Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina 02

Cierpię na brak przyjaciół. Co robić ?

Polecane posty

Gość Paulina 02

trzy lata temu przeprowadziłam się do innego miasta. W mojej rodzinnej miejscowości miałam przyjaciół z którymi nadal utrzymuje kontak. Ale wiadomo jak to z kontaktem na odległość. ... Teraz właściwie nie mam przyjaciół. Miałam przyjaciółkę od blisko 20 lat myślał ze to taka naprawdę prawdziwa przyjaźń, ale niestety bardzo mnie zraniła i odbudowanie tej relacji nie jest możliwe. Studiuje mam koleżanki ale tylko koleżanki żadnych bliższych relacji. A ja potrzebuje bliskiej osoby. Mam chłopka od 5 lat owszem jest dla mnie blisko ale to nie to samo.... nie mam z kim wyjść na miasto, porozmawiać, iść na imprezę.... strasznie mi złe z tego powodu. Niechce tez na sile szukać przyjaciół .... na niektórych aż szkoda patrzeć tak fałszywi i obludni są ... Co według Was powinnam zrobić?

Gość gość
Im człowiek starszy tym grono znajomych się zmniejsza. To normalna kolej rzeczy. Ja mam jedną blizsza koleżankę. Przyjaciółki miałam, ale przyjaźń nie przetrwała. Wiem jak to jest, szkoda że z chłopakiem nie możesz wyjść na imprezę i z nim pogadać od serca. Dziwne są teraźniejsze związki.