Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta która się wiąże z starszym facetem to patologia

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 114
ja myśle ze na starszych lecą kobiety które nie przepadają za seksem .. Bo wiadomo ze takiemu 40 latkowi wystczy seks raz w tygodniu a 22 latkowi raz dziennie hehe

Gość angle
gość dziś nie (bo nadal ma duże zobowiązania finansowe związane z poprzednim związkiem, poznałam go po jego rozwodzie, normalnie z jego zawodem byłby zamożny), nie ma też już wyglądu, ani zdrowia, choć nadal ma te 188 cm wzrostu, za młodu był bardzo przystojny, za to jest bardzo dobrze wykształcony, mega inteligentny, głęboki (w sensie duchowości), ma cudowny dotyk i jest świetny w łóżku, jest rodowitym Brytyjczykiem

Gość gość
Aha czyli na obywatelstwo polecialas. :D

Gość gość
Zdziwiłbyś się....

Gość gość
21:41 ukrainki tez leca na polakow, zeby dostac onywatelstwo. :) taki mechanizm, ze wiesz trawa sasiada jest zielensza niz twoja. :P

Gość gość
staruchem się interesować nie wstyd wam kobiety

Gość angle
nie, to on zakochał się pierwszy, ja dużo później, nie jestem jego utrzymanką, mam tu pracę, nie korzystałam z jego pomocy nigdy

Gość sdadsa
lepszy bryryjczyk niż szwab potomek morderców Polski .. POlka która wychodzi za Niemca powinna być publicznie ukamieniowana

Gość gość
gość dziś Nie wstyd :-)

Gość angle
tak w ogóle to parę lat temu też zgodziłabym się z autorem tematu, lepiej jak ludzie są w takim wieku że mają szanse zestarzeć się razem (czyli zbliżonym), choć lepiej być krócej z osobą którą się naprawdę kocha niż dłużej z kimś niekochanym

Gość gość
im mezczyzna starszy od kobiety tym lepiej dla kobiety

Gość gość
Dobre :D boki zrywać :D

Gość gość
Na starych dziadków lecą te które mają pipy rozwalone jak wjazd do piekła :D i żaden młody z taką nie będzie a staremu to wszystko jedno byle by młodo była :D a, ze łatwa dopodajka to nie ważne :D no i jeszcze dziadek musi mieć odpowiednie zasoby finansowe bo inaczej nici z pipy albo raczej z komina fabrycznego :D

Gość gość
Co może być ciekawego w starym człowieku? ciało pomarszczone marundy zzedliwy do pogadania to są koleżanki mało rozrywkowy nudny impotent domator chyba tylko gruby portfel :) bo nie znam takiej pani która by się związała ze starszym panem a on byłby bez grosza lub z marną pensyjką.:)

Gość gość
Jeszcze może być desperatka która boi się staropanienstwa :D