Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężarówka Marysia

gorączka w ciąży

Polecane posty

Gość Ciężarówka Marysia

dzień dobry, od przedwczoraj gorączkuję, jestem w 24 tyg ciąży. Po konsultacji ze swoim lekarzem prowadzącym ciążę wzięłam przedwczoraj 1 tab apapu, a wczoraj 3 razy po pół tab apapu z odstępstawami ok 7h. Wczoraj moja temperatura wahała się 37,8-39 st. Dziś już jest 37 st i czuję się lepiej. Jedynie mam katar i kaszel, ból głowy. Czy powinnam udać się na wizytę lekarską czy wystarczy, iż będę się leczyć domowymi sposobami (ciepla herbata z miodem, cytryną, cebula, czosnek)? Zależy mi na tym, by nic się nie stało dziecku.

Gość gość
Skoro byłaś u lekarza a jest poprawa to po co głupio się pytasz?

Gość gość
Oczywiście ze skoro jest poprawa to wystarcza domowe sposoby i aoap, nie histeryzuj

Gość ciężarówka Marysia
Gość z 11.14 - wolę się 'głupio pytać' niż żeby się stało coś mojemu Maluszkowi. Fajnie, że Ty za to mądrze odpowiadasz :]

Gość gość
Mozesz brac apap , wit c,tantum verde, do nosa tez mozesz pryskac czyms baby. Np nasivin soft. Tez mialam grype w 24 tyg. Tylko nie rob testu na wirusa hiv ,bo mi zrobili i wynik reaktywny:)

Gość gość
Kobiety-dlaczego tak się upadlacie wsiowym i szowinistycznym określeniem ciężarówka? :(