Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2017 Tarjei dostał nominację do nagrody za najlepszą rolę męską.Fajnie,że go docenili.A twórcy SKAM za reżyserię,zdjęcia i scenariusz.Gratulacje,trzymamy kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2017 Nie wierzę w te spiskowe teorie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowa66 Napisano Kwiecień 4, 2017 ostatnio szukałam ciuchów ze skama i ten sklep wygląda dość legitnie :D Bluza już do mnie idzie :) http://azarius.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2017 Fajny ciuszek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2017 Przekonałyście mnie do oglądania, kobietki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2017 Właśnie ukazał się zwiastun. A jednak Sana. Sezon rozpoczyna się w poniedziałek. Ale jest mi bardzo smutno bo Julie Andem zapowiedziała,że to ostatni. To będzie dziwne bo nie pokażą nawet russ głównych bohaterów, myślałam,że serial będzie trwał jeszcze chociaż do końca roku szkolnego 2018. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=KxPErSmmfaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2017 Skąd wiadomo, że to ostatni sezon :( ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2017 na końcu trailera jest napisane SISTE SESONG - ostatni sezon. Dlaczego oni nam to robią ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2017 Twórczyni potwierdziła to na Instagramie. Trzeba będzie zacząć pisać petycję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2017 Nie widziałam całego odcinka, ale fragmenty sugerują, że ten sezon będzie świetny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2017 Czekam na jakieś powiązanie nowych chłopaków z Evenem bo wszyscy chodzili do jednej szkoły.Mam nadzieję,że taki wątek się pojawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2017 Ciekawe, ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2017 Gdzie oglądacie, bo wszystko widzę w fragmentach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Na CDA jest już cały pierwszy odcinek po polsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2017 Trzeba zacząć w taki razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 22, 2017 Świetny sezon i serial. Opłacało się trochę poczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szablowa 1 Napisano Kwiecień 23, 2017 Trudno tylko znaleźć po polsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2017 Z tego co wiem to ludzie tłumaczą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2017 Cierpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2017 Naprawdę macie problemy ze znalezieniem odcinków?Przecież na Cda są już przetlumaczone w kilka godzin po ukazaniu oryginału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2017 To prawda. miłego oglądania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2017 Jeden z moich ulubionych. polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2017 Robi się coraz ciekawiej,po ostatniej rozmowie Evena z Sana okazuje się,że znają się od dawna i ukrywają to przed Isakiem.Co tam się wydarzyło?Czuję kłopoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2017 Mam podobnie. Oby to się źle nie skończyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2017 Widać,że Even bardzo się boi,że Isak dowie się prawdy.Myślę,że "coś" było między nim a Mikaelem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2017 Też tak czuję,bo Even coś za bardzo przestraszony,chyba boi się,że może to cos popsuć między nim i Isakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2017 Dobry serial. Oglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2017 Póki co przyjemnie się ogląda. nie jest to jednak poziom sezonu trzeciego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ambiwalentny 0 Napisano Maj 5, 2017 Jaki ten serial beznadziejny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach