Fili80 0 Napisano Marzec 14, 2017 O jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja_1212 0 Napisano Marzec 14, 2017 Cześć Kochane Ale dużo do czytania _ super. Phuerka proszę wyślij mojego linka z Facebooka dla Kobiecekształty proszę zaproś mnie do znajomych i wyślij wiadomość że to Ty oczywiście jeśli chcesz. Ja dziś byłam na keratynowym prostowaniu włosów siedziałam od 9 do 14:30 oj schodzi schodzi. Jeśli chodzi o to jak można wytrzymać bez jedzenia to nas rano trzyma ta kawa z olejem ja no. Wczoraj jadłam przed 17 pierwszy posiłek i ostatni bo już nie było kiedy a dziś dopiero przed 16 dziś już byłam głodna bo przerwa 23 godziny. Zaraz zabieram się za prasowanie U nas szaro i ponuro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecekształty 0 Napisano Marzec 14, 2017 Azja pewnie czekam na link. No to jak mówicie że to zdrowe to może i jak spróbuje .. ale nie mówię że na pewno dam radę. Fili spoko - czekam na miala - a ty na FB jesteś czy masz FB gdzieś .. : ) Pozatym ja wlaczę od jakiś dwóch tygodni ze zmywarką.... choroba ciasna w żaden sposób nie mogę jej oczyścic, bo mi naczyń nie domywa.... już różnych środków próbowałam i tych kostek i jakiś cud niemiecki proszek ... dziś jeszcze wlałam ten somat czy coś tam i czekam na efekty.... ech..... miałyście taki problem że za żadne skarby świata nie chciała domywać wam zmywarka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga126 Napisano Marzec 14, 2017 Kobiecekształty ja mam często tak ze zmywarką ale żadne proszki nie dały radę. Najlepiej jest wyczyścic pokolei te elementy jej filtry itp ale ja ego nie robię tylko mąz bo czasem cieżko siedzi. Ja po cwiczeniach finess przy lampce wina- aco :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fili80 0 Napisano Marzec 15, 2017 Cześć dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PHUERKA Napisano Marzec 15, 2017 Hejka Fili :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PHUERKA Napisano Marzec 15, 2017 hejka hejka Dziewczyny, musze Wam cos powiedziec, ale nie o diecie. Ostatnio rozmawiałysmy o osobach na które mozemy liczyc, kto nas zawiódł itd I ja dzisiaj rano po raz kolejny sie o tym przekonałam, o godz 7 rano dostałam smsa, ze meje klucze zostały wyciągniete z kratki ....!!!! po prostu brak słów , tata, wziął jakis haczyk, drut czy co tam i z kratki przed supermarketem je WYCIĄGNĄŁ dzisiaj. Jak dla mnie brak słów, i tylko potwierdzenie tego ze moi rodzice sa NIEZASTĄPIOENI I NAJLEPSI NA SWIECIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PHUERKA Napisano Marzec 15, 2017 A teraz jak juz ochłonełam to po kolei: kobiecekształty- trzeba dokladnie wyczyscic te smigiełka, wyjąc i w srokdku wypłukac przez te dziureczki male co leci woda,miałam ten sam problem przez kilka miesięcy,wypróbowałam wszystkie najdrozsze tableki...i guzik. A teraz jest dobrze! Azja- zastanawiałam sie tez nad tym zabiegiem i czytałam rózne opinie, jak twoje pierwsze wrazenia? ja generalnie mamproste włosy, ale chciałabymmiec IDEALNIE proste, wiec jak chodze w rozpuszczonych to uzywam prostownicy, amoge wiedziec ile zapłaciłas ?ja mam dłuzsze wlosy od dwoich wiec to tez pewnie zalezy od długosci Azja i fili- a wy nie macie np. ze musicie jesc co 3-4 godziny,mozeciejesc kiedy chcecie,nawet dwa posiłki dziennie ? A i powiedzcie mi prosze jaki to olej kokosowy ??widzialamkiedys taki w biedronce w słoiku ? jaki wy kupujecie ? Moj mały nadal ma katarek, i lekki kaszel.Zrobiłam mu syrop: imbiri cytryne kroi sie i zalewa miodem, polecam dla waszych dzieci.Jest pyszne i malutki chetnie pije z łyzeczki i mozna z herbatą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PHUERKA Napisano Marzec 15, 2017 WAGA : 12.01.2017----> 60.5 02.02.2017----->58.7 03.02.2017----->58,6 04.02.2017----->58,5 05.02.2017----->58,4 09.02.2017---->57,4 11.02.2017---->56,9 13.02.2017------56.9 14.02.2017------56.8 18.02.2017----->56,6 19.02.2017----->56,5 22.02.2017----->56,3 23.02.2017----->56,3 24.02.2017----->56,1 28.02.2017----->56,00 OSIĄGNIĘTY!!! 04.03.2017------->55,7 05.03.2017----->55,5 12.03.2017------>54,9 OSIĄGNIETY !!! 15.03.2017------>54,6 cel I----->56.00 cel II---->55,00 cel III---->54,00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja_1212 0 Napisano Marzec 15, 2017 Cześć Dziewczynki :) U mnie szaro i ponuro brak energii do tego dziś jestem głodna wrrr a do pierwszego posiłku jeszcze czas piję kawę z lejem mam nadzieję że pomorze. Phuerka wyślij proszę na Facebooku linka mojego aby Kobiecekształty mogła mnie zaprosić d znajomych - DZIĘKUJE Jeśli chodzi po keratynowe prostowanie włosów to był to mój drugi raz po pierwszym włosy trzymały się praktycznie 10 m-c więc bardzo długo ja mam taki problem że włosów mam bardzo dużo a do tego puszyste wiec zawsze prostowałam i bardzo długo to schodziło a do tego niszczy włosy teraz rano umyję wysuszę raz dwa i gotowa prostowanie z szamponem i odżywką dodatkowo dostałam po 250 ml. zapłaciłam 500 zł a do tego jeszcze muszę farbę zrobić ale to najwcześniej 2 tygodnie po prostowaniu. Na pewno znalazła bym taniej ale zawsze chodzę to tej fryzjerki jest mega profesjonalna. Jeśli chodzi o Twojego tatę to super na pewno serce od razu urosło i dla takich chwil warto żyć. Nie robiłam nigdy syropu czy on pomaga wydaje się być smaczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecekształty 0 Napisano Marzec 15, 2017 Hej laseczki :) ja dzisiaj wlazłam na wagę i wygląda na to że waga ruszyła... fakt faktem najpierw pokazała103,3kg i z tym niedowierzeniem za chwile weszłam jeszcze raz z tej radości to pokazała 103,8kg - więc nie wiem czemu.... taka różnica w ciągu chyba 1 minuty. W każdym razie szczęsliwa bo znów coś się ruszyło. Co do zmywarki - to wyczysciłam wczoraj filtry , potem udało mi się wyczyścić jendo ramie bo drugiego nie mogłam zdjąć (pomimo instrukcji) a trzeciego to się wogóle nie zdjemuje i nie czyści - więc nie wiem. Wściekła jestem bo zmywarka ma pół roku . Dziś rano jak po zmywaniu sprawdziłam to rzzeczywiście tam gdzie oczyściłam ramie to domyło, a ze środkowego kosza nie do końca... więc w week do roboty męża zagonie. Phuerka - gratulejszyn super tata :) to wstałaś pewnie prawą nogą :) Ja już wysłałam zaproszenie do azji :) Azja u mnie słoneczko , choć nie najcieplej .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PHUERKA Napisano Marzec 15, 2017 Azja- wczoraj wysłałam linka do kobiecekształty, zapomnialam Ci tylko powiedziec :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecekształty 0 Napisano Marzec 15, 2017 PHUERKA - kolejny spadek ... gratuluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecekształty 0 Napisano Marzec 15, 2017 PHUEKA - mi się coś przypomniało .... ty bierzesz te tabletki...coś ci przyszło kiedys pisałaś... wiem że pisałaś ze opowiesz o kuracji jak cos dadzą. ale wyglada na to ze coś dają :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecekształty 0 Napisano Marzec 15, 2017 tak tak , już sie porozumiałyśmy. ja wczoraj w telefonie odbrałam a tak zazwyczaj to na kompie coś tam robie na fb :) wiec dzisiaj wysłałam do azji zaproszenie. Fili co ty tak dzisiaj cichutko .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tysia1 Napisano Marzec 15, 2017 A stosujecie może jakieś suplementy diety podczas waszego odchudzania?? Mnie kusi spróbować suplement , który znalazłam w sklepie internetowym . A dokładnie ten https://twojeodzywki.pl/suplementy-71/trawienie-i-odchudzania/now-super-antioxidants-60-caps.html , pomaga hamować odruchy chęci jedzenia ;) Ktoś go już stosował ? Cena jest kusząca , więc zastanawiam się nad zakupem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PHUERKA Napisano Marzec 15, 2017 Kobiecekształty- odnosnie tabletek to przez trzy tygodnie przed braniem tabletek schudlam 2,4 kg a po trzech tygodniach brania tabletek 2kg wiec tabletki sa do bani ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 tysia 1- dzieki za reklame,nie skorzystamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecekształty 0 Napisano Marzec 15, 2017 ludzie i tak idziesz jak burza.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja_1212 0 Napisano Marzec 15, 2017 Dziewczyny ja jeszcze od dziś muszę dodać jakieś ćwiczenia mięśni obciążające kręgosłupa przychodzi Wam coś do głowy trzeba walczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fili80 0 Napisano Marzec 15, 2017 Czytam ale dziś chyba mam gorszy dzień raz lepiej raz gorzej czuje z czasem u mnie kiepsko jak zawsze bliźniaczki łobuzują. Poszły spać więc mam chwilę zabieram się za obiad bo najstarsza zaraz wróci ze szkoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 Również należę do osób zadowolonych ze Slimunox. Stosowałam te tabletki przez 3 mkiesiace i w tym czasie schudłam 15 kilogramów. Dla mnie to bardzo dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecekształty 0 Napisano Marzec 15, 2017 azja a aerobotyczna webera ? tylko nie wiem jak przy niej z kregosłupem ale juz po kilku dniach widzisz efekty fili - musisz kochana przetrzymac ten stan pogorszenia sampoczucie - 3mam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 Azja, nie ćwicz żadnych brzuszków. Szóstka aerobiczna dla zdrowego kręgosłupa może być niezdrowa. Tez mam problemy z kręgosłupem i Was tu podczytuję dziewczyny bo chcę z pięć kilo zrzucić. Jak chcesz to Ci wkleję link do bezpiecznych ćwiczeń na mięśnie brzucha, ale Ty jesteś niedługo po operacji, więc nie wymyślaj sobie niczego sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja_1212 0 Napisano Marzec 15, 2017 Gość jeśli możesz wklej proszę ćwiczenia. Mąż wrócił z pracy zrobił boczuś pychota ale ja też mam gorszy dzień nie wiem dlaczego ale coś słodkiego bym zjadła proszę kopnąć mnie w tyłek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja_1212 0 Napisano Marzec 15, 2017 Gość jeśli możesz wklej proszę ćwiczenia. Mąż wrócił z pracy zrobił boczuś pychota ale ja też mam gorszy dzień nie wiem dlaczego ale coś słodkiego bym zjadła proszę kopnąć mnie w tyłek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja_1212 0 Napisano Marzec 15, 2017 A gdzie wpis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach