Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem lesbijką

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat i jestem lesbijką. Mam dziewczynę. Ukrywam to przed rodzicami. O ile nie boję się reakcji mamy i braci(starsi o 17 i 19 lat) to obawiam się jak zareaguje tata, jest nie tolerancyjny, mocno wierzący i uważa ze to się leczy. Chcę im to powiedzieć ale nie wiem jak, boję się ich reakcji. Jak mam to zrobić? Powiedz wszystkim na raz czy może najpierw braciom a potem rodzicom?

Gość gość
przyznaj się na spowied******ościele to wtedy nie będziesz miała problemu . Skoro tu się przyznałaś to tam tez pójdzie ci łatwo . A życie wieczne nie warto niszczyć zachciankami .

Gość gość
To bardzo delikatna sprawa, wydaje mi sie ze rodzice ze wzgledu na twoj mlody wiek nie zaakceptowaliby twojej orientacji seksualnej oraz tego ze pragniesz zwiazku z druga kobieta. Na twoim miejscu poczekalabym z wyznaniem prawdy do pelnoletnosci,bo wtedy rodzice uznaja fakt twojego wyboru i nawet kiedy nie beda ci przychylni to bedziesz mogla zrobic to co zechcesz.Doceniam twoja odwage i lojalnosc wzgledem partnerki,niewielu na to stac,znam pary ktore nawet po paru latach zwiazku nie moga zdobyc sie na ujawnienie prawdy,trzymam za ciebie kciuki.