Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet zaczyna się od 180cm czyli czego pragną kobiety

Polecane posty

Gość gość
Mam 164 jestem facetem i moje życie towarzyskie jest porażką, zresztą cały czas słyszałem ze się do czegoś nie nadaje lub bylem wyśmiewany za wzrost, wiec takie artykuły raczej takich jak ja bardziej nie zdołują. Jeśli ktoś słyszał naprawdę dużo przykrych słów to i już nie będzie miał osobowości bo niby jak miałby ją zdobyć.

Gość gość
19:54 wątpię :P Atrakcyjni ludzie są spokojni i nie przypieprzają się do takich głupot. Jak facet będzie niewymiarowy tzn. będzie miał 178 to go olejesz? Nie czujesz, że to idiotyczne?

Gość gość
Najlepsze jest to jak mówią to takie karakanki po 150-165 :P

Gość gość
20:13 nie możesz pozwolić, żeby idioci mieli wpływ na Twoje życie. Bruno Mars jest Twojego wzrostu. Ostatnio wystąpił na pokazie VS. Jest pewny siebie i Ty też powinieneś.

Gość gość
Niestety już mieli, a do Bruno nawet nie będę się porównywał bo to nie ma sensu.

Gość gość
ja się nie przypieprzam mam prawo wyrazić swoje zdanie, faceci wprost odrzucają kobiety bo za gruba czy z innych powodów kobiety też mają wymagania

Gość gość
Uważam, że kobieta, która ma piękną figurę, duży biust, kształtny tyłek, ciało etc. może sobie wymagać modela 180 wzrostu. Kobieta, która ma firmę, wysokie zarobki i dobre wykształcenie ma prawo wymagać, że facet będzie miał to samo. Problem jest w tym, że to piszą kobiety, którym daleko, oj bardzo daleko do ideału, a uwierzcie mi, że większość polskich kobiet ma tak zawyżone mniemanie o własnej osobie i swojej urodzie, intelekcie i pozycji społecznej, że to się we łbie nie mieści. Statystyczna kobieta ma z 10 razy więcej roszczeń niż do zaoferowania.

Gość gość
22:14 ja mam świetną figurę ( 89-61-90 + długie nogi ), ładną twarz ( proporcjonalna, mały nos, pełne usta, duże oczy ) i nie twierdzę, że facet zaczyna się od 180. Dla mnie to prostackie. Jeśli facet ma 174 to ma czuć się jak niepełnowartościowy mężczyzna? Ciekawe czy ktoś kto ma 178 przejdzie czy też nie bo złotej zasady wklepanej w opis nie można złamać :D Ciekawe czy to sprawdzają podczas 1 spotkania. Aha ja mam 172.

Gość gość
22:31 Nie twierdzę, że kobieta musi pisać takie teksty (to jest prostackie), ale wtedy takie wymaganie jest uzasadnione. Natomiast z tego co obserwuję to 3/4 kobiet, które mają takie wymagania, czy rzucają takimi tekstami same są dalekie od ideału. Często wręcz szpetne kobiety uważają się za ładne i to co się teraz dzieje to dla mnie niepojęte. Patrzcie obiektywnie a nie przez kłamstwa rodziców, którzy nie chcieli wam robić przykrości, koleżanek, które wam słodzą i lajków na fejsie pod wyretuszowanym zdjęciem. 99% kobiet wymaga z 10 razy tyle co mają do zaoferowania. Napisałem o tym w komentarzu pod tym tekstem.

Gość gość
21:27 Bruno jest bogaty i odniósł sukces, ale i tak trzeba mieć jaja, żeby wystąpić podczas pokazu VS i czuć się swobodnie. Wysokie, piękne dziewczyny na 15 centymetrowych szpilkach przechodziły obok niego, a on czuł się jak ryba w wodzie. Nie musisz czuć się skrępowany rozmawiając z normalną, przeciętną dziewczyną. Wybieraj dziewczyny, które mają 155 cm wzrostu, albo 160. Jeśli taka powie Ci, że facet zaczyna się od 180 to powiedz, że wysocy nie chcą lasek, które są równe z dziećmi z podstawówki.

Gość gość
22:42 ja jestem bardzo obiektywna;) To nie mnie powinieneś uświadamiać.