Gość gość Napisano Styczeń 17, 2017 Mam pytanie gdzie mogę kupić sukienki sportowe i na co dzien ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melania123 0 Napisano Styczeń 17, 2017 Bershka , House ,Cropp itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wilka Napisano Styczeń 17, 2017 Ja kupowałam w Ostadnio www.butik-kesi.pl i maja niski ceny i dobra jakość .polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Margineska Napisano Styczeń 17, 2017 Ja Ostadnio kupowałam i jestem zadawolona tez z www.butik-kesi.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2017 Witam,polecam serdecznie hurtownie o nazwie ESILLA mieści sie Centrum Handlowym Ptak w Rzgowie k/Łodzi posiadają piekne i fajne sukienki każdy znajdzie cos dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek93 0 Napisano Styczeń 31, 2017 Fantastyczną i bogatą ofertę znajdziesz tutaj, https://mosquito-sklep.pl/pl/16-sukienki . Ja odkąd poznałam ten sklep nie kupuję sukienek już nigdzie indziej :) Świetne modele, bardzo dobre ceny i przede wszystkim rewelacyjna jakość oferowanego produktu, który szyty jest w Polsce. Jako wierna fanka szczerze polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2017 Zobacz sobie w Via Della Spiga bardzo duże obniżki mieli , wiem że do końca stycznia ale może przedłużają cos. A sukienki Versace na pewno ci się spodobają https://viadellaspiga.pl/projektanci/versace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2017 Cześć, zobacz na Butik-Kesi.pl tam znajdziesz sporo sukienek i to w rozsądnych cenach :) https://butik-kesi.pl/pol_m_Odziez-damska_Sukienki-175.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sklep Lagres 0 Napisano Luty 11, 2017 Jeśli szukasz na co dzień, to może zaciekawi cię coś u nas. Mamy spory wybór jeśli chodzi o tą kategorie www.lagres.pl Jeśli masz pytania śmiało pomożemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia65 0 Napisano Czerwiec 29, 2017 Ja najbardziej lubię sukienki z cosmosmoda.pl Zawsze przychodzą takie jakie chce i zdjęcia w 100% odzwierciedlają towar przysyłany do klienta :) Jestem mega zadowolona i polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2019 U mnie fajnie sprawdzają się ubrania ze sklepu .lejdi.pl/. Udało mi się między innymi nie tak dawno kupić fajną letnią ...enkę na wesele i kilka fajnych tunik. Do wyboru jest tam sporo odzieżowych propozycji więc możesz coś dla siebie poszukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Wrzesień 16, 2019 Ja też bardzo lubię Carry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Geo Napisano Wrzesień 16, 2019 A ja upolowałam ostatnio kilka fajnych ...enek w ramach wyprzedaży na nico.com.pl . Mają duży wybór różnych marek. Samo zamówienie też zrealizowane bez zarzutu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaseczka 0 Napisano Wrzesień 24, 2021 Poszukaj sobie jakieś sensownej oferty może za pośrednictwem lejdi.pl. Mają sporo ciekawych ...enek w ofercie również takich na wesele czy jakieś inne imprezy okolicznościowe więc wydaje mi się, że warto tam zaglądać i szukać ciekawych opcji. Poza tym szybko wysyłają, ceny w porządku, a jakość ubrań również trzyma poziom. Sklep na pewno na duży plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ostojska 8 Napisano Marzec 10, 2023 Ja chce kupić na zalando teraz, i to ...enkę czarną na wesele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
33martyna 2 Napisano Marzec 14, 2023 Od lat kupuje ...enki w dwoch sklepach - zalando oraz luxusowi.pl. Maja ciekawe propozycje i co najwazniejsze, ...enki dobrze na mnie leza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwiaswiatek_90 0 Napisano Kwiecień 20, 2023 By Inosmnia ma super ...enki dzianinowe w różnych fasonach. Jakość super, kupuje od lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach