Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość333

Śluz jak woda, czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość333

Hej, taka sytuacja, dziś jest 10 dc, cykl mam około 31-32 dniowy więc jeszcze to nie są dni płodne, a mimo to wyleciała mi jakby woda przy siusianiu. Dodatkowo dziwnie się czuję bo w 6 dc, czyli zaraz po miesiączce kochałam się ze swoim chłopakiem bez gumy ale skończył poza mną i od tej pory mnie tak pobolewa brzuch na dole jak przy okresie tylko, że lżej. I to mnie zastanawia, czyżby ciąża? I czułabym to od chwili stosunku? Trochę bez sensu, no i nie miałam płodnych po okresie, i aż do dzisiejszej 'wody' śluz też był normalny czyli niepłodny, ale zatem skąd ten ból brzucha? Trochę to zakręcone ale zaczynam się martwić.. :/

Gość gość
skoro miałaś okres to jaka ciąża? Ale jeśli myslisz o ciązy to zrób test!

Gość gość333
No teoretycznie nie powinna być ciąża ale słyszałam o takim przypadku, że kobieta zaszła uprawiając seks podczas okresu w 5 dc, więc nigdy nic nie wiadomo. Ja mam w miarę regularny cykl ale i trochę stresu ostatnio więc mam nadzieję, że mi organizm nie ześwirował. A na test chyba trochę za wcześnie - 3 dni po stosunku?

Gość gość
a na objawy zaraz po stosunku nie jest zbyt wczesnie? Poza tym skoro twierdzisz że to objawy ciazy to hormony muszą być na tyle podwyższone że i ciążę wykazałyby. Równie dobrze mogłaś zajść wczesniej.

Gość gość
Tak a ta woda to wody plodowe i za chwilę urodziwa , co za poziom to aż się nie da czytać

Gość gość333
Zajść wcześniej raczej nie dałabym bo miałam okres normalny obfity parę dni wcześniej. I właśnie zastanawiają mnie te objawy, od razu po stosunku ból podbrzusza przez parę dni, ogólne osłabienie organizmu a dziś też ten śluz jak woda. Chyba że to wirus jakiejś grypy i dopiero się we mnie rozwija...

Gość gość333
dzień dobry, może dziś ktoś coś dopowie mi jeszcze ;)

Gość gość
Wróżek nie ma! Poczytaj w google co może oznaczać taki śluz.