Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Co tu dziś tak pusto i nudno?

Polecane posty

Inwencja twórcza wam się skończyła? Weszłam dziś z ciekawości i z chęcią poczytała bym jakieś dobre provo, a tu lipa.:-)

Gość gość
Kasiuniu proszę Cię pogadajmy dziś na spokojnie. To ja Daniel K

Gość Czas na leczenie
:D

Gość gość
no siema strzyga w co tam dzisiaj grasz ?

Dziś w nic nie gram. :-( Dogorywam w łóżku z piekielną grypą i paczką chusteczek pod poduszką.:-)

Oby mi się udało wyzdrowieć bo już ponad tydzień mnie trzyma. Skoro idziesz spać to dobrej nocy życzę.:-)

Gość Alle20
Ten od modeli w formie, więc chyba standardy zachowane.

Gość Alle20
Napisałam mu że chcemy takiego Jakie tam wymagania marzymy o bezrobotnym leniu, którego będzie trzeba utrzymywać. Ze znaczną nadwagą lub bardzo szczupły. Zębów nie musi mieć, bieliznę może zmieniać co trzy dni. Bałagan w kuchni, pokoju czy w łazience jest taki uroczy, nie powinien sprzątać. Kosmetyki też nie są dla niego. I to są wymagania? A on nie wierzy

Bardzo dobrze mu napisałaś. Ale warto jeszcze dodać że powinien golić się raz w tygodniu a do tego zostawiać znaki swego zarostu na umywalce w łazience i oczywiście wskazane by było żeby znaczył swoje terytorium na muszli klozetowej.:-) A no i najważniejsza sprawa (bym zapomniała) kobieta kręgosłup wygrała na loterii więc nie musi podnosić swoich skarpetek z podłogi każda z nas chętnie w tym wyręczy swego ,,pana".:-)

Gość Alle20
Też dobrze.

Gość gość
ej laska a nie myslalas zeby zrobic sobie kanal na jutubie i wrzucac tam game play jak grasz?

tak sie zastanawiałem i zastanawiam kto i po co to miałby oglądać a ogląda

Myślę że kobieta i gry to dwa zbiory które się nie łączą więc raczej mój kanał nie miał by wzięcia.:-)

Powiem ci Mulder że czasem taki game play się przydaję. W solucjach nie znajdziesz np schowków czy skrytek a czasem aż człowiek ma chęć wrócić się przez dwie lokalizacje jak przez przypadek się dowie że ominął jakąś zacną broń.:-) Dzięki game play nie musisz już pluć sobie w brodę.

ja to oldschool w grach pozostał z czasów bez poradników i internetu jak nie wiem co mam zrobić albo gdzie coś jest to kręcę się tak długo aż wymyślę, a jak coś pominę nie szkodzi liczy się zabawa a nie 100% w statystykach czy tam platyna

Ja tylko raz oglądałam game play, bo dowiedziałam się że tyle lat gram w grę a za każdym razem omijam jakąś skrytke więc chciałam zobaczyć czy to prawda.

No i okazało się że faktycznie jestem niemot i omijam prawie 1000 naboi do Viper-a :-)

w co tam pogrywasz ostatnio szukałem czegoś do pogrania i na obecną chwilę jak dla mnie to bezrybie

W sumie to ogrywam trzy gry jednocześnie. Resident Evil Revelations, Stalker Zew Prypeci i Gorky Zero Fabryka Niewolników.

Gość gość
szkoda chetnie bym posluchal twojego glosu