Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie jadę pociągiem i jedzie obok mnie dziewczyna gruba minimum 90kg a szuka

Polecane posty

Gość gość

w Internecie obrączek ślubnych! Ona wychodzi za mąż! Gruba i stara! A ja? Ja jestem ładna, dużo ale to dużo szczuplejsza, wykształcona, młoda, miła, zabawna i co? I nie mam nikogo!

Gość gość
Ale za to wredna i dlatego nigdy nie będziesz miała nikogo.

Gość gość
Widocznie tylko ci się wydaje, że jesteś miła i zabawna. Po twoim poście widać, że jesteś wredna i płytka, bo patrzysz na ludzi tylko przez pryzmat wyglądu. Uważasz, że tylko młode, ładne i szczupłe kobiety zasługują na miłość? I że zamążpójście to takie znowu życiowe osiągnięcie? Z taką pustotą umysłową i emocjonalną na bank zostaniesz sama. Bo nawet jeśli znajdziesz kogoś, to tylko podobnego sobie pustaka, który zostawi cię kiedy tylko zestarzejesz się, zbrzydniesz albo przytyjesz.

Gość gość
Może jesteś brzydsza od niej :-D

Gość gość
19:32 x 2 X Zgadzam się z wami. Autorka to jakaś zgorzkniała dewotka :D

Gość gość
Ty wybrzydzasz, a gruba nie.

Gość gość
ja piernicze ale zazdrość , tak jakby ,,gruba'' nie mogła być szczęśliwa , weż ty pustaku jebn**ij się w główkę to może zmądrzejesz mówi Ci to szczupła kobieta !!!!

Gość gość
Właśnie nie! Źle mnie oceniacie! Pisze tak bo zawsze miałam niską samoocenę przez moją nadwagę ale gdy schudłam i czuje się wspaniale cały czas porównuje swoją wagę do innych, to przez kompleksy. I tak, jestem miła i zabawna.

Gość gość
Fakt, oceniając na podstawie wyglądy daleko nie zajedziesz. Ludzie jacy by nie byli mają jednak wnętrze. Mówi ci coś bajka Piękna i Bestia? Zacznij kumać bo słabo wypadasz.

Gość gość
Pewnie ksiezniczka szuka ideału typowego ciacha zarabiającego 30tys zł miesiecznie

Gość gość
Autorko ja Cie biorę

Gość gość
Słabe to prowo.

Gość gość
komentarz wyżej o ,,księżniczce ''mnie rozśmieszył :D

Gość gość
Bo gruba daje swojemu facetowi od\byt do lizania a ty nie dajesz i dlatego jesteś sama.

Gość gość
Mnie to nie dziwi . Ci co nie chca być sami zawsze kogoś znajda. Ci co dobrze czują się sami ze sobą jak nie będą czuć potrzeby bycia z kimś to nie będą nikogo szukać.

Gość gość
są same bo mają chore wymagania wobec faceta

Gość gość
Mam wymagania bo mogę je mieć. Coś sobą reprezentuje i nie zniże się do pewnego poziomu, być byle z kimś być to nie dla mnie.

Gość gość
19:54 no to sie wqrwiaj, ze gruba wychodzi za maz, a ty nie. :P

Gość gość
pewnie specjalnie schudła i uważa się za cud natury, boska, miła, uśmiechnieta chcąca największego ciacha w Polsce

Gość gość
gruba nie wybrzydzała a ty wybrzydzasz dlatego jesteś sama i będziesz do końca życia

Gość gość
A co, grubi nie mają prawa do szczęścia?No jak masz takie podejście do ludzi,to nie dziwię się,że nikt Ciebie nie chce.

Gość gość
Schudłam bo zaczęłam trenować sport.I jestem ładna, z nadwagą też nie byłam jakaś okropna ale wtedy nie dopuszczalam do siebie myśli że ktoś się mną zainteresuje, że mogę z kimś być...a teraz...jestem atrakcyjna ale nadal nieszczęśliwa :(

Gość gość
To niesprawiedliwe!

Gość gość
Zwiazki to same problemy i watpliwa przyjemnosc seksu ktora jest obarczona ryzykiem rozwrzeszczanego cala dobe bachora. Masturbacja lepsza. Wiec ta gruba ma przeje/bke, i ten bezgusciak co z nia jest. Wiec ciesz sie debilko ze jestes sama. Ludzie to ku/rwy

Gość gość
Aha i cierpienie jak kogos kochasz a on/ona cie zdradza i odchodzi do innego, tego gowna tez unikniesz bedac sama, czyli same plusy

Gość gość
Nie cieszę się bo samotność jest jeszcze gorsza! :(

Gość gość
A ja cię rozumiem. Sama jestem gruba, a mimo wszystko znalazłam faceta, który by mnie zechciał. Póki co nie bierzemy ślubu, ale jesteśmy po zaręczynach. Jeszcze nie wiem, czy za niego wyjdę. A wiesz dlaczego? Bo widzę, jak wyglądam i nie chcę, aby on po jakimś czasie uznał, że jednak mógł brać ładną i szczupłą dziewczynę. To prawda, że grube nie powinny mieć drugich połówek. Lepiej, abyśmy najpierw schudły, a potem pomyślały o byciu z kimś. Nie wiem, co kieruje facetami, którzy wybierają grube dziewczyny, ale to na pewno nie jest czysta i bezwarunkowa miłość. Ja uważam, że mój narzeczony pokochał mnie za charakter. Wygląd był rzeczą drugorzędną. Myślę jednak, że za jakiś czas to wszystko wyjdzie i on uzna, że to jednak nie jest gra warta świeczki. P.S. Mam nadzieję, że znajdziesz faceta, który będzie ciebie wart.

Gość gość
tak, tak każda na kafe uważa się za ślicznotkę kto wam uwierzy idiotki? jesteś pewnie przecietniarami nie wyróżniającymi w tłumie ze zbyt wysokimi wymaganiami bo ona uważa że jest ładna hahaha.

Gość gość
Tutaj wszystkie super lochy, a przyjdzie co do czego to wieś śpiewa wieś tańczy , bo z mordy maszkara +20 kg nadwagi . W internecie, tym bardziej na takim zrypanym forum, każdy może sobie wspaniałe życie wykreować, które nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.

Gość gość
Ale z was tepaki hihi