Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miec JEDYNAKA to patologia ! Jak mozna tak krzywdzic dziecko ??

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tego..

Gość gość
a kto ciebie skrzywdził?

Gość gość
Autorze to nie jedyna rzecz której nie rozumiesz bo znaczenia terminu "patologia" też nie zabardzo . Najpierw zajrzyj do słownika wyrazów obcych a potem używaj słów które poznasz do odpowiedniego kontekstu. Na szybkiego ci powiem że posiadanie jednego dziecka nie jest patologią ale wyborem który jest zawsze dobry jeżeli służy tym którzy go dokonali.

Gość gość
Ten i podobne tematy chyba zaklada jedna i ta sama trollica albo troll.Nie odpisujcie,nie reagujcie a kazdy taki temat umrze smiercia naturalna.Komus ewidentnie nudzi sie.

Gość gość
Jedynactwo to wiekasza patola jak posiadanie 5 dzieci . Wiekszosc tych z jedynakiem to dziwni ludzie . Znam rodzine z 14 dzieci i naprawde to normalni ludzie lecz nie ogarniam jak radza sobie logistycznie i psychicznie .

Gość gość
A co Cię to obchodzi kto ma ile dzieci, jak dla mnie możesz być żeńską formą ojca Wirgiliusza. Jak chcesz to miej.

Gość gość
Jedynactwo z wyboru ,hahaha , raczej z sytuacji finansowej ,mieszkaniowej ,psychicznej , logistycznej .

Gość gość
No dobra a teraz serio. Ile znacie dorosłych którzy naprawdę dobrze żyją z rodzeństwem, ile z tych rodzeństw po równo dba o starych rodziców, nie kłoci sie o spadek i ile utrzymuje taki super kontakt, ile z tych rodzin ma lubianych szwagrów i bratowych ? Ilu musiało gnieść sie w jednym pokoju a ich dzieciństwo to wieczna walka i zazdrość ?

Gość gość
co ,napieprzyłaś dzieci jak królica i jesteś wściekła, ze musisz zapieprzać 24 godzin na dobę, myśli się babo, myśli jak sie idzie do łózka, nie wystarczy tylko giry rozłożyć i słuchać jak chłop robi kolejne dziecko

Gość gość
Ja zawsze byłem szczęśliwy że jestem jedynakiem . Nigdy nie miałem marzeń o bracie czy siostrze . Mam za to 4 rodzeństwa ciotecznego i w zupełności mi to wystarcza, chodź 3 z nich mieszka i pracuje w Berlinie i Hanowerze to na miejscu mam siostrę starsza ode mnie o 6 lat . Widzimy się czesto chodź ja wyprowadziłem się do Katowic to często że sobą rozmawiamy :) Jak dla mnie bycie jedynakiem to nie zawsze jest sytuacja z uwagi na finanse bo ja zawsze miałem pieniądze a rodzeństwa nigdy (y) Co do tego że jest to patologia to powiem krótko ABSOLUTNIE! Jestem dobrze wykształcony mam dobry kontakt z rodziną i jestem szczęśliwy. Ale najlepsze były sytuację kiedy w szkole przy pytaniu "Kto ma rodzeństwo" byłem jako jedyny jedynak :) Byłem z tego dumny a siostrę czy brata zastosowałem sobie zwierzętami które uwielbiam !

Gość gość
Jesteś gejem ?

Gość OlozKato
Gość czemu tak uważasz?

Gość gość
Ja bym chociaz jedno chciała a nie mogę :(

Gość gość
jest i nasza psychopatka od jedynaków :D co tam? Internet w psychiatryku włączyli?