Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefre567

Do wszystkich facetow. Wiecie czego chca kobiety? Wlasnie tego

Polecane posty

Gość gośćt
Uproszczenie. Nie wszystkie kobiety mają takie wymagania/potrzeby autorko. I całe szczęście :)

Gość gość
kobiety chcą poczucia bezpieczeństwa.

Gość gość
A co ma wpychanie chuuja po same jaja do gardla i duszenie, do męskości i stawania w obronie? Zwłaszcza ci co tak robia to najczęściej piizdy które tylko jeebac potrafią a jak przychodzi co do czego to sie zachowuja jak gowniarze i smiecie

Gość gość
Moj facet dokladnie wie co ja chce i co lubie a czego nie nawidze. Nie nawidze gdy mu o******* zeby mi sam chuuuja calego do buzi wpychal, na to mam pchizde to tam moze calego ladowac tak dlugo dopoki moze to mnie moze dymac nie nawidze i nie pozwole mu zeby mi do duupy kulasa wkladal na to mam pchizde niech sobie w nia laduje

Gość gość
Piosenka Wdowy- wierna suka idealnie mówi o tym czego pragną kobiety. Prawdziwego faceta, który wie czego chce, nie tłumaczy się, jest wierny i potrafi dotrzymać słowa, bo to wg mnie najbardziej męska cecha. Kobiety marzą o mężczyźnie, który zna swoją wartość, nie da się wsadzić pod pantofel, ale jednocześnie zadba o kobietę w razie choroby/trudnej sytuacji i da jej poczucie bezpieczeństwa.

Gość gość
''kobiety chcą poczucia bezpieczeństwa.'' Mówcie że kasy. Co chcesz poczuć się poczuć ,,uduchowiona,,i ,,lepsza,, niż jesteś?

Gość gość
Poczucia bezpieczeństwa nie dają pieniądze, tylko dojrzały, odpowiedzialny, opiekuńczy, czuły, kochający mężczyzna. Pieniądze w polskich domach częściej przyczyniają się do przemocy ekonomicznej niż do poczucia bezpieczeństwa.

Gość gość
23:42 Jak nie rozumiesz, czym jest poczucie bezpieczeństwa, to wstrzymaj się z wchodzeniem w związki aż zrozumiesz. Pieniądze są częściej źródłem konfliktów niż poczucia bezpieczeństwa.

Gość gość
A kobieta nie musi dawac bezpieczeństwa. Czyt. W razie wypadku/choroby olac i kopnac w du/pe

Gość gość
Nikt nic nie musi.

Gość gość
''gość wczoraj '' A ty nie wchodź w związki jak już nie jesteś dziewicą. No chyba że takie bez ,,bezpieczeństwa'' :D

Gość gość
00:30 Z kompleksami zgłoś się do lekarza, jak nie rozumiesz prostego przekazu. Nikt tu nie pytał cię o zdanie na temat cudzego życia intymnego.

Gość gość
00:30 Jak nie jesteś prawiczkiem, to się możesz cmoknąć w dup/sko. Dziewice nie są już dla ciebie.

Gość gość
''Jak nie jesteś prawiczkiem, to się możesz cmoknąć w dup/sko. Dziewice nie są już dla ciebie.'' To chyba oczywiste żę prawiczki nikogo nie mają,a kobiety w tym dziewice lecą na tych co dobrze podrywają -a najlepiej to wychodzi tym co mieli wiele lasek i zależy im tylko na zaliczeniu (mają ten seksowny dla was luz w podrywaniu ).A na nie-dziewice nikt nie będzie pracował.

Gość gość
00:56 Zakompleksiony arogancie z podwójnymi standardami (hipokryzja), któremu mylą się aspekty finansowe i seksualne z uczuciowymi i rodzinnymi. Nie musisz aż tyle razy tu udowadniać, że w ogóle nie rozumiesz, czym jest poczucie bezpieczeństwa i miłość. Raz wystarczy. Masz skłonności do stosowania przemocy psychicznej i ekonomicznej. Mam nadzieję, że każda dziewica, którą będziesz próbował nabrać na swoją miłość do pieniędzy i młodego ciałka, wystawi cię do wiatru.

Gość gość
Nie będziesz pracował na żadną. Ty się tylko podniecasz myślą o przemocy ekonomicznej i psychicznej względem młodej, naiwnej, niedoświadczonej i głupiutkiej dziewczyny, która nie będzie wiedziała, że jej wcale nie kochasz, a tylko ją wykorzystujesz do własnych celów. Nie wiesz, czym jest bezpieczeństwo i miłość, więc możesz być co najwyżej toksykiem takim samym, jak mąż jednej z kobiet z linka w temacie o narcyzach. Masz jednak kłopot. Coraz więcej jest dziewczyn świadomych, a coraz mniej aż tak nierozsądnych, by się na takie coś nabrać.

Gość gość
''Mam nadzieję, że każda dziewica, którą będziesz próbował nabrać na swoją miłość do pieniędzy i młodego ciałka, wystawi cię do wiatru.'' Oczywiście moralne jest ocenianie mężczyzn po kasie i statusie (bo jak to tutaj pisały kobiety ,,biednych się goni,,),urodzie i dobrej gadce/podrywaniu.A te prawiczki na przykład z kafe to nie istnieją bo już się na nie ich upragnione dziewice rzuciły? A może nie -dziewice jak każde kobiety patrzą najpierw na kasę urodę i dobrą gadane,to my chyba możemy patrzeć u kobiet na dziewictwo i urodę? A jak ci nie pasuje to przekonuj by dziewice latały za prawiczkami a nie samcami z dobrym podrywem,bo nikt je przecież nie gwałci. :D

Gość gość
Nie znasz się na kobietach. Jakby kasa była wabikiem na miłość, to byś nie siedział o tej porze na forum dla kobiet. Charakteru sobie nie kupisz za żadne pieniądze.

Gość gość
Taak jak napisałem że na kasę zdobywa się kobiety to jestem zły. Jak bym napisał że jestem biednym prawiczkiem to byś krzyczała że nikt nie chce nieudacznika . Bo wam trzeba jednocześnie machać kasą ,szeroką klatą i dobrą gadką przed oczami,a jednocześnie wmawiać że jestescie wspaniałe uduchowione,cnotliwe i piękne ,nawet jak bycie były najgorszym materialistycznym brzydactwem którą za pierwszym czy czwartym spotkaniu mugł posuwać pierwszy lepszy alkoholik z klubu tylko dlatego że dobrze zagadał :D

Gość gość
piertolenie. Kobieta chce 1 kasy 2 pozycji społecznej 3 wyglądu (dobrych genów) a seks i tak w 90 procentach przypadków kończy się po urodzeniu sobie wymarzonej ilości dzieci. Nieważne jaką to namiętną dziffkę kobieta zgrywa przed ślubem - doopa i nieziemski seks z drapaniem do krwi i rżnięciem na kuchennym blacie to tylko wabik do którego ma przykleić się właściwy samiec (i utrzymać go przyklejonego aż do zaobrączkowania)

Gość gość
gość dziś -----o tym pisze (ja ten zły z góry) tylko czy polki oferują wygląd na poziomie polaków (nie chudość to żaden wyznacznik urody) i dziewictwo?

Gość gość
gość dziś -----o tym pisze (ja ten zły z góry) tylko czy polki oferują wygląd na poziomie polaków (nie chudość to żaden wyznacznik urody) i dziewictwo?

Gość gość
Nic dziwnego, że faceci o takich poglądach są sami. Nic nie wiecie o miłości. Jesteście bardzo nieatrakcyjni z charakteru, można to ocenić nawet przez Internet.

Gość gość
A czego chca mezczyzni? niby sa tacy prosci, a dla mnie to najwieksza zagadka.

Gość gość
Jakbyś bardziej się wczytał w tematy na tym forum, to byś już wiedział, że właśnie pieniądze i status faceta nie wpływają aż tak bardzo na stopień satysfakcji ze związku. Kobiety wszędzie wymieniają zalety i wady charakteru, ale prostak będzie widział wszędzie tylko ciało, pieniądze i inne pozory. Milionerzy też są przez kobiety odrzucani. Mowa o kobietach, a nie o silikonowych blaszkach bez większych wymagań.

Gość gość
''gość dziś '' A skąd wiesz kto jest sam,kto roochaczem,kto prawiczkiem,kto ile zarabia? Poza tym już widzę jak te wszystkie dziewice biegną do tych prawiczków od seksownych bogatych gości z dobrym podrywem :D

Gość gość
te wszystkie "zalety charakteru" są o doopę potłuc jeśli nie ma tych trzech punktów.

Gość gość
01:32 Piszesz, jakbyś był jakimś wielokrotnym rozwodnikiem, za każdym razem łapanym przez kobietę na namiętny seks i przez każdą potem po ślubie odepchnięty. Tam, gdzie jest miłość do seksu i pieniędzy, tam nie ma już miejsca na miłość. Może jak będziesz umierał, to to zrozumiesz. Ludziom po 60 r.ż. łatwiej ocenić wagę wydarzeń z własnego życia. Młode jest często głupie.

Gość gość
01:48 Jest na odwrót. To te trzy punkty są o *** potłuc, jeśli nie ma charakteru.

Gość gość
''aż tak bardzo na stopień satysfakcji ze związku.'' Ty jesteś złośliwa ,czy mało rozgarnięta? :D Związku który już trwa! Ale rozpocząć się musi od wybrania kandydata. A kobiety wybierają (zaczynają związek) z facetem który ma dobry podryw ,kasę i wygląd.Nie wybierają po tym że ktoś jest fajnym człowiekiem ,czy przyjacielem bo jak taki nie spełni powyższych to zostanie tylko tzw. ''przyjacielem'',albo ma opory przed podrywaniem,a utożsamia seks z uczuciami (co wcale nie musi się nie równać nawet z takimi rzeczami jakie wymieniła autorka jeśli jakiejś parze to odpowiada),ale nie przechodzi początkowej weryfikacji.Albo nie wiem jest za chudy i tez nie przejdzie weryfikacji. Dopiero kobiety wracają do takich jak się tacy z kasą/podrywem/wyglądem nimi wybawią.