Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strój karnawałowy dla 3latka bez szycia brak pomyslu

Polecane posty

Gość gość

Błagam na czwartek muszę coś wymyślić.. mogę coś przeczyć ale zero zdolności w tym temacie..ehh

Gość gość
Pirat. Namalowac czarna przepaskę na oku do tego chustka na głowę, jakaś koszulka z czaszka i gotowe

Gość gość
Ja miałam jako dziecko strój ekspresowy. "Czarny kot" - legginsy, bluzka, mama szybko uszyła ogon, do tego opaska z doczepionymi uszami i czarne wąsy oraz nos narysowane kredką do oczu.

Gość gość
Tyle fajnych strojów karnawałowych, a wy ubieracie te dzieciaki jak jakichś obdartusów. A ty autorko od dziś wiesz o tym balu? Wątpię

Gość gość
Tak wiem od dziś.. więc nie musisz wątpić. lepiej daj ciekawy pomysł.

Gość gość
W pepco sa fajne stroje po 50zl.

Gość gość
21:06 które są tam niby fajne? Wszystko sztywne. Góra pasuje a dół trzeba skracanie trzy rozmiary za duże. A ty autorko dlaczego niby wiesz od dziś?

Gość gość
Już następna wnika dlaczego dlaczego..no może po prostu dziecko było chore ?no pomyślałam ? Zapomniałam to boli co niektórych. . Batman czarna koszulka spodnie czarne, znaczek z papieru.peleryna i maską są szablony na necie

Gość gość
Duszek jeśli nie szkoda ci prześcieradła. Biała koszulka i rajstopy pod spód. Wycinasz otwór na głowę, obcinasz dół żeby nie było zbyt długie. Fastrygujesz przy rękach żeby nie spadło i było wygodne. Z przodu aplikacja, ja narysowałam łańcuch markerem i zrobiłam czarny pompon jako kula. Przetestowane na moim synu w 4 latach.

Gość gość
Ale macie beznadziejne pomysły:O typowa bieda. Nie możecie po prostu kupic temu dzieciakowi lub wypożyczyć?

Gość gość
Przyszyć frędzle do spodni i koszulki, namalować jakieś wzorki, pióropusz można kupić gotowy, albo opaska z piórem i Indianin gotowy.

Gość gość
Nie mogą, bo narobia dzieci, a później szkoda na strój raz w roku wydać 30-100zł . U mojej córci w przedszkolu też SĄ dzieciaki,które strój miały z prześcieradła. Niestety zostały wysmiane.Najlepsze jest to, ze tę matki korzystają z programu 500+ tylko jakoś po dzieciach tego nie widać.

Gość gość
No przecież wypożyczenie stroju już od 30 zł się zaczyna.To faktycznie taki majątek? W przedszkolu mojego synka bal był w czwartek i tez kilkoro dzieciaków miało takie stroje, że pożal się boże. Mojemu kupiłam strój za prawie dwie stówki i nie żal mi było, bo bal jest raz w roku, a jego radość to rzecz bezcenna. Kombinujecie z prześcieradłami, frędzlami, jakimiś cudami wyciętymi z papieru...ja prdl. Autorko wypożyczalni u ciebie niema? Sklepów też nie? Allegro tez zniknęło?

Gość gość
Jasne, po co się wysilać, lepiej iść do sklepu po chińskiego gotowca z podszewki. Trzeba od małego uczyć, że własny pomysł i wykonanie są nic nie warte, najlepsza jest sklepowa tandeta...

Gość gość
Pod warunkiem, ze ten pomysł jest kreatywny, a nie przepierdziane prześcieradło zarzucone na łeb.

Gość gość
Żółta bluzka, dżinsowe ogrodniczki. Czapla żółta z krepiny, oczy z nich okularów do pływania albo z opon od autka i wychodzi minionek.

Gość gość
dużo rolek bandaży = mumia I nie trzeba szyć :D

Gość gość
ps. a może autorka mieszka w małej miejscowości i nie ma tam wypożyczalni/sklepu ze strojami? A z allegro może akurat nie dojść na czas (żeby mieć czas na ewentualne poprawki) Autorka pyta się wyraźnie o pomysły bez szycia czy kupna, a tu co drugi komentarz "kup". Niby takie wszystkie "mundre", a nie potrafią czytać ze zrozumieniem :O

Gość gość
9:37 alez snobka z ciebie :-O ośmieszasz się dziewczyno Ja zarabiam 8-12 tyś miesięcznie zależy od miesiąca, mąż więcej i do głowy by mi nie przyszło, aby wydawać na 1 szmate dla dziecka 200zł na 1 bal! :-O wiadomo, ze za rok ani tego nie założy bo wyrośnie ani nie będzie chciał drugi raz w tym samym. Nie potzrebuję wydawać na kostium dla dziecka 200zł żeby leczyć swoje kompleksy jak ty. Moje dziecko wraz z meżem zrobili kostium sami, robili robota, malowali, przyklejali, zabawy było na tydzień i śmiechu i jak myślisz czy to twoje dziecko za 20 lat będzie pamiętać że miało kostium za 200zł czy raczej to moje dziecko z usmiechem będzie wspominac że zrobiło kostium z tatą?

Gość gość
a no może jeszcze dodam, ze mój synek wygrał konkurs na najlepszy strój, ale tytuł nie miał dla niego takiego znaczenia jak podziw w oczach kolegów kiedy tylko wszedł do sali. Rozwijajcie kreatywność swoich dzieci, bo to procentuje na przyszłosć i zwiększa inteligencję :-) podobnie jak zajęcia muzyczne.

Gość gość
Snobka powiadasz....ale ty jako "nie snobka" nie omieszkałas napisać o waszych zarobkach. Ja nie lecze swoich kompleksów, po prostu synek marzył o tym stroju, a to był najtańszy, bo w innych sklepach dochodził do 300, więc chyba jednak nie taka snobka ze mnie

Gość gość
wpis o zarobkach był konsekwencją twojej głupiej wypowiedzi i najazdu na super pomysły dziewczyn. Dobzre wiesz co miało na celu wspomnienie o nich, a jak nie wiesz to gratuluję głupoty... myślę jednak że wiesz, tylko próbujesz zachowac twarz i odwracasz kota ogonem ;-) masz prawo, madrzy ludzie się zorientują. A poza tym naprawdę uważasz, ze zależy mi abyś znazła wysokosc moich zarobków? :-D

Gość gość
17:45 tak wszyscy zesrali sie z wrazenia ze twoj dzieciak byl robotem.normalna ty jestes?skad wiesz ze dzieciak tamtej nie bedzie pamietal o swoim stroju skoro ona sama pisze ze o nim marzyl? jaka masz pewnosc ze twoj go bedzie pamietal?jedna glupsza od drugiej.ja kiedys marzylam o spodniczce tzw, lambadzie z dzinsu i gdy w koncu mama mi ja kupila to bylam najszczesliwsza na swiecie i do dzis ja pamietam mimo iz nie szylam jej sama z mama

Gość gość
gość dziś ps. a może autorka mieszka w małej miejscowości i nie ma tam wypożyczalni/sklepu ze strojami? A z allegro może akurat nie dojść na czas (żeby mieć czas na ewentualne poprawki) Autorka pyta się wyraźnie o pomysły bez szycia czy kupna, a tu co drugi komentarz "kup". Niby takie wszystkie "mundre", a nie potrafią czytać ze zrozumieniem pechowiec.gif xxxxxxxxxxxxxxx Auta lub autobusu nie ma? Sama pisze, że kompletnie nie ma zdolności do robienia takiego stroju, a mimo wszystko zamiast kupić lub wypożyczyć, to chce na siłę kombinować. Efekt bedzie taki, ze chooy wielki z tego wyjdzie i na ostatnią chwilę będzie szukać albo pożyczać po sąsiadach byle co, aby było. Ktoś jej powiedział, że w pepco są za 50 zł. To faktycznie taki majątek? Dlaczego po prostu dziecka nie spyta kim chce być, tylko nas? My mamy wiedzieć o jakim przebraniu marzy jej dziecko? Bez sensu

Gość gość
17:52 widze że bardzo cie to zbulwersowało co napisałam i aż nie masz śmiałośc***isać jak ty tylko musisz udawać kogoś innego który cię broni :-D :-D żenująca jesteś

Gość gość
sprawdz IP bo zenujaca jestes ty sugerujac takie brednie

Gość gość
gość dziś wpis o zarobkach był konsekwencją twojej głupiej wypowiedzi i najazdu na super pomysły dziewczyn. Dobzre wiesz co miało na celu wspomnienie o nich, a jak nie wiesz to gratuluję głupoty... myślę jednak że wiesz, tylko próbujesz zachowac twarz i odwracasz kota ogonem oczko.gif masz prawo, madrzy ludzie się zorientują. A poza tym naprawdę uważasz, ze zależy mi abyś znazła wysokosc moich zarobków? smiech.gif Nie złota, w ogóle nie zależy mi na wiedzy dotyczącej twoich zarobków, więc tym bardziej nie wiem po co o nich pisałaś:D Wytłumacz mi o jakie zachowanie twarzy ci chodzi? Zawsze masz takiego kija w zadzie? Napisałam to co chciałam napisać i mam gdzieś co o mnie myślisz. Jak dla mnie to twoje dziecko mogło iść w szarym worku po kartoflach jeśli by mu się odpowiadał. Ja mojemu synkowi kupiłam to co mu się podobało i nie przezywaj tak, bo gaci nie dopierzesz, z twojego portfela nie wyjęłam. Odnośnie wpisu o, który mnie podejrzewasz, to pudło, więc proszę nie baw się w internetowego detektywa. Zabolało, ze nie wszyscy rozpłynęli się nad kreatywnością twojego starego? Niemądra dziunia

Gość gość
U mojej córci w przedszkolu też SĄ dzieciaki,które strój miały z prześcieradła. Niestety zostały wysmiane. x No tak, kafeteryjne kretynki wyśmiewające na forum pomysły innych matek wychowawczo uczą swoje potomstwo wyśmiewać inne dzieci i jeszcze się tym szczycą. Należałoby toto (rodzinnie) odizolować od społeczeństwa w placówkach specjalnych. Albo unicestwić, zanim się rozmnożyło.

Gość gość
Wołać znajomego gajowego, żeby odstrzelił :P

Gość gość
18:22 uuuu ktoś tu ma nie takie pożycie z mężulkiem :-D jak widzę kompleksów ciąg dalszy ja mojego meża nigdy nie nazwałabym "starym", bo ja mam meża a nie starego w pzreciwieństwie do ciebie no naprawdę współczuję ci :-D