Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża odebrała mi urode, albo czas działa na moja niekorzyść.

Polecane posty

Gość gość
14:24 no mój też tak robi a to ciasteczka, chipsy..jakbym zrobiła sobie chipsy z marchewki to by mnie wysmial. Jest lasuchem i ze uważa mnie za szczupła to tez mi pod nos podsuwa smokolyki.

Gość gość
Ciąża przyśpiesza starzenie, to jest logiczne, bo to ogromny wysiłek dla organizmu. Do tego później dochodzi jeszcze chroniczne zmęczenie, co tez nie poprawia sytuacji. U moich koleżanek pierwsze dzieci zaczęły pojawiać się po 30tce i to urodzone dziecko widać było przede wszystkim na..twarzach. Nawet jak do tego czasu trzymały się super. Kobieta po ciąży zazwyczaj wyglada inaczej, nie zawsze gorzej, ale juz nie jak dziewczyna, tylko kobieta. Ja w każdym razie takie mam odczucia.

Gość gość
Moja szwagierka ma 38 lat, w zeszlym roku urodzila 3 dziecko. Nie wyglada na swoj wiek, trzyma sie swietnie, obcy jej sie dziwia, ze najstarszy syn macjuz 17 lat, bo bardziej jej to bobo pasuje. Jest wysoka, szczupla, fajnie sie ubiera.

Gość gość
Nie mam dzieci bo mnie na nie nie stać. Nawet mieszkania nie mam tylko muszę wynajmować, a ty piszesz że jestem wygodna i egoistyczna. Życia nie znasz głupia babo. Nie dość że staro wygladasz to jeszcze jesteś głupia. A nawet mi szkoda ciebie było na poczatku...

Gość gość
gość dziś dorób sobie jeszcze ze dwoje i tedy to będziesz wyglądała jak miotła stojąca w koncie, po wuj się decydujecie na dzieci i na zapieprz. Mądra kobieta dba o siebie i nie rodzi dziecka za dzieckiem, bo życie szybko przemija i co zostaje, żal, że nic sie użyłyście, tylko dzieci . 16:19 to chyba twoje solą, ublizasz kobietom mając je za "niemadre" tylko dlatego ze maja dzieci, ale to chyba ty nie potrafisz zadbać o siebie skoro sama nie potrafisz się utrzymać. Poza tym ja nie narzekam na trudy macierzyństwa tylko na swój wygląd.

Gość beata781x
Ja po ciąży niestety nie mogłam zrzucić tak szybko tych zbędnych kilogramów jak wcześniej, dlatego zdecydowałam się na suplement Acai Berry Extreme http://fitmel.com bo to on zahamował mój wilczy apetyt,którego wcześniej sama nie mogłam opanować!

Gość gość
Kobieta po ciąży zazwyczaj wyglada inaczej, nie zawsze gorzej, ale juz nie jak dziewczyna, tylko kobieta. Ja w każdym razie takie mam odczucia. x Tak, tak właśnie jest. Rysy są inne, wyostrzają się.