Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o kobietach po 30 stare panny normalne dziewczyny biora slub do 30

Polecane posty

Gość gość

Reszta to same brzydale normalna kobieta powinna do trzydziestki sie ochajtac

Gość gość
Sądze, że ustawowo powinny otrzymywać od Państwa kota po ukończeniu 30 :classic_cool:

Gość gość
po co mam sie chajtac jak kazdy mi sie nudzi po kilku latach plus jeszcze z faceta wyjdzie ze jest niezlym poyebem. mam sie meczyc jak moja mamusia? o nigdy w zyciu!

Gość gość
A nie pomyślałeś , że nie każda chce wychodzić za mąż ?

Gość gość
Nie pitol tu wierszy bo dzis nie pierwszy czlowiek jest stworzony dusza i cialem bog nakazal tworzyc wiez miedzy kobieta a meszczyzna, jak adam i ewa jak niebo i ziemia we dwoje chrystus nam to pokazal nauczyl ci ktorzy nie spelnaja jego woli powinni sie smazyc w piekle, serce drugiego czlowieka kochac chce drugiego krzyczy pragnie zyc we dwoje nie w samotnosci tak jest skonstruowany czlowiek bog tak chce wypelnijmy jego wole i swoje potrzeby

Gość gość
tz co ? Jak któraś nie ma szczęścia do facetów , to co ma na siłę szukać i brać pierwszego lepszego bo Bóg tak chce ? Skoro Bóg tak chce niech zsyła samotnym pannom dobrych facetów, bo złego żadna nie chce

Gość gość
Mamusia hahaha do pięt jej nie sięgasz.

Gość gość
Bog dal rowna liczbe kobiety i faceta, nie moja wina ze sa grube i brzydkie ze ich nikt nie chce,ale bog kocha swoje dzieci poprostu zaniedbaly siebie adam byl piekny nieskazitelny ewa cudowana szczupla a teraz? I z nich bierzmy przyklad o panie wybacz grzechy wszystkich niedowiarkow

Gość gość
w 30 urodziny powinny być uroczyście spychane ze skały a ich majątek powinien przechodzić na najbliższego męskiego krewnego w rodzinie. To by była taka uroczystość.

Gość gość
nie znasz mamusi mej to jak mozesz mowic ze do piet jej nie siegam. jestes idiota, dlatego wiele kobiet od was stroni!

Takie nastawienie to tylko we wschodniej Europie. Ba, nawet Rosjanki coraz chętniej wychodzą za mąż po 30-tce.

Gość gość
Rosjanki?wyksztalcone kobiety bogate maja duze majatki osobiste ktore dorobily sie w wieku 18 lat, maja bogatych rodzicow myslisz ze taka chce zakladac rodzine jak wszystko ma? Spojrz na polki grube zaniedbane biedne... Ktorej sie szybciej uda do 30 to sie ochajta a reszta zostaje taka nedzna stare panny, rosjanek nie porownuj to zachartowane kobiety,

Gość gość
Chrystus propogowal smierc i zycie milosc i wolna wole 10 przykazan znasz dziesiec przykazan ja znam i stosuje i wiesz dlaczego lamie przykazanie nie bluzgaj blizniego swego jak siebie samego bo mi kazal wybral mnie zebym pokazal jaki swiat jest obludny a ty lochonie mow mi o chrystusie bo go nie znasz wyczytalas cos w internecie a ja ja go znalem znam i z nim rozmawiam

Gość gość
Powinna? A kto tak powiedział? Ma brać pierwszego, który się trafi, bo jest blisko 30? :D

Gość gość
Tylko wiesniary biorą ślub przed 30

Gość gość
Mam 39 lat Jestem panna, nie mam dzieci I jest mi dobrze. Poznalam wlasnie fajnego faceta.....tez ma 39 lat. serio!!!! No ale Ja nie mieszkam w Polskim katolandzie, krainie zacofania i o mentalnosci arabow. Dziekuje za uwage hehehe

Gość gość
lepiej byc stara panna niz zlapac byle kogo jak wiekszosc zapuszczonych mamusiek skazanych na pana i wladce i jego humory

Gość gość
dokladnie, stary lezy w domu bo przeziebiony. matka skacze wkolo niego jak kolo ksiecia. a on rzuca na podloge talerz z kotlecikiem bo wk****il sie, ze mu polozyla obok niego porcje salatki i JAK MOZNA TAK,BO ON NIE BEDZIE JADL KOTLETA POD KTOREGO PODBIEGA SOK Z SALATKI. i jeb talerzem o podloge, bo jemu szacunek sie nalezy!

Gość gość
ten sam stary siedzi caly dzien przed kompem i mowi, o sluchaj jaka ksiazka na allegro : "nimfomania, co to jest", "o szale macicy" "o seksie". ojciec ktory takie rzeczy mowi corce to jest normalny, pytam sie ja ciebie?

Gość gość
Bog mowi kochaj blizniego jak siebie samego, czyli nie kochasz siebie i nie kochasz faceta krory lezy na lozku i dookola niego skaczesz nie kochasz faceta ktory siedzi przed kompem i wymysla cudy, nie kochasz bo jestes niekochana bylas poprostu brzydka i wzielas byle kogo nawet go nie kochalas bog tak mi powiedzial a on ma zawsze racje

Gość Katia8888888888
Ja powiem tak, ze mam 29 lat i mogłabym już być dawno mężatką, ale nie trafiłam na odpowiedniego faceta i chociaz nawet dostałam pierscionek to nie zdecydowałam się na ślub. Prawde mówiąc wolę juz zostać "stara panna" niż wyjsć za mąż tylko dla samego faktu i potem się męczyć. nie na tym zycie polega żeby uszczęśliwiać ciocie, czy rodziców, ale żeby samemu byc szcześliwą. jesli trafie na tego odpowiedniego to wyjdę za mąż, ale nic na siłę. Teraz też jestem w związku, ale wiem, ze nie wyjdę za niego bo to nie ma przyszlosci

Gość Katia8888888888
A małżeństwo nie zawsze jest takim "miodem" jak się niektórym wydaje, czasem jest to męczenie się ze sobą. nie wiem czy jest sens brać slub żeby za chwilę potem myśleć o rozwodzie, albo co gorsza latami się męczyć. Już lepiej zyc w związku na "kocią łapę"jesli nie jest się pewnym czy chce się wziąć ślub Oczywiscie ogólnie nie jestem przeciwniczką ślubów, uważam, ze małzenstwo tez moze być bardzo udane, ale nie powinno sie wychodzic za maz pod jakims przymusem, ze spoleczesntwo czy rodzina tego oczekuja

Gość gość
zwlaszcza na wsi i w malych miasteczkach jest presja na sluby -kolo 20 lat a najlepiej wczesniej-tak jest w calej Europie Wschodniej-panna powyzej 25 lat to jest potwornie wysmiewana