Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim zostać w przyszłości?

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie rzecz biorąc w tym roku będę szła do liceum. Wybieram liceum że względu na to, że mieszkam w małym mieście i nie ma tu żadnego porządnego technikum. Nie wiem na jaki profil mam się zdecydować. Jestem dobra we wszystkim po trochu, ale w niczym na 100%. Tak samo mam z zainteresowaniami pod tym względem jestem po prostu nudna. Lubie zwierzęta, muzykę, książki, różne życzy związane z architekturą, biologia, polityką, ale nie aż w takim stopniu żebym wiedziała że chcę je robić przez resztę życia. Moja średnia waha się zawsze między 5.1 a 5.6, więc nie obawiam się, że się gdzieś nie dostanę, ale raczej, że wybiorę źle i będę się później z tym męczyć. Po liceum chciałabym pójść na studia, ale w tym kierunku to wgl już widzę tylko pustkę. Co robić?

Gość gość
idz na biol- chem a później na medycynę

Gość gość
Ja miałam podobnie, tylko, że ciągle mi się zmieniały plany związane z wyborem zawodu, ale masz jeszcze czas, 3 lata LO, też radzę biol. chem., byle nie dać się wkręcić w jakieś humanistyczne nieszczęście. Mnie interesowały tylko i wyłącznie zawody z branży medycznej i weterynaryjnej

Gość gość
nie rób żadnych pochopnych kroków,masz jeszcze czas,spokojnie sobie przemyśl,a może z czasem samo ci sie nasunie

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów

Gość mgryk
Jeśli nie wiesz, kim zostać, powinieneś skorzystać z doradztwa zawodowego. Tym, zajmuje się między innymi http://www.rafalszrajnert.pl/ który pomoże Ci wyznaczyć cel i go osiągnąć!