Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z nami będzie?

Polecane posty

Gość gość
zauwazyles ze w wieku 22lat jak mnie zaczales stalkowac one byly jakby wieksze pomimo ze mialam 52-57 kg czyli tyle samo co dzis. czy wg ciebie byly takie same? czy moze sterczaly bardziej do gory i przez to wieksze sie wydawaly? czy dopoki nie zaczelam brac hormonow tarczycy to jednak lepiej wygladaly, bo slyszalam ze te hormony wplywaja na strukture piersi.. odkad je biore nie mam juz puchniecia cyckow przed okresem, pms tez nikomu. co sadzisz? w ogole zauwazyles ze z nimi zaczelo sie cos nie teges dziac wtedy co mi zanikl okres i mialam cyste na jajniku, wtedy w miesiac prawie ze o pol sie zmniejszyly. pani mowila ze to od niedoboru progesteronu. uwazasz ze powinnam estrogeny i progesteron lykac na pelniejszy buist? w ogole zauwazyles jaka mam dzis piekna twarz podczas okresu?> dobrze pisales ze nieraz kobiety podczas miesiaczki promieniuja, czyzby estrogenow duzo sie wydzielalo? jak sadzisz czy zagoi mi sie ta blizna po wyciskaniu zaskornika - co wtedy mialam strupek. to juz miesiac i nic sie nie dzieje. boje sie ze mi to nie zblednie, jest male wglebienie. ej wojtek czym to smarowac? pomoz bo nie moge miec takiej ujmy na mej pieknej twarzy, byla dotad nieskazitelna, alem glupote odstawila :(