Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mandarynka1212

dziwny sms od niego..

Polecane posty

Witam, Poznałam faceta pół roku temu (w sumie to 2 lata temu ale tylko przez neta pisaliśmy pół roku temu się zaczęliśmy spotykać regularnie) zamknięty, nieśmiały , z dysfunkcyjnego domu gdzie nienawidził ojca. Razem wybraliśmy się na wyjazd, po wyjeździe zaczęliśmy się spotykać, on typ niedostępny, niewylewny, w skorupie .Spotykaliśmy się często szczególnie po wyjeździe w lecie, później trochę się poluzowało- jesien , nie mieszkamy w jednej miejscowości. Po Sylwestrze wspólnym w weekend od smsa do smsa napisał mi że jest zły bo matka go wyprowadziła z równowagi. Zapytałam o co chodzi , dostałam takiego smsa..." Ona uważa ze jestem zly ze jestem antykatolikiem i nie chce mieć dzieci i rodziny i ze marnuje cos co jest bezcenne czyli Twój czas i ze to jest nieuczciwe ze angazuje cie w jakies wyjazdy i wogole kradne twój czasbo ty masz inna wizje przyszłości.To tak w skorcie.juz w swieta mi się oberwalo za to ale kazałem się odj,..im ode mnie." ...co wy na to?

Facet jest zirytowany, bo z jakiegoś powodu jego mama polubiła Cię / współczuje Tobie i uważa, że będziesz chciała w przyszłości wyjść za mąż i założyć rodzinę, więc tracisz czas spotykając się z jej synem, który nie traktuje Ciebie w kategoriach matki i żony i z powodu swojej przeszłości nie zamierza brać na siebie żadnych zobowiązań, tylko żyć przyjemnie i wygodnie.

ale jego matka mnie nigdy nie poznała...nie zapoznał nas przez pół roku, opowiadał jej o mnie tylko. jego brat ma dziewczynę prawie 2 lata i tylko przelotnie ona poznała jego matkę...