na relację od fanki do kochanki to mądra dziewczyna pozostawia to w strefie fantazji, a rodzinę zakłada ze zwykłym chłopakiem z sąsiedztwa. I są to małżeństwa szczęśliwsze na ogół niż związki tych seksownych idoli. Nikt ci nie broni fantazji erotycznych i marzeń - to ludzka sprawa. A rodzinę zakładaj z tym, z kim możesz.

Gość gość
Po co mu tłumaczyć, ten człowiek siedzi tutaj co najmniej od kilku lat (ciągle sie odmładzając wiekowo), wyzywajac 30 kilkulatki i biadoląc że nie chca go żadne 20 parolatki, będzie tak siedział i pisał do usranej śmierci.

Gość gość
omg, a ten znowu to samo. ile jeszcze takich samych tematów założysz?

Gość gość
gość dziś Kafeteryjni prukwiarze pod 40tkę z zakolami i nadwagą się buntują bo 20latki biorą atrakcyjnych 20latków a im zostają tylko stare grzyby po 50 xD

Gość gość
gość dziś Po co mu tłumaczyć, ten człowiek siedzi tutaj co najmniej od kilku lat (ciągle sie odmładzając wiekowo), wyzywajac 30 kilkulatki i biadoląc że nie chca go żadne 20 parolatki, będzie tak siedział i pisał do usranej śmierci. X już ma 38 i zero perspektyw na JAKĄKOLWIEK, nie tylko młodą, kobietę

Gość ina®
Nie wiem, mnie zaczeli pociagac tylko faceci po 30, a mam 20 lat i nie ma to nic wspolnego z jakimis " korzysciami" jak niektorzy tu pisza.:O Mnie nie interesuja gowniarze, lepiej dogaduje sie i czuje ze starszymi.:)

Gość gość
35latekwawa dziś No ale co w tym zasadniczo złego ? x Ile wyrwałeś tych dwudziestek jęczybuło? No, właśnie.

Gość gość
gggb ciebie szlaufie nikt nie wołał

Gość gość
35latekwawa dziś No ale co w tym zasadniczo złego ? X Od 18-latki jesteś DWA RAZY starszy plus rok (a niedługo dwa)