Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bosa we mgle

Miałam dziś prześwietlenie klatki piersiowej w zimnym gabinecie

Polecane posty

Gość bosa we mgle

Pisałam już ze 100x że nie chodzę po konowałach ale dostałam pracę i muszę porobić badania. Dziś rano na prześwietlenie a tam wszystko zimne. Człowiek rozbiera się do pasa a tu gęsia skórka. Dla mnie skandal. Tym większy skandal, że przecież wiadomo jak reagują kobiece sutki na zimno. Jeśli do tego dodamy, że lekarz obsługujący rentgen był facetem to łatwo sobie wyobrazić jak się wstydziłam gdy on patrzył na moje twarde sutki. Jeszcze się konował głupio uśmiecha.

Gość gość
Pisz skarge nie na forum tylko do dyrektora przychodni.

Gość gość
Jak jestes mloda to nie masz co zalowac dziewczyny lubia chwalic sie wdziekami. Masz ladne cycuszki? :)

Gość gość
Jestem młoda i pracuje na rentgenie, pomieszczenie mogło być zimne ponieważ trzeba je regularnie wietrzyć tak mamy w przepisach BHP i nic na to nie poradzisz, mogłaś przyjść akurat w godzinach po wietrzeniu gabinetu, a my też nie będziemy czekać 30min aż się nagrzeje bo są inni pacjenci i trzeba im zrobić zdjęcia. Pracuje z kobietami i mężczyznami i uwierz mi, nikt z nas nie zwraca uwagi na wygląd tylko na to czy pacjent jest dobrze ułożony i czy przy robienia zdjęcia się nie ruszył (bo to się często zdarza że przy klatce podniesie ramiona a wtedy niewiadomo czy płuca są całe na zdjęciach) pewnie technik patrzył na ciebie właśnie dlatego żeby sprawdzić czy się nie poruszylas i też dlatego żeby mieć na oku czy przypadkiem nie zaslabniesz i nie padniesz na podłogę (mieliśmy takie sytuacje niby pacjent zdrowy jak byk a po zrobieniu zdjęcia leżał już na ziemi...)

Gość bosa we mgle
Ładne czy nie ładne, co to ma do rzeczy? Było tam zimno i zwyczajnie sutki mi stwardniały. Mam nieduże piersi, raczej typu "kozaczki" za to z wielkimi brodawkami. Jak na tle tych niedużych piersi nabrzmiały wielkie suty to wyglądało jakbym stała podniecona przed tym operatorem rentgena.

Gość gość
bez zdjecia nie możemy ocenić czy było źle czy dobrze

Gość gość
A uśmiechał się bo jest miły, uśmiechamy się do każdego pacjenta. Musimy być przyjaźnie nastawieni na drugie osoby no chyba nie chciałabyś żeby technik był na ciebie naburmuszony? Ja robiłam zdjęcie miednicy mężczyźnie, założył niestety bieliznę z guzikami więc musiał ją zdjąć ale się nie patrzyłam myślałam o tym czy mi się zmieści na kasecie bo mężczyzna był bardzo wysoki i szeroki jednocześnie, a byłam miła bo jestem miła. Mój kolega który ze mną pracuje, ma 25 lat, przyszła dziewczyna lat 20 na zdjęcie płuc, nic żadnej reakcji, zrobił zdjęcie i po sprawie. Uwierz mi, nagie ciało nie robi na nas żadnego wrażenia. Jedynie kto może na twoje ciało zwrócić uwagę to jeszcze niedojrzali studenci, pracownik mówiąc brzydko ma gdzieś twoje ciało, liczy się dla niego zdjęcie.

Gość bosa we mgle
@ gość dziś Jestem młoda i pracuje na rentgenie, pomieszczenie mogło być zimne ponieważ trzeba je regularnie wietrzyć tak mamy w przepisach BHP i nic na to nie poradzisz, mogłaś przyjść akurat w godzinach po wietrzeniu gabinetu, a my też nie będziemy czekać 30min aż się nagrzeje bo są inni pacjenci i trzeba im zrobić zdjęcia. x To mnie nie przekonuje. Przecież do przychodni zgłaszają się ludzie chorzy. Ktoś np. z podejrzeniem zapalenia płuc ma się rozebrać do półnaga w lodowatym pomieszczeniu bo akurat jest zima i trwa wietrzenie? Przecież się doziębi! xx xx @ Pracuje z kobietami i mężczyznami i uwierz mi, nikt z nas nie zwraca uwagi na wygląd tylko na to czy pacjent jest dobrze ułożony x A ja Ci powtarzam, że dostrzegłam uśmieszek cisnący mu się na usta, gdy patrzył na moje nabrzmiałe piersi. Uśmiechał się bo źle stałam? xx xx @ technik patrzył na ciebie właśnie dlatego żeby sprawdzić czy się nie poruszylas i też dlatego żeby mieć na oku czy przypadkiem nie zaslabniesz x Baju baju. Patrzył prosto na moje twarde wielkie suty i prawie szczerzył zęby na ten widok a ja pomimo skrępowania nie mogłam się nawet zasłonić. Zresztą to facet i trudno mieć do faceta pretensje, że ślini się na widok damskich wdzięków. Nie mam do niego o to pretensji bo tak naprawdę winna jest niska temperatura. Gdy się rozbierałam piersi miałam w normalnym stanie. Potem gdy półnaga stawałam za rentgenem już zaczynały reagować na zimno. A gdy jeszcze dotknęłam nimi do takiego dużego białego czegość, co było cholernie lodowate, to suty stały się jakby właśnie przerwano mi stosunek seksualny. Duże nabrzmiałe i sterczące z małych kozaczków. Jak facet miał się nie uśmiechnąć na ten widok? Chyba, że pedał... Mam pretrensje za niską temperaturę bo gdyby nie chłód to nie przeżyłabym tego upokorzenia.

Gość bosa we mgle
@ gość dziś A uśmiechał się bo jest miły, uśmiechamy się do każdego pacjenta. x On się nie tyle uśmiechał do mnie co uśmiech sam pojawił mu się na ustach na widok piersi reagujących na zimno. Starał się stłumić ten uśmiech ale słabo mu szło. xx xx @ a robiłam zdjęcie miednicy mężczyźnie, założył niestety bieliznę z guzikami więc musiał ją zdjąć ale się nie patrzyłam myślałam o tym czy mi się zmieści na kasecie x Ty jesteś kobietą a my kobiety nie jesteśmy napalone jak faceci. Faceci są wzrokowcami. Powtarzam, jak zobaczył moje stwardniałe sutki to przez moment oczu nie mógł oderwać. Przecież widziałam jakie wywarło to na nim wrażenie. Dla mnie jest jasne, że zareagował seksualnie choć starał się to ukryć. xx xx @ Mój kolega który ze mną pracuje, ma 25 lat,przyszła dziewczyna lat 20 na zdjęcie płuc, nic żadnej reakcji, zrobił zdjęcie i po sprawie. x A czy tamta dziewczyna też miała brodawki jakby właśnie uprawiała seks? Być może technik który mnie obsługiwał też nie zwróciłby na mnie uwagi w natłoku innych pacjentów. Być może gdyby było w miarę ciepło i moje piersi pozostałyby "normalne" to pewnie nawet by nie zwrócił na nie uwagi. Być może. Ale nie było ciepło i moje piersi nie pozostały "normalne". Zareagowały szybko na skandaliczne zimno w gabinecie. Stwardniały i napęczniały w ciągu kilku chwil. On widział ich zmianę. A ja pod jego wzrokiem czułam się prawie gwałcona bo nawet zasłonić się nie mogłam. Miałam świadomość, że wyglądają jakby były ssane podczas seksu. Stałam tak półnaga i zupełnie bezradna wobec faktu, że obcy mężczyzna widzi reakcję piersi.

Gość gość
Kolejny zbok się obślinia.

Gość gość
Bosa nie dramatyzuj. To tylko lekarz. Widzial niejedne cyce. Nie rozumiem skad u Ciebie tyle negatywnej energii. Zjedz jablko ochlon rozladuj emocje.

Gość gość
ojoj księżniczka przyszła za darmo wszystkie badania ma robione ale narzekać zawsze się znajdzie na co :D za zimno dla księżniczki postać 15 sekund żeby zdjęcie zrobić księżniczka powinna mieć robione zdjęcia w temp pokojowej :D

Gość gość
Za darmo? Raczej ze składek zdrowotnych, które ona płaci.

Gość gość
Dziewczyno jesteś po prostu zboczona i tylko masz takie myśli w głowie. Tak bierzemy nawet tych z zapalenia płuc nawet po wietrzeniu gabinetu, lekarz zleca badanie na tą godzinę to robimy ja o tej godzinie, lekarza nie obchodzi czy pomieszczenie było wietrznie, ma być zrobione i koniec, dziennie od 10 do 16 może być i nawet 100 pacjentów + zdjęcia przylozkowe, nie ma czasu na patrzenie i ocenianie (a przychodzą jeszcze pacjenci całodobowo). Jak u mnie pacjent stoi to patrzę na ramiona, promień i tam patrzą technicy. W naszym zawodzie wykonuje się również mammografie która również wykonują mężczyźni. Facet miał gdzieś twoje cycki, był miły bo musi być miły, nie patrzył na piersi a na ramiona, kasetę, promień. Dziewczyno nie wiem czy masz bzika na punkcie swoich piersi czy co ale uwierz mi że technicy mają to w d***e za przeproszeniem, jak idziesz do ginekologa to też myślisz czy lekarz tam przypadkiem się nie masturbuje pod stołem bo zobaczył tysieczna ci/pe? Klatka piersiowa jest podstawowym badaniem i codziennie trafia się co najmniej połowa jak nie więcej takich badań, ten mężczyzna już milion takich widział, tysiace dotykał bo też z pewnością wykonuję mammografię. U mnie koledzy też się uśmiechają do pacjentów, są mili, uprzejmi (muszą tacy być) wszyscy patrzymy na ramiona tylko tobie się zdaje że patrzą na cycki które w ciągu miesiąca widzieli tysiąc razy.

Gość gość
Co ty z tymi kozaczkami masz? Kozaczki i kozaczki...

Gość gość
Pomieszczenie jest wietrzone co parę godzin w tym czasie nie raz przyszła pacjentka z badaniem klatki, suty tak jak każdej pewnie sterczały bo to bylo zimne pomieszczenie! Myślisz że tylko ty przyszłaś gdy gabinet był chlodny? Myślisz że tylko tobie stercza sutki jak jest zimno? Zdziwię cię mnóstwo pacjentów miało robione zdjęcie w zimnym gabinecie i każdej kobiecie stoją sutki gdy jest zimno. Jesteś po prostu zboczona. Ten technik miał gdzieś twoje cycki bo jest technikiem, pracuję, tysiące już widział, tysiące dotykał i myśli o tym że musi zrobić jeszcze 50 badań zrobić i musi przyspieszyć tempa bo zaraz musi iść na zdjęcie przylozkowe.

Gość bosa we mgle
@ gość dziś Myślisz że tylko ty przyszłaś gdy gabinet był chlodny? Myślisz że tylko tobie stercza sutki jak jest zimno? Zdziwię cię mnóstwo pacjentów miało robione zdjęcie w zimnym gabinecie i każdej kobiecie stoją sutki gdy jest zimno. x Mam się poczuć lepiej bo inne dziewczyny przeżywają podobne traumy w gabinetach? Może jeszcze oprócz stojących cyców powinnyśmy się robić mokre na dole do kompletu, co? xx xx @ Jesteś po prostu zboczona. x Nie. To wy jesteście zboczeni, że w gabinetach robicie takie warunki aby kobiece ciała reagowały podobnie jak przy podnieceniu seksualnym. A najgorsze, że pacjentka nie może nic na to poradzić. Powtarzam, czułam się tam całkowicie bezradna, jakbym była gwałcona.

Gość gość
Kobieta ty na paradę jesteś zboczona i głupia. Było zapytać się czy pomieszczenie było wietrzone i przyjść później. A my musimy robić badania i tyle, lekarz chcę badanie o 12.15 robimy o 12.15 co z tego że 5 minut temu był wietrzony gabinet, na to gdzieś na być zrobione koniec kropka. Pomieszczenie jest wietrzony 3/4 razy dziennie wiesz jaka byłaby kolejka gdyby były robione jeszcze przerwy na ogrzanie się pomieszczenia? Było przejść później, a technicy mają gdzieś to że ci suty sterczą skupiają się na tym by badanie było zrobione dobrze i szybko bo za drzwiami czeka 50 osób i cały czas ktoś z oddziału przychodzi na badanie bo miał robiona operację na przykład. Kobieta jesteś zboczona, masz wrażenie że wszyscy patrzą na ciebie w seksualny sposób. Opanuj się. Ten mężczyzna już nie jedne widział i nie jedne dotykał, a teraz to przeżyjesz szok bo też ten facet nie raz musiał zrobić zdjęcie miednicy więc pewnie i kilkaset ci/p widział. Ja miałam robione USG piersi u mężczyzny (miał na oko 30 lat) i miałam co on sobie myśli, bo pewnie nic nie myślał, patrzył co jest na monitorze a nie czy suty mi stercza choć stały bo było zimno.

Gość gość
bosa we mgle dziś było iść prywatnie !!!. na nfz to cie zabiją nie uleczą:-(

Gość bosa we mgle
@ gość dziś Bosa nie dramatyzuj. To tylko lekarz. Widzial niejedne cyce. Nie rozumiem skad u Ciebie tyle negatywnej energii. Zjedz jablko ochlon rozladuj emocje. x Już rozładowałam emocje. Najgorsze, że mimo upokorzenia takie sytuacje na mnie działają. Bardzo działają. Jakby jakaś część mnie wbrew woli i rozumowi lubiła być zdominowana przez mężczyznę. Nawet przez technika medycznego. Czułam się bezradna gdy widział moje sterczące sutki a jednak ta bezradność jednocześnie w jakiś magiczny sposób ekscytowała mnie. Po powrocie do domu zrobiłam sobie gorącej herbaty i nim jeszcze zdążyłam upić łyka przeszłam od razu do rozładowywania emocji. Znam tylko jeden sposób na nerwy. Usiąść wygodnie, przymknąć oczy i wsunąć dłoń pod majtki. W wyobraźni natychmiast przeniosłam się z powrotem do gabinetu. Tym razem stałam tam całkiem naga. Technik patrzył na mnie i nawet nie starał się ukrywać swego zainteresowania intymnymi krągłościami. W wyobraźni jego wzrok był dziwnie podniecający. Przyśpieszyłam ruchy pod majtkami. Pozwoliłam mu się dotknąć. Mówił, że musi mnie lepiej ustawić do zdjęcia ale czy prosząc o szerszy rozkrok musiał koniecznie wsunąć mi rękę między nogi? Nie opierałam się ani nie oburzałam. Moja dłoń pod majtaki była w wyobraźni jego dłonią. Stałam w rozkroku patrząc jak masuje mi krocze i bardzo mnie podniecał ten widok. Jęknęłam gdy jego naśliniony palec dostał się do środka. Zaraz potem szczytowałam. Tam w gabinecie i u siebie w pokoju. Jeszcze przez kilka chwil drżałam zatopiona w rozkoszy póki nie wygasły we mnie ostatnie drgnienia orgazmu. Potem wytarłam lepki palec o husteczkę higieniczną i przystąpiłam do picia gorącej herbatki. Teraz po rozładowaniu czuję się znacznie lepiej i historia z zimnym gabinetem nie wydaje mi się już taka traumatyczna :)

Gość gość
haha już prawie prawie...ale nie jednak to prowo, ostatni post cie zdemaskował:D

Gość gość
Haha Bosa zaskakujesz mnie :D Nie znalem Cie z tej strony hahahaha

Gość bosa we mgle
@ gość dziś haha już prawie prawie...ale nie jednak to prowo, ostatni post cie zdemaskował x W takim razie nie znasz naszej kobiecej psychiki. Moja koleżanka z którą mieszkam uwielbia np. fantazjować o gwałcie. Oczywiście wcale nie chciałaby być zgwałcona w prawdziwym życiu tak jak ja za żadne skarby nie chciałabym zostać obmacana przez zboczonego technika. Ale co innego życie prawdziwe a zupełnie co innego fantazje. W fantazjach to ja mogę robić wszystko ze wszystklimi na wszystkie sposoby. To nie jest prowokacja. To życie.

Gość ciekawy gość
Bosa wczesniej wydawalas sie porzadniejsza a tu takie kwiatki teraz wychodza. Jak tro wytlumaczysz?

Gość gość
Dlaczego kobiety są tak żałosne i w głębi zawsze lubią być całkiem uległe i zeszmacone? Nigdy tego nie pojmę, choć jestem kobietą. Strasznie słabe mi się to wydaje. Nigdy nie jarała mnie całkowita bezradność czy ośmieszenie przez faceta, lubię dominację, ale bez przesady.

Gość bosa we mgle
Przecież to była dominacja i to taka bez przesady. Facet miał nade mną władzę bo mógł kazać mi się rozebrać. Ta władza nie była przesadna bo zawsze mogłam powiedzieć NIE i po prostu wyjść. Tyle że wtedy nie miałabym zaliczonych badań okresowych.

Gość bosa we mgle
Po drugie, on mnie nie ośmieszył. Napisałam tylko, że się uśmiechał a nie że ośmieszał mnie.

Techniczka, która się tutaj wypowiedziała powinna rozwiać twoje wątpliwości. Wybacz, ale w tym zawodzie nikt się nie będzie patrzył na twoje piersi "męskim" okiem.

Gość bosa we mgle
Kurczę, teraz miło mi się wspomina wizytę na prześwietleniu. Jak sobie wspomnę, jak się rozmarzę, to sutki same mi twardnieją i nie potrzeba im zimna :D

Gość gość
chuj ci w mordę ty szmato boa we mgle, bo jestes him tym goownem na dwóch nogach!!!!!!!!!!!