Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyna Botulinowa ?

Polecane posty

Gość gość

Czy o strzyknięcie się Toksyną Botulinową jest w stanie poradzić sobie z problemem nadmiernego pocenia się? Czy ktoś może zaryzykował i dzięki temu pozbył się tej uciążliwej choroby?

Gość gość
Ja chce spróbować na stopy bo mam ciągle mokre i cały czas się przeziebiam

Gość gość
Toksyna Botulinowa to doskonały sposób na męczący nas problem nadmiernego wydzielania potu. Zastrzyki miałam jakoś 7 lat temu i teraz nie pamiętam jak wyglądają koszulki mokre pod pachami. Serdecznie Polecam

Gość gość
Jak się dowiedziałem o tej metodzie to pomyślałem, że świat oszalał no bo przecież jak można wstrzykiwać sobie botoks na to by przestać się pocić. A jednak zrobiłem to i faktycznie działa. Mija już 4 miesiące od zastrzyków toksyną botulinową a potu brak. Polecam

Gość gość
Widzę że dużo ludzi zainwestowało w stałe rozwiązanie problemu z nadpotliwością toksyną botulinową. Ja także polecam to rozwiązanie po jednym zabiegu nie ma śladu po odrobinie potu.

Gość gość
Jestem zachwycony efektem jaki uzyskałem po ostrzyknięciu miejsc w których pocenie się dla mnie było normą czy z wysiłku czy bez zawsze mi towarzyszyło. A teraz jestem kilka miesięcy po ty jak się na zastrzyki zgodziłem i mam święty spokój. Polecam ludziom którzy mają jakiekolwiek wątpliwości.

Gość gość
Również mam pozytywną opinie na temat zastrzyków toksyną botulinową. Byłam już zmęczona ciągłym staraniem się ukryć tego co mam pod koszulką, ale udało się zwalczyłam strach przed zabiegiem ostrzyknięcia się i czuje się jak wolny człowiek. Pozdrawiam

Gość gość
Zgadzam się co do pozytywnych opinii na temat toksyny botulinowej. Około trzech lat temu sama musiałam to zrobić bo nie radziłam sobie z tym problemem a najbardziej jak się stresowałam, ale nie żałuje podjętej decyzji. Polecam

Gość gość
Gdy zaczął się u mnie problem nad potliwości to nie zdawałam sobie sprawy z tego, że jest on tak poważny. Pomyślałam,że to może tylko dojrzewanie i że ustąpi jednak trwało to coraz dłużej. Postanowiłam wybrać się z tym do lekarza i wtedy podsunął mi pomysł na zastrzyknięcie miejsc z którymi sobie nie radzę i udało się Toksyna Botulinowa zdziałała cuda.