Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z perspektywy doswiadczeń mogę śmiało stwierdzić, że wszyscy mężczyźni to

Polecane posty

Gość gość

zwierzątka podlegające wyłącznie biologicznym popędom natomiast w żadnym stopniu nie wykazujące tzw. uczuć czy emocji wyższego rzędu.

Gość gość
jako kobieta powiem ci, że masz ujowe doświadczenia. A faceci sa rózni

Gość gość
A później dziwicie się, że na kafe mężczyźni zieją nienawiścią do kobiet. Takie tematy prowokują do kłótni i obrzucania się błotem tylko dlatego, że autorka ma złe doświadczenia. A gdyby tak zastanowić się nad sobą i swoim postępowaniem a nie zrzucać winę za swoje błędy na innych;)

Gość gość
Jeśli tacy faceci się tobie podobają to takie masz doświadczenia. Ja jestem nauczona zasad moralnych i wartości. Szukam mężczyzn tylko wrażliwych i inteligentnych a nie zwykłych *****czy z klubu. Facet z zasadami nie uprawia seksu z kobieta z ktora nie jest w dłuzszym zwiazku i nie zdradzają.

Gość gość
Poza tym równie dobrze mozna by tak o kobietach napisac. Ciekawe która nie lubi seksu??? Wiekszosc ludzi lubi seks i do tego dąży. Ja tworząc zwiazek również tworze go aby uprawiac seks. Sa też wartosciowi mezczyzni tylko trzeba ich dłuzej szukac :P

Gość gość
no własnie autorko...nigdy nie zadałas sobie pytania, czemu ciagle nie uczysz sie na błedach i ciągle wybierasz jakichś beznadziejnych facetów

Gość gość
Moge wam podać moj przyklad. Ja łacze seks z uczuciem i zawsze trafiam na super facetów. Nie jestem ładna, jestem przeciętna ale mam charakter i jestem fajna. Nie patrzę na wyglad tylko na inteligencje i to jak facet jest w stosunku do mnie, do innych kobiet. Jak traktuje rodzine. To jest dla mnie ważne. Mam koleżankę która jest piękna. Naprawdę idealna z wyglądu. Wszyscy faceci na nia leca. Jakich wybiera? Facetów podrywaczy, alfa z klubów dyskotekowych. Oni ją biją, wyzywaja, nie szanuja. To dla mnie tragedia ale ona mowi a taki przystojny był itp. Miala już okolo 6 facetów seksualnych a ja tylko 2 ale za to jaka jakosc :)

Gość gość
Generalizujesz Autorko. Wszyscy mężczyźni, z którymi Ty miałaś do czynienia. Tak to się zgodzę. Lubię precyzyjne wypowiedzi a nie ogólniki.

Gość gość
No proszę na świecie jest ponad 3,6 miliarda mężczyzn i autorka poznała już wszystkich... pozostaje mi tylko pogratulować :P Równie dobrze mężczyźni mogą stwierdzić że wszystkie kobiety to prostytutki, bo są takowe na tym świecie.

Gość gość
14.59 hahaha...właśnie:)

Gość gość
14.59 wszystkie kobiety...z wyjątkiem wlasnej matki:)

Gość gość
14.53 napisałam o generalizowaniu. Choć jestem kobietą, bronię męzczyzn, tych porządnych i wraźliwych. Przemyśl swoje postępowanie Autorko i wyciągnij wnioski, zamiast pisac glupoty .

Gość gość
Jakich wybierasz takich masz , do kogo pretensje?

Gość gość
Ludzie to zwierzęta i z tym się zgodzę, każdy z nas podlega prawom biologii i instynktom i tego nie da się zmienić, bo takimi stworzyła nas natura.