Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35latekwawa

Dlaczego kobiety na kafe bulwersują związki panów po 30 i dziewczyn 18 24 lata

Polecane posty

Gość gość
Kobiety same leca na starszych olewajac rowiesnikow a potem maja pretensje ze inna wziela sie za tego ktorego nie chcialy

Gość gość
Na starszych może, na starych nie lecimy.

Gość gość
Obra przestancie strzepic ryja prawda jest taka, ze faceci w kazdym wieku wola laski od 16 do 22 lat. A laski wola tych bogatych i szczodrych. I przestancie sie juz oszukiwac jakimis banalami, ze wazna jest jego pasja, poczucie humoru itd. Niby w jaki sposob poczucie humoru, albo pasja jaka jest sklejanie modeli ma pomoc w przetrwaniu i reprodikcji?

Gość gość
Nawet jeżeli chłopy wolą młodsze, to nie zmienia to faktu, że tych młodszych kobiet nie interesują w większości stare pryki. Na ogół dziewczyny wiążą się z rówieśnikami ( w tym ja). A pasja do czegoś, wiedza i poczucie humoru czyni człowieka interesującym.

Gość gość
co sie tak denerwujesz że kobiety napisały prawde, gdzie masz te 20 które na ciebie leciały? no gdzie?

Gość gość
15:50 to sobie poczucie humoru i pasje tego faceta wsadz do gara jak bedziesz glodna. :P

Gość gość
Wychowałam się najpierw w luksusach, a potem w biedzie, więc raczej wiem co to znaczy być i sytą, i głodną. :) Ba! Kiedyś był taki moment, że jako nastolatka nie jadłam dosłownie nic przez ponad 10 dni, bo nic nie było. W dalszym ciągu doceniam charakter i osobowość człowieka i raczej nie rzucam się na bogatych pryków - mimo predyspozycji i wychowania w złych warunkach.

Gość gość
Ja wole nastki, ktore leca na bogatych. Takie stoja trzezwo na nogach i wiedza, ze lepiej zwiazac sie z bogatym niz biedakiem. :)

Gość gość
to ty przestań się oszukiwać, że preferencje urodowe "większości facetów" kogokolwiek obchodzą. Kobieta chce mieć powodzenie u faceta, który jej się podoba/ją pociąga/widzi w nim swego reproduktora. Dwa razy starszy facet rzadko jest pociągający - więc może sobie celować nawet w kosmitki albo dwugłowe piękności - nikogo to nie zmartwi.

Gość gość
Takie też nastki lecące na bogaczy potem budzą się z rąsią w nocniku - chłop chce jeszcze młodszego modelu, one zaś są zostawiane bez wykształcenia, doświadczenia zawodowego i być może z dzieckiem, a z bardzo małym zabezpieczeniem, bo prawnik bogacza wie jak dziewczynę wyrolować. :) Widziałam takich przypadków parę - dziewczęta, które w latach 80 i 90 kusiły urodą dzisiaj mają taki właśnie problem. :) Lepiej zabezpieczyć swój tyłek samodzielnie i nie polegać za bardzo na mężczyznach. :)

Gość gość
Oklamujcie sie dalej. Kobiety zakoc***a sie w bogatych, faceci w pieknych i mlodych.