Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta3090

Zaproszenie na wesele bez osoby towarzyszącej. Iść czy nie?

Polecane posty

Gość gość
13.46 jak się myśli o kimś poważnie to jest inny punkt widzenia. Taki jak ty to ja miałam kiedy się spotykalam z jakimś tylko z nudów i mi nie zależało na nim ani na poznawaniu jego rodzinki. mam 44 lata, od 20 lat jestem po slubie i jestesmy całkiem dobrym małżeństwem mimo, ae nie lubię wesel i nie zmuszam męża do poznawania moich tak dalekich krewnych, ze nawet ja ich nie kojarzę. I odwrotnie.

Gość gość
Jesteś osobą mało towarzyską. Ja bym się chciała pokazać z narzeczonym u mojej i u jego rodziny.

Gość Weronika 65
Witaj Marto. Chcesz rady od kobiety,która jest już babcią? Zadzwoń,podziękuj pięknie i złóżcie razem z Twoim chłopakiem życzenia młodej parze,albo, jeżeli nie masz z tym problemu,wyślij,przez pocztę kwiatową bukiecik z życzeniami od Was. Im powinno być głupio a Ty będziesz ok!!! Jeżeli ktoś robi wesele na 130 osób,a mówi,że nie ma kasy,to nie do końca prawda. Nie mnie osadzać ale wygląda to na "pazerność",im więcej gości,tym więcej prezentów. Mój brat zaprosił mnie na swoje wesele,i mimo tego,że byłam sama,dostałam zaproszenie "z osobą towarzyszącą". Przyjedź z kimś kto umie się bawić,będzie ci raźniej i będziesz miała z kim potańczyć-tak mi to wytłumaczył. Było to 5 lat temu,do dziś to pamiętam,i nigdy tak dobrze się nie bawiłam. Pozdrawiam.