Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie żonatego, który mnie kocha ale bał sie rozwodu?

Polecane posty

Gość gość
Piszac " ludzie nienormalni " mialam na mysli jego zone , szwagra

Gość gość
Jakby tak sie bał,to by zgłosił na policje grozby karalne ze strony żony i szwagra.

Gość gość
Gdyby tak sie bal jak ci to wciska,to by zglosil na policje jako grozby karalne (żona i szwagier).

Gość gość
Nie rozśmieszaj mnie. Facet powie absolutnie wszystko byle zaciągnąć laskę do wyra. Jakby napisał "chcę cię przelecieć bez zobowiązań" to byś go wysłała na drzewo. To nawija ci makaron na uszy.

Gość gość
To sie naprawde dzieje czy to wenezuelska telenowela ?!

Gość gość
A wiecie co? Macie dużo racji Troche mu wspomniałam,ze jak oni ci tak grożą to sory ale na to jest paragraf i tyle. Przytaknał i powiedzial,ze to wszystko na spokojnie jakos rozegra.Ale ja juz traktuje to pół zartem pół serio.. Chociaz dla mnie (choć mi go troche żal) chyba najprawdziwszą prawda jest to,ze zwyczajnie nie jest to facet "przy kasie": z dobrą sytuacją materialną, odlozoną kasa itd To on wszedł do tej rodziny , ktora juz miała dom, majatek,ziemie, gospodarstwo. A mnie na poczatku chwalił sie,ze "on o kase nie musi sie martwić bo umie dobrze zarobic" a tu sie okazuje,ze to on cos kręci z zarobkami

Gość gość
On kreci lody we wszystkim co ci tak do pózna w nocy pisze.

Gość gość
a ciebie samej nie jest ci zal,że tak utrzymujesz kontakt z żonatym mężczyzna i pozwalasz sie zwodzic ? Może tobie wystarcza zycie przez smsy? nie musisz miec realnych kontaktów?

Gość gość
Przed chwila poszedł spac. Pisze tak codziennie,nawet w sobote

Gość gość
Ulala , a w niedziele juz nie pisze ? Czas dla nienormalbej rodzinki ? Sorry , sarkazm . Sama juz sobie odpowiedzialas . Daj sobie spokoj . Z nim .

Gość gość
No i co z tego wynika,ze tak pisze te esy ? A czemu numeru telefonu nie zmieniłaś jak ci wczesniej radzono?

Gość gość
Facet ktory raz ,drugi wspomnialby o bylej czy zonie wiecej by mnie nie zobaczyl,wara ,pies do budy !

Gość gość
Całą niedziele tez pisze

Gość gość
A ty nie masz hobby,zainteresowań tylko tak z nim piszesz i pisze..I co z tego pisania wynika ? ze cie gosć udupił i usidlił w domu.

Gość gość
Nie wierzę, że Ty to lykasz ;)

Gość gość
Autorko, powiedzieć i napisać można wszystko, co się chce. Zrob sobie bilans zysków i strat tego ''związku''(relacji). Facet robi z siebie d**e wołową i łapie pannę na ''biednego misia'' .

Gość gość
Dzwoni 2 razy dziennie. Nie przespalismy sie ze sobą\, Mowi,ze nie potrafi o mnie zapomniec a kontakt,ze mną to przyjemnosc i inne sprawy. E tam niewazne.

Gość gość
Wszystko przez te głupi pozew. Prosił, chciał, pokazał bym mu uwierzyła,ze on juz nie potrafi z nia zyc. Ze zaborczoscia, zazdroscia i szantażami zabiła to wszystko. No i szczerze mu uwierzyłam. Ok moja wina

Gość gość
Wazne , gosc 23:08 ma racje . Wszedl do bogatej rodziny i szybko nie ma zamiaru z niej wyjsc . Szwagier moze go pobije , a moze nie , a zona moze nic nie wie . Ta sprawa coraz bardziej smierdzi Otworz oczy .

Gość gość
Pokazał pozew. Nie kocha jej. Prosil bym poczekala...a on nigdy nie chciał z nia byc i tak by odszedł predzej czy pozniej. Troche poczekalam...ale juz nie traktuje jego słów na powaznie

Gość gość
On jest taki biedny, że musisz go pocieszyć. Prześpij się z nim i pisz z nim smsy gdy bedzie mial ochote na kontakt. Nie zostawiaj go z tymi złymi ludzmi. Badz dobra, rozumiejąca i nie narzucaj sie, bo narobisz mu wiecej klopotow. Bedzie miał czas i ochote- sam sie odezwie. Czekaj wiernie. I myśl o nim.

Gość gość
No i nie oczekuj zbyt wiele. Daj mu duużo czasu. On ma skopmlikowana sytuacje i boi sie. To może potrwać. Kto wie ile? Może nawet lata. Okazuj mu wsparcie. Wysłuchaj, pociesz, powiedz ze wierzysz i czekasz. Miłość zwycięży.

Gość gość
Tamtym razem mowilas dokladnie to samo. Po co pierdaczysz i znow to powtarzasz ? dostalas mnostwo rad,by to przerwac natychmiast a tymczasem on zawala cie sprawami rodzinnymi a ty numeru nie zmienilas skoro z nim piszesz. A wy sie w ogole nie widujecie? no jak kocha to pare godzin trudno wytrzymac bez ukochanej osoby . A pomaga ci na codzien w twoich sprawach? A wiesz czemu nie sypia z tobą ? bo bzyka się regularnie ze swoją "złą" żoną.

Gość gość
Tee,młoda,płacą ci za te brednie,które tu wypisujesz i wymyslasz ?.....

Gość gość
Strach przez puszczeniem go w skarpetkach jest wiekszy niz milosc.Ja tez bym sie bala zostac bez grosza

Gość gość
A świstak siedzi i zawija w sreberka hihi. Tamtym razem tą s łabo wymyśloną historią nabiłaś boda 14 stron .To było b.niedawno a teraz znów beznadziejnie tworzysz.Masz w głowie limit ile masz tym razem zaliczyć stron w tym temacie?

Gość gość
Najpierw się boi rozwodu a teraz mu grożą :D aaaacha bardzo ciekawe :D no doprawdy trafiła mu się prawdziwą perełka która przyjmie wszystko:D uważaj żeby mu auta nie ukradli:D jak do ciebie przez jakiś czas nie przyjedzie:D

Gość gość
Albo telefon zgubi albo mu przy napadzie ukradna :D a pozew złożony w sądzie z pieczątka sądu ze przyjęli :D czy tylko druczek wypełnił do szuflady:D xxx :D dajcie spokój jakaś glupia się nudzi i zmysla tu stałe i ciągle te tematy zakłada. Komu normalne mu by się chciało?

Gość gość
Daj mu szanse. Mało to takich zaborczych bab? Nie znacie całej historii. Moze go na dziecko złapała...moze nieudacznik chcial sobie polepszyc i z rozsądku sie ozenic z kims przy kim biedy nie będzie klepał. Aautorko, on cos do ciebie czuje, nikt ot tak sobie nie pisze i nie dzwoni do kobiety,poswieca ci czas, mówi,ze kocha Nie wierze,ze to samo mówi żonie, trzeba byc podłym do granic

Gość gość
Jak komus zle to sobie poprawia , a nie tkwi w dziwnym ukladzie , zastraszony i nieszczesliwy ? Na co ona ma mu dac szanse ? Ma go po glowce glaskac i dodawac otuchy , bo tak mu zle w toksycznej rodzince i zwiazku ? Dobre sobie .