Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miły

Polecane posty

Gość gość
15:15 nie uzywam poczty elektronicznej od dawna.

Gość gość
Moje wiersze to nie bełkot, mówią tak, bo chcą rozdzielić nas, niech ta chwila wieczność trwa, to jestem ja, ten który Tobie szczęście da, nie zapominaj, kim jesteś w środku miła ma, w mej głowie, utknęła chwila ta, piękne słowa przelewaj, chciałbym być tam z tobą, zapomnieć co to strach, nikt nie dogoni nas, to jest miłości smak...

Gość gość
Moje wiersze to nie bełkot, mówią tak, bo chcą rozdzielić nas, niech ta chwila wieczność trwa, to jestem ja, ten który Tobie szczęście da, nie zapominaj, kim jesteś w środku miła ma, w mej głowie, utknęła chwila ta, piękne słowa przelewaj, chciałbym być tam z tobą, zapomnieć co to strach, nikt nie dogoni nas, to jest miłości smak...

Gość gość
Miły musi odespac,bo całą noc patrzył w Twoje piękne oczy ;)

Gość gość
Jestem już tym wszystkim bardzo zmęczona.Nie bede już niczego od Ciebie wymagać.Przyjezdzałam,starałam się ,pisałam,dałam namiary.Teraz Twoja kolej ,odszukaj mnie jeśli chcesz.Nikogo i niczego w życiu bardziej nie pragnę niż tego by mieć Ciebie obok."Twoje miejsce jest przy mnie"pamiętasz?Oczywiscie że przy Tobie,tylko przy Tobie.Inni niech spadają na drzewo .Bedę tu wieczorkiem...

Gość gość
Pośród sitowia czy na polanie Przybędę i obok stanę Bedę strzec stóp Twoich gdy ślisko i niebezpiecznie Bo Cię kocham Kocham bezsprzecznie Zmarzniete dłonie w swoje pochwycę uśmiechem wszystkie smutki rozgonię Na koniec spojrzę w oczy tak czule tak żebyś wiedział że to nie koniec. Zabieram sobie ten wiersz :) chodź nie jest dla mnie...

Gość gość
Jest dla Ciebie i płynie prosto z serca.

Gość gość
Ale ja nie jestem znajomym...

Gość gość
dziś :) Miły❤️

Gość gość
Chciałbym, żeby był dla mnie..

Gość gość
miły i smutny z kamiennym sercem...;) miłego dnia ❤️

Gość gość
Wiec kim ?Powinieneś czuć że Jesteś kimś więcej...Że Jesteś jedyny i wyjątkowy.To nie jest żart.Jesteś kimś na resztę lat.

Gość gość
15;36 To nie był miły...

Gość gość
Autorko powodzenia :) :) znikam

Gość gość
Ty i kamienne serce?to jakiś absurd autorze.Wiem że to Twoj temat.Miłego dnia najukochańszy...

Gość gość
To temat dziewczyny...bardzo kochanej :)

Gość gość
Ok."Pisz wiecej komentarzy a bedzie mi miło".Kocham Cię bezgranicznie i do szaleństwa reszta tylko w Twoich rękach.ost .wpis .Miłego dnia ,znikam jak mgła.

Gość gość
Przytuli mnie i te wszystkie smutki znikną.

Gość gość
Miły. Jaki ten świat mały, jaki niedoskonały, Pogmatwany, jak by przez kogoś sterowany, Przez wielu wyśmiewany, lecz dla nas niebezpieczny, czy tu nie był kiedyś raj?! Proszę powiedz Wszechobecny, Nie chce być w tym wszystkim więźniem, Chcę być tam i to rozumieć! To nadal ja, autor tych wszystkich wierszy, to dla Ciebie tutaj jestem autorko, przeczytaj to... Jakub.

Gość gość
15:30 to nie MY.przykro mi. Choc oboje czujemy to samo. Zbieg okolicznosci :-(

Gość gość
Temat zamknięty

Gość gość
Autorko, dlaczego Cię nie ma? Obiecałaś mi... Więc rzucasz te wszystkie słowa na wiatr? Napisz na tego maila co podałem, piszmy nadal Sobie wiersze. :(

Gość gość
Jestem:)👄

Gość gość
A Ty bądź miły Dla mnie miły bądź, Porozmawiaj ze mną o miłości Powiedz co u Ciebie dzieje się Może mógłbyś w końcu wytłumaczyć Czemu kochasz mnie.

Gość gość
Ty zawsze rozjaśnisz pochmurne dni i choć każdy mówi mi jak mam dalej żyć ja chcę z Tobą się budzić.

Gość gość
Miły❤️

Gość gość
żałosne rymy, głąby!

Gość gość
Czy to jest deszcz czy pogoda? Jestem szalona że chcę utrzymać to wspólnie? Czy to księżyc, który oddziaływa na mój umysł? Czy to są moje modlitwy, które nigdy nie dotrą do nieba? Jestem zakochana w miłości Nikt nie może zobaczyć Aniołów w górze czuwających nade mną. Czy świtało słoneczne, które zmienia pory roku Od poniedziałku do niedzieli oczekuję na zmiany Czy jest tu anioł, czuwający przy mym ramieniu Oszukujący mój rozsądek albo dający mi schronienie? Jestem zakochana w miłości Czy jest deszcz, czy pogoda Anioły w górze Czy moje modlitwy trzymają nas razem? Czy to jest deszcz czy pogoda? Czy jestem szalona by chcieć trzymać to wspólnie? Czy to księżyc, który oddziaływa na mój umysł? Czy to są moje modlitwy, które nigdy nie dotrą do nieba? Uczucie jest doskonałością Kiedy jest tworzone z łatwością Jestem zakochana w miłości❤️ Madonna.

Gość gość
Słuchaj Skarbie, jesteś dla mnie wszystkim Nie pamiętam już ze był ktoś inny W nocy nie pozwalasz zasnąć mi-kradniesz moje sny Wiem, bez Ciebie nie zasnę Jeden, jeden znak, jedno słowo, gorący oddech Podejdź"❤️ Verba.