Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnababa

Jakie problemy zdrowotne mogą sugerować objawy ciąży bez ciąży?

Polecane posty

Gość dziwnababa

Ja wiem. Pewnie takich tematów było setki. 6 miesięcy temu zmieniałam tabletki antykoncepcyjne i do tej pory nie było problemu. W tym miesiącu Meksyk. Piersi zrobiły się o 1,5 rozmiaru większe, pełne jędrne (to jest akurat plus, bo po wykarmieniu syna zostały flaczki), ale obolałe, tkliwe. Boli mnie podbrzusze. Miewam w podbrzuszu dziwne kłucia, skurcze. Ciągle boli mnie głowa, mam problemy z koncentracją. Myślę skądś to znam i namówiona przez męża wykonałam test. Negatywny. W środę powinnam była mieć krwawienie z odstawienia, nie dostałam. Drugi test. Negatywny. Wizytę mam umówioną dopiero za dwa tygodnie, tymczasem zachodzę w głowę co to może być. Jakieś sugestie?

Gość gość
zaburzenia hormonalne.

Gość Dziwnababa
Cytologia,usg piersi i macicy mialam w listopadzie. Wszystko w porządku więc nowtwor odpada.

a może po prostu piguły do bani:o?ci producenci mają to wszystko w d***e:o.poza tym możliwe że jakieś inne choroby są związane z czym innym:o.

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 18.00 do 23.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać Cię w poszukiwaniu rozwiązań. Jeśli się z nami skontaktujesz, uzyskasz wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję. Zapraszamy.

Gość dziwnababa
Kiedyś gdy miałam źle dobrane tabletki, już po pierwszym opakowaniu czułam się fatalnie. A tu za mną już 6 opakowań. Co do producenta, może faktycznie być do bani, bo jedno opakowanie miałam wybrakowane (bez jednej tabletki). Wiec jakieś zaniedbania produkcyjne są.

Gość gość
Opakowanie z brakujaca tabletka? Chyba zartujesz... Maz wycisnal zebys myslala ze juz wzielas w ten dzien bo chce miec kolejne dziecko?