Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina800

Co was podnieca najbardziej patrzac na mastrubujaca sie kobiete?

Polecane posty

Gość Karolina800

1.Jej zachowanie i jak to robi i sie podnieca 2.Jej cipka z dildo 3.Jej tylek z obydwiema dziurkami 4.Jej wielkie piersi Na co lubicie patrzec najbardziej z 4 wybranych punktow?

Gość gość
1 i 3

Gość gość
Z Twojego postu wynika że masturbują się tylko kobiety z wielkimi cyckami :O

Gość gość
nie da się tego rozgraniczyć, wszystko się liczy wygląd, seksualność, musi być wygolona cipka- nie lubie futra- może być paseczek, piersi jedrne nie koniecznie wielkie, i musi kusic spojrzeniem,zachowaniem np.https://beeg.com/7853042

Gość gość
Laska dam ci rade oglądnij sobie te filmiki co zalaczylem doprowadź się do orgazmu i będziesz w blogim stanie i kładz sie spac. widzę że brak ci faceta, jeżeli jesteś ładna z wyglądu to musisz przejąć pałeczkę i sama do faceta zagadać i się umówić bo dzisiejsi faceci to p***y w rurkach, jak nie zaglądasz to nie p*****asz. Sorry za słowa ale bierz się do roboty- rwij przystojniakow

Gość gość
Mnie. akurat nic z wymienionych moze dlatego, ze jestem kobieta

Gość gość
Najbardziej podniecająca dla mnie jest świadomość że po takim show będę wylizywał jej rozpaloną szparkę z nadmiaru soczku.

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji