Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy kochanek zony korzysta z mojego majątku

Polecane posty

Gość gość

Podział majątku nie odbył sie bo byla zonie jest tak wygodniej. Mieszka w domu który wybudowalem na mojej dzialce . Ok dla dzieci mial byc ale ... Jej nowy facet ma klucze do mojego domu i sobie wchodzi kiedy chce a kiedy ja chce wejść to wezwana zostaje policja. Wiec gdzie ta sprawiedliwość?

Gość gość
Zrob podzial majatku.

Gość gość
Tak, zrób podział majątku, inaczej nie ma tematu.

Gość gość
Zrób podział majątku, albo będzie musiała Cię spłacić albo sprzedacie dom i po połowie kasa.

Gość gość
tyle ze moze autor nie chce zrobic do tak naprawde dom jest zony? bo gdyby było inaczej to juz by dawno zrobił podział majatku, co to znaczy ze zonie tak wygodniej? wnosisz sprawe do sadu i koniec. i nie kochanek zony ale byłej zony jak juz. nie rob z siebie takiej ofiary, choc chyba nią jestes skoro nie potrafisz dobrze załatwic sprawy. jesli dom jest twoj to idziesz do sadu i wypad z twojego domu chyba ze to jest wpsolne lub tylko zony. "Mieszka w domu który wybudowalem na mojej dzialce . " wszystko zalezy czy to było przed slubem czy po slubie. jesli po slubie to nawet jesli ty sam wybudowałes to sorry ale podczas trwania malzenstwa jest wspolnota majatkowa i jesli cos ty kupiłes albo zrobiles to jest to wasze wspolne.

Gość gość
A rozwód?

Gość gość
Sprawa ciągnie sie juz cztery lata. Rozwód w tym roku. Podziału takiego jaki zaproponowałem ona nie chce mimo ze siedziala z dziecmi przez 15 lat w domu i to ja pracowałem . Zaproponowalem jej 400 tys stwierdziła ze chce więcej i w gotówce