Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytrzymywana Gosia

Wy też lubicie fantazjować o gwałcie?

Polecane posty

Zawsze wyobrażam sobie, że jest ich czterech. Nie trzech, ani nie pięciu ale zawsze czterech. Nie wiem dlaczego. Wiem natomiast, że lubię wyobrażać sobie, jak jeden z nich stoi za moimi plecami i przytrzymuje moje ramiona wykręcone do tyłu, a pozostałych trzech w pośpiechu ściąga ze mnie ubrania. Piszczę (w myślach), gdy zadarta spódnica odsłania bieliznę, a majtki zjeżdżają w dół po nogach. Widok własnego odsłoniętego podbrzusza zawstydza i podnieca jednocześnie. Kulę się i zwieram uda ale chłopcy są silniejsi i znowu mogę jedynie piszczeć, gdy siłą rozwierane kolana odsłaniają przed nimi moją szparkę. Jeden z nich dotyka tam ręką, a ja wyprężam ciało nie mogąc niczego powstrzymać. Powyżej rozpięta koszula odkrywa stanik, a sekundę później piersi zostają wydobyte spod miseczek. Jeszcze kilka chwil i jestem już cała naga przed nimi. Próbuję szarpać się, wyrywać ale ręce i nogi mam unieruchomione w ich mocnych uchwytach. Patrzę, jak pierwszy z nich opuszcza sobie dżinsy i ze stojącym członkiem kładzie się na mnie. Czuję jego twardą męskość na cipce. Zaraz potem wchodzi we mnie, a mój pisk urywa się gdy inny członek zostaje wepchnięty do mych ust. Bardzo mnie podniecają takie wizje. Lubię być dobrze zerżnięta we wszystkie dziurki. Najlepiej zbiorowo. Oczywiście tylko w myślach. W rzeczywistości za żadne skarby nie chciałabym przeżyć takiej gehenny w realnym życiu. Czasem aż zastanawiam się czy mając takie fantazje jestem zdrowa psychicznie. Czy ktoś ma podobnie czy tylko ja mam takie myśli?

Gość gość
i dostajesz pamiatke zrytą psychike kiłe i dziecko

Gość gość
prowo zboczonego prawika

O wypraszam sobie. Nie jestem prawiczkiem. Jestem... PROWOKATOR :D :D Ten zbok od lesbijek ale dzis mam nieco inne fantazje ;)

Gość gość
idz sie lecz czlowieku i to prędko i modl sie o zdrowie bo o rozum to juz za pozno

Gość gość
nudny juz jestes. ciagle to samo. wypiertalaj, przyyebie bez mozgu z chooyem jak maly korniszon. walisz sobie jak to piszesz???