Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie jadę pociągiem i jedzie obok mnie dziewczyna gruba minimum 90kg a szuka

Polecane posty

Gość gość
W zyciu licza sie tylko pieniadze. I to co mozna za nie kupic. Nie ludzie daja szczescie tylko maszyny np komputery bez ktorych ludzie sa niczym. Wiec trzeba byc wdziecznym tym ktorzy je wymyslili a reszta to gowna ktore bez maszyn nie potrafia zapewnic sobie dobrej rozrywki. Bo np seks kuwa lepsza o wiele jest masturbacja i druga kwestia pogaduszki czyli zerowa atrakcja i tyle co moga robic ludzie bez maszyn, seks i gadanie. No chyba ze masz fetysz zarcia gowna to wtedy mozecie wcinac gowienko tez hihihihihihihi :) ludzie to qrwy i tak jak ktos w ch/uj madry powiedzial, zycie ludzkie nie ma zadnej wartosci

Gość gość
widziałaś tego jej faceta ? nie chciałabyś :D

Gość gość
Akurat też jestem gruba i wyszłam za mąż za rockmana, który po dwóch nieudanych małżeństwach doszedł do tego że dość już ma związków wysokiego ryzyka i chce normalny dom i rodzinę. Za nim fanki nadal sikają po majtach ale juz nic więcej poza autografem z tego nie wynika, a mnie koledzy z zespołu pytają czy nie mam wolnej do wzięcia siostry bo też juz by chcieli mieć w życiu coś stałego. Jak widać kazdy ma jakieś wady i zalety, wygląd jak z reklamy nie gwarantuje tego czego sie oczekuje.

ja też widuję takie absurdy, które później widuję z chłopakami i mężami, daleko im do mnie, a ja nie mam tego tygrysa, nie wiem, może Ci mężczyźni litują się nad gorszymi ode mnie kobietami?

Gość gość
zauważyliście że każda kobieta na kafe uważa się za ślicznotkę i bóstwo

Gość gość
Niektórzy po prostu dorastają do tego żeby wybierając kobietę na żonę myśleć już górną głową. Dlatego żal mi tych różnych ślicznotek, które potem uskarżają się na nieudane związki, ale same prowokują swoim wyglądem wybór faceta któremu dolna główka zaburza pole widzenia ;)

Gość gość
jestem ślicznotką i nie mam faceta a grubaska zaraz będzie się żeniła :D hahaha

Gość gość
20.44-to po co tu się obracasz wśród tych maszkar,loch?Adonisie/Venus- kimkolwiek jesteś.

Gość gość
ja jestem w miare szczupła ,ale brzydka z mordy i co mam poradzić?

Gość gość
gość dziś Żeby ci smutno było, kaszalocie :D

Gość gość
zawsze jak wchodze w temacie to kazda podkreślam każda chwali się że jest śliczna, zgrabna i nie może trafić na faceta kto wam uwierzy z zaburzeniami narcystycznymi.

Gość gość
Przyglupy je;bane. :D