Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świr z internetu

Polecane posty

Gość gość

Dwa miesiące temu napisał do mnie obcy zupełnie chłopak. Tyle, że ja zobaczyłam tę wiadomość dopiero w styczniu. Napisał na facebooku, żebym poświęciła mu chwilę czasu. Przystojny, bo oczywiście go oblukałam, a jak się później okazało, również oczytany, inteligentny i zabawny. Pisałam z nim o wszystkim, nawet o seksie, on wspominał że widuje się z jakąś panną, ale jeszcze nie jest jego dziewczyną, myślałam, że jeszcze szuka. Gdy wyznalam mu, że poczułam do niego "coś" on stwierdził, że mam wspaniały charakter i gdybym odpisala wcześniej, to chciałby mnie poznać w realu. Mimo to dalej pisaliśmy, a on rozbudzal moje nadzieje, wysylal mi selfie i słodził. Dodam, że to był pierwszy raz, kiedy odpisalam na wiadomość nieznajomego. Kiedy napięcie sięgnęło zenitu i opisalismy sobie nawet swoje seksualne fantazje, rozmowy się rozluznily. Raptem sie okazało, że chyba jest w tej dziewczynie zakochany. Facet pokazał swoje prawdziwe oblicze. Doszłam do wniosku, że mając prawie dziewczynę, cały czas szuka w internecie nowych obiektów i je kolekcjonuje, bo raz o tym wspomniał. Nie wiedzialam jak wybrnąć z tej sytuacji, więc chciałam zakończyć "znajomość". Powiedziałam mu, że chcę by wykasowal moją rozmowę z nim i zapomniał. On nie chciał tego zrobić, więc mu tak odpaliłam, że mu w pięty poszło. Miał tylko jedno moje zdjęcie, wyłącznie samej twarzy, choć chciał bym wysłała mu nagie, już to dało mi do myślenia. Co ciekawe. Jest okropnym chamem, jak się okazało. Kobiety uważa wyłącznie za obiekt czysto seksualny, mają być one wyłącznie usosobieniem dobra. Nienawidzi feministek, które za nieposłuszeństwo chciałby karać przymusowym analem. Nienawidzi gejów, choć z niektórymi się kumpluje, a słodkie naklejki na facebooku to dla niego lewacki sposób na osłabienie narodu. Ma 23 lata - kompletnie nie zna się na żartach, kiedy nasz flirt dobiegł końca, nie mogłam uwierzyć, że to ten sam człowiek. Aż strach, jakich ludzi można poznać w internecie, dobrze, że mam go z głowy.

Gość gość
Muszę przyznać, że ładnie to opisałaś. :)

Gość gość
Na dodatek uważa, że kobiety, które nawet po g****ie usuwają ciążę, wybierają łatwą drogę.

Gość gość
To prostak daj sobie spokój. :)

Gość gość
To jakiś p********c!

Gość gość
Napisałam, że mam go z głowy. Nigdy nie zamierzam odpisywać na wiadomości od nieznajomych. Raz to zrobiłam i żałuję.

Gość gość
Ten to jeszcze mało groźny i porąbany

Gość gość
Współczuję tej dziewczynie, z która podobno się spotyka. Będzie miała przesrane.

Gość gość
moja kolezanka kiedyś też się na takiego natknela

Gość gość
hahah :D zacna historia

Gość gość
Prawik PROWOKATOR górą! Mistrz!:D

Gość gość
Facebook to wylęgarnia psycholi !

Gość gość
ty zdziro jak można rozmawiać przez internet z kimś obcym o seksie masakra co za pokolenie. Apeluje do kobiet seks uprawiajcie po ślubie

Gość gość
k***s

Gość gość
jeszcze taka małolata rozmawia o seksie wstyd!!!!! zdziro jesteś dziewicą?!?!?!!?

Gość gość
k***s nie facet

Gość gość
Pisiory p**********e nawet takie młode

Gość gość
Chyba nienormalny. Dziewczyny na takich trzeba uważać

Gość gość
pewnie ta dziewczyna nie istnieje, a on wali konia, gdy se nową w sieci upoluje