Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta która się wiąże z starszym facetem to patologia

Polecane posty

Gość gość

ja tego nie rozumiem żeby się związać ze starszym facetem

Gość gość
Moj facet jest starsxy odemnie o 13 lat. Dorosly stabilny favet nie w glowie mu d**y tylko rodzina. Jest doswiadczony, super w lozku Niestety ale nie zwiazalabym sie z kims kolo 20-30 bo szybko by mnie zdradzil...faceci pozno dojrzewaja:) Powinien byc obowiazkowy pobor do wojska bo ci faceci to jakies lalusie

gość dziś Co Ty gadasz... to nie od wieku, a od kręgosłupa moralnego, wychowania zależy, czy ktoś zdradza. A takie przypadki, że ktoś zdradzał w wieku 20-30 lat, a 10 lat później "dojrzał" i zmienił się, to skrajnie rzadkie przypadki.

Gość gość
A ty inn ile razy juz poleciales na bok swojemu facetowi?

Gość gość
Starszy facet jest "pewniejszy". I tyle.

Znam wielu skrajnie niedojrzałych, infantylnych i niewiernych 30-40 latków. I tylko dwóch, którzy zdradzali za młodu, a po 30-tce zmienili swoje życie - ale to bardzo nietypowe osoby, rzadkie przypadki. Ja nigdy nie zdradziłem.

Gość gość
Podobno geje sie czesto zdradzaja.

Gość gość
Mój ojciec dojrzał do opieki nad dzieckiem dopiero jak został dziadkiem do mnie nigdy niemiał tyle cierpliwości jak do mojego niesfornego syna.

Gość gość
Czyli geje czesto sie zdradzaja, ale ty akurat nie? Ja mam w to uwierzyc? :D

Gość gość
to nie wiek DECYDUJE o dojrzałości więc nie rozumiem jak można się wiązać ze starszym który pewnie nie jest prawiczkiem i zaliczył całe stado bab i szuka młodej kobiety w wieku 30lat?

Gość gość
facet starszy nie jest pewniejszy tylko daje ogromne ryzyko rozpadu związku

Gość gość
inaccessible89 dziś zgadzam się to nie wiek decyduje o dojrzałości człowieka zazwyczaj starsi zdradzają według badań

Gość gość
Oczywiscie, ze to wiek decyduj. A dlaczego? A no dlatego, ze facet starszy ma swiadomosc tego, ze jest juz starszy, obniza sie poziom testosteronu i mysli, ze czas sie ustatkowac. :)

Gość gość
gość dziś bzdura kompletna są mężczyźni którzy myślą się ustatkować w młodym wieku

Gość gość
20:51 tylko dlatego, ze maja malo testosteronu. :)

Gość gość
a ze starszym jest ryzyko zdrady ponieważ kobieta wie że jest młoda, atrakcyjna, bez nadwagi więc na dłuższą mete to nie zadziała bo facet po 40 stce nie bedzie zbyt atrakcyjny dla niej bo ma nadwage, zakola, problemy ze wzwodem itp. same wady to się może wydawać na początku związku fajne ale dłuższą metę katrastrofa

Gość gość
Prawdziwa miłość nie wybiera, nie patrzy na wiek.Nie jest istotne jak on wygląda ile ma lat z jakiej rodziny pochodzi. Poprostu nie zwarza na nic i nadchodzi w momencie kiedy namniej się tego spodziewamy. Według mnie wiek jest najmniej istotny, najważniejsze jest to żeby ludzie byli ze sobą szczęśliwi.Jeżeli kobieta przejmuje się tym co inni powiedzą gdy jest między nią a jej partnetem spora różnica wieku to jest głupia że własne szczęście przedkłada na gadanie ludzi

Gość gość
gość dziś bzdura co ma testeron do tego??

Gość gość
To, ze testosteron znaczy, ze facet chce stale ****** inne, a niski jego poziom, ze starcza mu jedna.

Gość gość
gość dziś na wiek powinno się patrzeć bo im starszy facet tym gorszy dla kobiety i to się skończy w przyszłości zdradą lub rozwodem.

Gość gość
gość dziś hahaha ale jesteś żałosna właśnie co ma wiek do zdrady idiotko? myślisz, że star*****ie nie zdradzi to jesteś w błędzie. Jak ma wysoki testeron to nie znaczy że będzie ****ał każdą idiotko facet może mieć 18 lat i być dojrzalszy niż 30-40 latkowie.

Gość gość
myślisz że ten 30-40 latek cie nie zdradzi jak sypiał z tyloma kobietami w przeszłości? też się znudzisz pewnego dnia więc to zależy od osobowości faceta a nie od testeronu czy wieku. Kobiety zazwyczaj dłużej dojrzewają jak są tak naiwne i wierzą w każdą bajke pozdrawiam

Gość angle
gościu z 20:55 całkowicie się z Tobą zgadzam, sama kocham właśnie taką miłością i 17 lat różnicy mi w tym nie przeszkadza

Gość gość
21:03 a bogaty jest?

Gość gość
w czym może być podniecające dojrzałe obrzydliwe ciało męskie

Gość gość
21:15 cialo nie, ale portfel i mentalnosc juz tak. :)

Gość gość
Ja jestem ze starszym facetem i za patologię się nie uważam. Jak koś nigdy naprawdę nie kochał, a związek dla niego to swojego typu układ, nie zrozumie. I nawet nie ma co tego tłumaczyć. Pozdrawiam :-)