Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto się chce wylaszczyć na wiosnę?

Polecane posty

Gość gość

tak jak ja? macie jakiś plan? jakąś motywację? jakie efekty chcecie osiągnąć? piszcie! :)

Gość gość
co zrobic?

Gość gość
Aleś gluuuupia! Idź do książek gownojadzie posrany,znalazła się galerianka spod latarni. Matka ci powinna wp*****l spuścic żebyś na d**e nie usiadła,smrodzie zagilony.

Gość gośćśćć
gość dziś lekarstwa weź :D ja zawsze sobie obiecuję że się wezmę za siebie, poćwiczę itd, ale zaraz potem przypominam sobie że i tak nie mam dla kogo, a dla siebie to mi się nie chce bo po co?

Gość gość
love pulpeciku 👄

Gość gość
Ja ! I tak mam krzywe bogini,a na wiosnę będzie calybogrom nowych ciuszkow,więc będzie lans

Gość gość
gościu z 19:25 przeczytałam prawdopodobnie więcej książek niż ty. co jest złego w atrakcyjnym wyglądzie zewnętrznym? Ja oczywiście rozumiem, że należy rozwijać także swój umysł- uwierz mi robię to. uwielbiam się czuć atrakcyjnie dlatego podjęłam się tego zadania. a odnośnie pozostałych wypowiedzi. co z tego, że nie masz dla kogo się wylaszczyć? nie chciałabyś wylaszczyć się sama dla siebie?

Gość gośćśćć
ja ogólnie dobrze wyglądam, ale wiem że pewne rzeczy można by poprawić ale po co? Sama dla siebie to nie ma sensu

Gość gość
jest sens. jeśli będziesz się czuła dobrze sama ze sobą inni to zauważą. być może już się tak czujesz, aczkolwiek czyż nie poprawią ci nastroju spojrzenia innych mężczyzn? w poprzednim roku właśnie udało mi się odrobinę wylaszczyć- zmieniłam fryzurę, schudłam, zmieniłam makijaż(głównie postawiłam na usta) i teraz idąc po ulicy mężczyźni zwracają na mnie uwagę(to jest całkiem śmieszne, bo w zasadzie nawet 16 latkowie się uśmiechają, a nastolatką już nie jestem), a to strasznie poprawia mi nastrój. jasne, że nie tylko o wygląd chodzi, ale to bardzo fajne uczucie jest, które chciałabym podtrzymać :)

Gość gośćśćć
ja nie potrzebuję żeby faceci na ulicy się uśmiechali do mnie, wystarczyłby mi jeden :( Ale mnie nikt nie chce ale to nie kwestia wyglądu a niesmiałości i nieumiejętności prowadzenia rozmowy

Gość gość
więc postaraj się wylaszczyć właśnie w tym kierunku- rozwijaj swą umiejętność rozmowy, ćwicz by pozbyć się nieśmiałości.

Gość gość
nie bede sie wyłąszczać dla koorfiszonów

Gość gość
każdy może was mieć bez wysiłku zatroche grosza. na c***j ponosićkoszty wyłaszczania sie. to wy sie sprzedajecie o sie wyłaszczajta do woli

Gość gość
jeżeli chodzi o mnie to piertole was w dooope szczęśliwie jedynie metaorycznie:)