Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie bierzcie sobie starszych!!! NEVER!

Polecane posty

Gość gość
A ilu facetow na tysiąc bedzie dbalo o swoj wygląd ,o cere, zęby, szczupla umiesniona sylwetke itp. i to do poznych lat ?Jeden moze?

Gość gość
gość dziś , to teraz ja Cię zmartwię, mylisz się. To że Ty nie jesteś ani młoda ani śliczna to nie znaczy że nie ma takich na kafe :)

Gość gość
Jaja sobie robicie, co to za przykład on 20 a ona 30? Dwudziestolatkowi staje od podmuchu wiatru, wsadziłby każdej co nadstawi, myślenie że będzie z nią za 20 lat to absurd... bo on w wieku 40 wyrwie bez wysiłku 20 a ona 50 lat to już tylko menopauza, babciowanie a nie facet wyglądający jak syn :-D Każda uważa że jest wyjątkowa i to co wyżej jej akurat nie dotyczy. Ja pamiętam jak znajome 17-tki szydziły z 23-latek, jak uważały że 30-tki to stare pudła bezwstydne, no a teraz one same przekroczyły ten wiek i pewnie jak wy uważają że są super i zasługują spokojnie na 20-stolatka ;-) ...kobiety wcale nie mądrzeją z wiekiem jak to tutaj widać

Gość gość
22.35 :D a (wczoraj) 19.50 widać parcie na kasę ....I podejście jak gimnazjalistki- blachary .Komóra i fura .Wszystko jasne .

Gość gość
Moim mało skromnym zdaniem to właśnie mężczyźni szybciej się starzeją i fizycznie i mentalnie, dlatego starsza pasuje idealnie do młodszego. Także Panowie nie bredźcie. x Ha ha ha, żart roku.

Gość gość
Jaki żart, faceci nie dbają o siebie , jaraja, chleja , jedza tlusto, nie ciwczą, do tego dodać brak kasy, lub nadmiar pracy i stres, przemeczenie, A męzczyzni na wysokim stanowisku starzeja sie szybciej niz byscie przypuszczali, bo wlasnie maja ciagla presje a brak odpoczynku nie odpoczynku i stres nie sprzyjaja zdrowiu i urodzie.

Gość gość
Jak można sie wiązać ze staruchem!!! Tylko rówieśnik

Gość gość
Brutalna prawda: Starszy z zasady powinien mieć kasę, bo powinien móc utrzymać młodszą kobietę i fundować jej zachcianki, żeby chciała z nim w ogóle być. Taka prosta zasada. Może być i starszy, aby był przy forsie :D Chyba, że będą ze sobą z wzajemnej miłości to wtedy i kasa nie aż tak istotna.

Gość gość
Mam 28 lat a moja Kobieta 22. Wszyscy którzy mnie nie znają myślą że jesteśmy rówieśnikami. Nawet o dowód potrafią się spytać jak kupię okazyjnie winko ale ja nie pale i prawie wcale nie pije. Powiem tak nie bierzcie sobie starszych bo to straszny obciach na mieście :D:D:D:D:D

mój mąż jest ode mnie starszy i nigdy wcześniej z nikim nie było mi tak dobrze i z żadnym innym facetem tak dobrze się nie dogadywałam.

Gość gość
Autorze, odrob lekcje bo i reforma oświaty nie pomoże, byś wyszedł na ludzi. Nie pisz o czymś, o czym nie masz pojęcia.

Gość gość
mój mąż jest ode mnie starszy i nigdy wcześniej z nikim nie było mi tak dobrze i z żadnym innym facetem tak dobrze się nie dogadywałam. xxxxx Poważnie ? niemożliwe, nie wiesz że ten temat to prowokacja tylko ?

Gość gość
a ja jestem niewyżyta 28-latka i lubie facetów po 35 r.ż. do 40 lat. faceci po 30-stce to drwale, rąbią co popadnie :D Boże obdarz mnie takim ;(

Gość gość
Faceci po 30-stce to drwale -rąbią co popadnie :) 20-latek to kelner-rozleje zanim doniesie a 40-latek to wirtuoz-długo stoi krótko gra